Vaši zadnji oglediKontakt
PC H.AND d.o.o.
Ind. cona Trzin
Brezovce 10
1236 Trzin
Slovenija

PRODAJA:
T 01/5300 800
F 01/5300 828
E info@pchand.si
E prodaja@pchand.si

SERVIS računalnikov:
T 01/5300 820
E servis@pchand.si

SERVIS monitorjev:
T 01/5300 824
E monitor.servis@pchand.si

Delovni čas:
Ponedeljek - Četrtek:
8:00 - 16:00
Petek:
8:00 - 15:00

Kontakt QR koda


Sporočilo za javnost

28.10.2011

Doma in na poti s Philipsovim MP4 predvajalnikom GoGear Connect 3

Ljubiteljem prenosnih multimedijskih naprav Philips predstavlja MP4 predvajalnik GoGear Connect 3, osnovan na sistemu Android, ki se ponaša z elegantnim izgledom, vrhunsko kakovostjo zvoka, Wi-Fi povezljivostjo, pomnilnikom 8 ali 16 GB in zmogljivo baterijo, ki omogoča do 25 ur neprekinjenega predvajanja glasbe ali do 4 ure predvajanja video vsebin.

Predvajalnik GoGear Connect 3 odlikuje preprosta uporaba, saj je opremljen s 3,2-palčnim (8,1 cm) barvnim zaslonom na dotik, ki omogoča hiter dostop do shranjenih vsebin.

GoGear Connect 3 je možno uporabljati tudi s tipkovnico. Za hitrejši dostop do zabavnih vsebin so na začetnem zaslonu prednastavljene povezave do storitev, kot so Google Search, Gmail, Google Talk, Skype in YouTube, ki jih lahko uporabnik poljubno spreminja. Predvajalniku je priložena programska oprema Philips Songbird, s pomočjo katere lahko z enim samim klikom prenašamo avdio vsebine z računalnika na MP4 predvajalnik.

Philips GoGear Connect 3

GoGear Connect 3 se ponaša z vrhunsko kakovostjo zvoka, saj je opremljen z najnovejšimi Philipsovimi tehnologijami FullSound, Sound Personalization in Surround for Movies. Slednja bo poskrbela za pristna filmska doživetja, saj bo uporabniku pričarala občutek kinodvorane, kjerkoli na poti. Tehnologija FullSound™ skrbi, da se pri shranjevanju MP3 datotek zvočni elementi ne izgubijo, rezultat tega pa so bolj polni basi in kristalno čist zvok.

Popolno zvočno izkušnjo bomo dosegli s tehnologijo Sound Personalization, ki omogoča nastavljanje osebnih glasbenih nastavitev kar med predvajanjem pesmi. GoGear Connect 3 poskrbi tudi za užitke ob gledanju video vsebin, saj se lahko pohvali z visoko ločljivostjo ostre slike (do 720 vrstic) in živahnih barv.Posebnost novega MP4 predvajalnika GoGear Connect 3 sta zagotovo Wi-Fi povezljivost in opremljenost z najnovejšim operacijskim sistemom Android™ 2.3 Gingerbread, ki predvajalnik uvrščata med najnaprednejše multimedijske prenosne naprave. GoGear Connect 3 tako ponuja nešteto možnosti za zabavo, saj lahko prek hitre internetne povezave v spletni trgovini Android Market™ dostopamo do več kot 250.000 avdio in video vsebin, kot so glasbeni albumi, filmi, digitalne knjige, radijske postaje in igre.

Svoje najljubše skladbe lahko označimo z ikono LikeMusic. Na podlagi analize takšnih skladb nato predvajalnik sam oblikuje glasbeni izbor s priljubljenimi skladbami ter s skladbami, ki so jim podobne. Zahvaljujoč aplikaciji Philips SimplyShare lahko glasbo, filme, igrice ali fotografije, shranjene na GoGear Connect 3, s prijatelji preprosto delimo prek naprav, kot so televizorji, digitalni fotookvirji, domači kino sistemi, fotoaparati, kamere, zvočniki in druge naprave, ki podpirajo Wi-Fi povezavo.Predvajalniku so priložene tudi slušalke, ki preprečijo motenje zvoka iz okolice in obenem zagotavljajo vrhunsko glasbeno izkušnjo, ter USB priključek za polnjenje baterije. Philips GoGear Connect 3 bo pri nas na voljo v letu 2012.O družbi Royal Philips Electronics

Royal Philips Electronics je eno izmed vodilnih svetovnih podjetij na področju elektronske opreme, ki se  pri oblikovanju svojih inovacij osredotoča na izboljševanje kakovosti življenja, zdravja in počutja ljudi. Vsi Philipsovi izdelki so plod integracije naprednih tehnologij in modernega dizajna, ki zadovoljujejo zahteve sodobnega potrošnika in sledijo glavni obljubi znamke – dovršeno in preprosto.

Uprava multinacionalke je na Nizozemskem, podjetje pa ima več kot 120.000 zaposlenih v več kot 100 državah po svetu. Podjetje je s prometom 22,3 milijarde EUR v letu 2010 vodilno na področju diagnostičnih in opazovalnih aparatov v medicini, na področju varčne razsvetljave ter inovativnih svetilnih naprav kot tudi na področju izdelkov za osebno nego in dobro počutje. Philips se lahko pohvali tudi z močno vodilno pozicijo na področju moških brivnikov, prenosne zabavne elektronike in ustne higiene. Aktualne novice Philipsa najdete na www.philips.com/newscenter in www.mediacee-philips.com.

O podjetju PC H.AND d.o.o.

Računalniško podjetje PC H.AND d.o.o. (www.pchand.si), je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1989. V podjetju je trenutno 23 zaposlenih. Njegove glavne dejavnosti so distribucija računalniških komponent, prodaja računalniške opreme priznanih blagovnih znamk, sestavljanje in trženje računalnikov lastne blagovne znamke PCH ter svetovanje, izvajanje in vzdrževanje lokalnih omrežij.

Kot uvoznik in prodajalec zastopajo na slovenskem trgu svetovno priznana podjetja, kot so Philips, Plextor, AOpen, ATI (Sapphire), Gainward, DFI, Buffalo, Memorysolution, Ergotron, 3M, YeongYang in AgfaPhoto ter so že vrsto let tudi uspešen poslovni partner podjetij HP, Epson, Canon, Panasonic, Microsoft, Cisco Systems in Intel. Program računalniške opreme dopolnjujejo z zastopanjem in prodajo pisarniške opreme Martin Yale. Celostno ponudbo zaokrožujejo s hitrim, zanesljivim in kakovostnim servisom.Sporočilo v PDF obliki (204 KB)  |  HR slike za tisk (povezava)

Povpraševanje
Imate dodatna vprašanja, potrebujete dodatne informacije?

Pošljite povpraševanje