Izvozi artikel:
Deli z ostalimi na:
Ident artikla: 8015452

Microsoft Office Home & Business 2016 SLO

Office Home & Business 2016 je oblikovan tako, da lahko z njim ustvarjate in komunicirate hitreje. To mu omogočajo funkcije, ki vam prihranijo čas, nov moderen videz, vgrajena orodja za sodelovanje ter zmogljivost programa Outlook za e-pošto, koledarje in stike
Opis izdelka

Office vam omogoča, da delo opravite

Office Home & Business 2016 je oblikovan tako, da lahko z njim ustvarjate in komunicirate hitreje. To mu omogočajo funkcije, ki vam prihranijo čas, nov moderen videz, vgrajena orodja za sodelovanje ter zmogljivost programa Outlook za e-pošto, koledarje in stike. Poleg tega lahko dokumente shranjujete v oblak v programu OneDrive ter do njih dostopate kjerkoli.

 • Za 1 računalnik
 • V celoti nameščene najnovejše različice programov Outlook, Word, Excel, PowerPoint in OneNote
 • Shranjujte datoteke v oblak s storitvijo OneDrive

 

Naj vaše zamisli izstopajo

Vaše podjetje se loči od drugih ravno zaradi vaših zamisli. Uporabite predloge programov Word in Excel ali nove širokozaslonske predloge programa PowerPoint in te zamisli pretvorite v sijajne profesionalne predstavitve.

 

Bodite organizirani

Usklajevanje službenega in zasebnega življenja je lahko velik izziv. Z e-pošto, koledarji in orodji za sezname opravil v Outlooku boste lahko skupaj upravljali domače in službene urnike.

 

Preprosta souporaba datotek

Shranite datoteke v spletu, tako da vam bodo na voljo, tudi ko boste na poti, in boste lahko hitro povabili druge, da jih pregledajo ali uredijo.


Outlook

Enostavno upravljajte e-pošto, koledar, stike in naloge. Podpora za potiskanje e-pošte vam pomaga ohranjati nabiralnik ažuren, v pogledu pogovorov so povezana sporočila združena v skupine, za lažje načrtovanje pa lahko koledarje prikažete drug poleg drugega.

 

 

 

 Word

Ustvarjajte in souporabljajte dokumente profesionalnega videza z najsodobnejšimi orodji za urejanje, pregledovanje in skupno rabo. Novi zavihek Oblika vam nudi hiter dostop do funkcij, funkcija Pametno iskanje pa neposredno v programu Word kaže z vašim besedilom povezane informacije s spleta.

 

 

 

  

Excel

S svežim uporabniškim vmesnikom in svojimi priljubljenimi bližnjicami na tipkovnici analizirajte in vizualizirajte svoje podatke na nove in intuitivne načine. Izkoristite funkcije, kot so Orodja za analizo, Razčlenjevalniki in Graditelj formul, da prihranite čas, tako da se lahko osredotočite na vpoglede.

 

Excel 

 

 

PowerPoint

Ustvarjajte, sodelujte in učinkovito predstavljajte svoje ideje z novimi prehodi med diapozitivi in izboljšanim podoknom opravil Animacije. Komentarji v nitih poleg diapozitivov vam pomagajo vključiti povratne informacije v svoje predstavitve.

 

PowerPoint 

 

 

 OneNote

To je čisto vaš digitalni zvezek, v katerem si lahko na enem mestu zapisujete opombe, ideje, spletne strani, fotografije, celo avdio in video posnetke. Ne glede na to, ali ste doma, v pisarni ali na poti, lahko vse vzamete s seboj, kamor koli greste, in na poti dajete v skupno rabo ter sodelujete z drugimi.

 

OneNote 

 

 

Dostop do vaše vsebine vedno in povsod

Prijavite se v Office 2016 in uporabite OneDrive, da enostavno dostopite do svojih nedavnih dokumentov na kateri koli napravi z brezšivno integracijo.

 

OneDrive

 

 

 

Tehnične lastnosti

Za 1 računalnik.

V celoti nameščene najnovejše različice programov Outlook, Word, Excel, PowerPoint in OneNote.

Shranjujte datoteke v oblak s storitvijo OneDrive.

  

Zahteve:

 • 1 GHz ali hitrejši procesor x86 ali x64 s podporo za SSE2
 • Zahtevani operacijski sistem: Windows 7 ali novejši, Windows Server 2008 R2 ali Windows Server 2012
 • Pomnilnik: 1 GB RAM-a (32-bitni); 2 GB RAM-a (64-bitni)
 • Prostor na trdem disku: 3,0 GB razpoložljivega prostora na disku
 • Zahtevani zaslon: Ločljivost 1280 x 800
 • Grafika: Za strojno pospeševanje grafike potrebujete grafično kartico, ki podpira DirectX10.
 • Večkratni dotik: Naprava s funkcijo za dotik za uporabo katere koli funkcije za večkratni dotik. Vse funkcije so vedno na voljo z uporabo tipkovnice, miške ali druge standardne ali dostopne vhodne naprave. Upoštevajte, da so nove funkcije dotika optimizirane za uporabo s sistemom Windows 8 ali novejšim.
 • Dodatne sistemske zahteve: Za internetne funkcije potrebujete internetno povezavo, zahtevan je račun Microsoft.
Video
Dokumenti
Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Tipkovnica Cherry KC1000

2603263
18,00 € 19,79 €