Cashback promocija - Philips televizor The One in Soundbar

Cashback promocija Philips TV The One in Soundbar

Ob nakupu televizorja The One in Soundbara si povrnite do 200 € kupnine!*

Privoščite si televizor The One in zvočnik Soundbar serije 6, 7 ali 8 in vrnjen vam bo del kupnine

Vse, kar morate storiti, je, da med 1. aprilom in 31. majem 2023 pri nas kupite Philipsov televizor the One poljubne velikosti zaslona in zvočnik Philips Soundbar serije 6, 7 ali 8, ki je vključen v promocijo, po registraciji nakupa na proizvajalčevi strani vam je vrnjen del kupnine do 200 EUR. Odlična izkušnja gledanja s televizorjem in Soundbarom Philips. Kako do vračila?

1. Kupite televizor Philips The One in Soundbar serije 6, 7 ali 8 v obdobju od 1.4.2023 do 31.5.2023 tako, da sta oba izdelka na istem računu, na prodajnem mestu ki sodeluje v promociji.

2. Na Philipsovi spletni strani najkasneje v 10 dneh od datuma nakupa izpolnite obrazec za vračilo. Sprožen bo postopek vračila do 200 EUR. Podatki na računu morajo biti jasno razvidni.

3. Po odobritvi registracije bo znesek vračila nakazan na vaš TRR, ki ste ga navedli v obrazcu ob registraciji.


Pravico do vračila dela kupnine v znesku do 200 EUR je mogoče uveljavljati le enkrat, pri čemer ta pravica ne nastane oz. poteče v primeru odstopa od kupoprodajne pogodbe za ustrezne izdelke.

Promocija velja samo za izdelke kupljene na ozemlju Slovenije in je ni mogoče kombinirati z nobeno drugo posebno ponudbo, akcijo ali promocijo.

Podrobnejši pogoji promocije so navedeni v pravilniku, objavljenem tukaj


------------------------------

Iskanje je končano

Našli ste ga: televizor, ki ima vse. 

Našli ste ga: televizor, ki ima vse. Osupljiv Ambilight, Dolby Atmos, številne pametne funkcije, napredno igranje videoiger. Spoznajte The One - televizor, ki nudi največ.

» Izberite svoj televizor Philips

Televizorji Philips THE ONEZvočniki SoundBar za vsak prostor

Jasne linije. Tanka izvedba.

Philipsovi SoundBari ne prinašajo zgolj bogatejšega zvoka. Hkrati se ponašajo tudi z jasnimi linijami in nizkoprofilno, diskretno postavitvijo. Veliko modelov je mogoče namestiti na steno. Brezžični nizkokotonci še boljše reproducirajo nizke frekvence, poleg tega pa so še kompaktni ter zato primerni za vse prostore.

Modeli s tehnologijo Dolby Atmos ustvarjajo učinek 3-dimenzionalnega prostorskega zvoka nad vami in okrog vas. Ko nad vami leti vesoljska ladja ali ste v gruči obiskovalcev koncerta, boste vedno v središču dogajanja.

» Izberite svoj Philips Soundbar

Zvočniki SoundBar Philips

* Velja ob hkratnem nakupu televizorja The One in zvočnika Soundbar serije 6,7 ali 8. Znesek vračila je odvisen od modela Soundbara.