Vaši zadnji ogledi

 

 

Cene so izražene v EUR in ne vključujejo 22% DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Na akcijske cene ni dodatnih popustov. Navedene tehnične lastnosti izdelkov so posredovane s strani proizvajalca. Pridržujemo si pravico do napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobav, sprememb postopkov in programa. Jamstva za izdelke so določena v izrecnih izjavah o omejenem jamstvu, ki so priložena izdelkom.

Dobavo računalniških sistemov PCH zagotavljamo v roku 3 do 7 dni po potrditvi naročila oz. plačilu. Blagovne znamke, ki se pojavljajo na straneh, so zaščitene blagovne znamke in so v lasti družbe PC H.AND d.o.o oziroma njihovih pogodbenih partnerjev. Slike so lahko simbolične. Za morebitne napake se opravičujemo.
Cene so izražene v EUR in vključujejo 22% DDV. So informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Na akcijske cene ni dodatnih popustov. Navedene tehnične lastnosti izdelkov so posredovane s strani proizvajalca. Pridržujemo si pravico do napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobav, sprememb postopkov in programa. Jamstva za izdelke so določena v izrecnih izjavah o omejenem jamstvu, ki so priložena izdelkom.

Dobavo računalniških sistemov PCH zagotavljamo v roku 3 do 7 dni po potrditvi naročila oz. plačilu. Na željo kupca nudimo dostavo in priklop računalnika v Ljubljano ali okolico po ceni 35,38 € z DDV. Blagovne znamke, ki se pojavljajo na straneh, so zaščitene blagovne znamke in so v lasti družbe PC H.AND d.o.o oziroma njihovih pogodbenih partnerjev. Slike so lahko simbolične. Za morebitne napake se opravičujemo.