Izposoja projektorja

najem projektorja


Bi radi partnerjem in strankam predstavili vaš nov izdelek ali storitev? 

Imamo rešitev.

 

V podjetju PC H.AND nudimo najem LCD projektorja Panasonic PT-LB60E, ki ga odlikuje napredna tehnologija Daylight View 2, ki uravnava svetilnost projektorja in prilagaja barve glede na svetlost prostora, tako da so te izrazite tudi v zelo svetlih prostorih.

Panasonic PT-LB60E je lahek in ima izjemno svetilnost 3200 ANSI lumnov, odlikujejo pa ga tudi tiho delovanje, razmerje slike 4:3 in številni priključki, potrebni za kvalitetno predstavitev.

Tehnologija hitrega začetka delovanja (Speed Start) omogoča vključitev projektorja že 2 sekundi po začetku zagona, med samo predstavitvijo pa funkcija Real-Time Keystone Correction nudi stalno digitalno korekcijo trapeza slike v realnem času.

Projektor Panasonic PT-LB60E je primeren tako za uporabo v multimedijskih dvoranah, kot v šolah, barih, razstaviščih, kongresnih centrih, bankah in ostalih prostorih, namenjenim predstavitvam.

Projektor si je možno izposoditi za en ali za več dni. Za želeni termin izposoje oz. rezervacijo nas pokličite na telefon: 01 5300 800 ali nam pošljite povpraševanje preko spodnjega obrazca.

 


Pošlji povpraševanje >

 

 

najem projekrtorja

 

 

 

 

Tehnične specifikacije LCD projektorja Panasonic PT-LB60 (442 KB)