Vaši zadnji ogledi

Philips Fidelio DS3500 priključni zvočnik za iPhone/iPod/iPad

Ident artikla: 7509749
EAN koda: 8712581579876
Oblikovan za iPod/iPhone/iPad naprave, DBB za poudarjanje nizkih frekvenc, Natančno uglašene cevi za base, Neodimijevi zvočniki, Bluetooth, PC sinhronizacija, AUX vhod za enostavno priključitev, App Store aplikacije, Baterijsko ali omrežno napajanje, Izhodna moč: 10 W RMS, Kompaktna oblika
Priporočena cena z DDV:
152,49 €
Akcijska cena z DDV:
123,90 €
Izvozi artikel: Natisni Pošlji prijatelju XLS PDF

Priporočeni artikli

6510722
M1X – DJ sistem, ki ga združujeta elegantno načrtovana estetika in za uporabo preprost vmesnik z inovativno tehnologijo, ki omogoča mešanje, predvajanje in deljenje svoje glasbe v eni prenosni napravi. Združuje DJ-krmilnik in zvočni sistem, ki je združen s priključkom Lightning in Bluetoothom ter deluje tudi z Algorddimovo aplikacijo djay 2 app.

Priporočena cena z DDV: 399,99 €

 

 

Cene so izražene v EUR in ne vključujejo 22% DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Na akcijske cene ni dodatnih popustov. Navedene tehnične lastnosti izdelkov so posredovane s strani proizvajalca. Pridržujemo si pravico do napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobav, sprememb postopkov in programa. Jamstva za izdelke so določena v izrecnih izjavah o omejenem jamstvu, ki so priložena izdelkom.

Dobavo računalniških sistemov PCH zagotavljamo v roku 3 do 7 dni po potrditvi naročila oz. plačilu. Blagovne znamke, ki se pojavljajo na straneh, so zaščitene blagovne znamke in so v lasti družbe PC H.AND d.o.o oziroma njihovih pogodbenih partnerjev. Slike so lahko simbolične. Za morebitne napake se opravičujemo.
Cene so izražene v EUR in vključujejo 22% DDV. So informativnega značaja in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Na akcijske cene ni dodatnih popustov. Navedene tehnične lastnosti izdelkov so posredovane s strani proizvajalca. Pridržujemo si pravico do napak, pomot, tehničnih sprememb, možnosti dobav, sprememb postopkov in programa. Jamstva za izdelke so določena v izrecnih izjavah o omejenem jamstvu, ki so priložena izdelkom.

Dobavo računalniških sistemov PCH zagotavljamo v roku 3 do 7 dni po potrditvi naročila oz. plačilu. Na željo kupca nudimo dostavo in priklop računalnika v Ljubljano ali okolico po ceni 35,38 € z DDV. Blagovne znamke, ki se pojavljajo na straneh, so zaščitene blagovne znamke in so v lasti družbe PC H.AND d.o.o oziroma njihovih pogodbenih partnerjev. Slike so lahko simbolične. Za morebitne napake se opravičujemo.