IT rešitve

IT resitve

Zastopstvo - distribucija - prodaja - servis - tehnična podpora


Podjetje PC H.AND se ukvarja z zastopanjem, distribucijo in prodajo računalnikov, računalniških komponent in avdio-video ter pisarniške opreme priznanih proizvajalcev.

V prizadevanju za najvišje zadovoljstvo strank in partnerjev nudimo vrhunsko tehnično podporo ter svetovanje, izvedbo in vzdrževanje lokalnih računalniških omrežij. Svojo dejavnost dopolnjujemo s kakovostnim servisnim centrom na sedežu podjetja ter hitro odzivnimi in zanesljivimi terenskimi servisnimi storitvami informacijske opreme.

Vrsto let je podjetje centralni servisni partner v Sloveniji za garancijska in izven garancijska popravila monitorjev različnih blagovnih znamk.

PC H.AND razvija in izdeluje računalniške sisteme blagovne znamke PCH, ki so plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj s področja informatike.

Podjetje zastopa, prodaja in nudi servis računalniške in pisarniške opreme. Med široko ponudbo računalniške opreme (računalniki, prenosniki, tiskalniki, monitorji, nosilci zaslonov, itd.) ter avdio-video opreme (TV sprejemniki, glasbeni sistemi, itd.) zastopamo in prodajamo tudi pisarniško opremo, kot so uničevalci dokumentov, aparati za zgibanje dokumentov, odpiralci pisem, itd.

Tehnična podpora zagotavlja strokovno pomoč pri nameščanju aplikativne programske opreme in uporabniških aplikacij ter namestitvi varnostnih in identifikacijskih certifikatov. Kot koordinator med stranko in različnimi zunanjimi izvajalci, zagotavljamo transparentnost in korektnost pri uvajanju, vzdrževanju in nadgradnji IT sistemov.

 

V podjetju PC H.AND nudimo tudi ustrezno rešitev uničenja podatkov z magnetnih pomnilniških medijev, kot so trdi diski  in kasete s trakom. Postopek poteka v dveh korakih: razmagnetenje magetnega medija in fizično uničenje trdega diska. Storitev je skladna s številnimi evropskimi (DIN 33858-B3, EN 15713) in ameriškimi (PCI DSS, NIST, HIPAA, PIPEDA, idr.) direktivami o uničevanju nosilcev digitalnih podatkov in jo uporabljajo tudi svetovno priznana podjetja, kot so Bank of America, Cisco Systems, eBay, HP, Intel in mnoga druga.

Strateška naravnanost podjetje usmerja k spremljanju sodobnih tržnih zahtev ter novosti s področja informacijskih tehnologij. Vseskozi v iskanju novih poslovnih priložnosti, prek katerih vzpostavljamo tudi nove poslovne vezi in partnerstva. Gradimo na trdnih partnerskih odnosih, kar jim omogoča boljše poznavanje partnerjev in njihovih potreb.

Kupci v veleprodaji so pretežno podjetja, ki se ukvarjajo z nadaljnjo prodajo, storitvami na IT-področju ali visokotehnološka proizvodna podjetja, med končnimi kupci pa so tako pravne kot fizične osebe. 

 

Partnerstva

Kot uvoznik in prodajalec na slovenskem trgu zastopamo svetovno priznana podjetja, kot so: Philips, AOC, Buffalo, Mikrotik, Sapphire, Zotac, Ergotron, MemorySolution, 3M MicroTouch, FSPI-GotU in Trezor ter smo že vrsto let uspešen poslovni partner podjetij Microsoft, Intel, HP, Fujitsu, Cisco Systems, Panasonic, Epson, CanonLenovo in Toshiba.

Program računalniške ter avdio-video opreme dopolnjujemo z zastopanjem in prodajo pisarniške opreme Intimus.