Polnilci baterij

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
Univerzalni polnilnik Duracell je vrhunska naprava za vso družino. Z njim lahko polnite 5 najbolj priljubljenih vrst baterij: AAA, AA, C, D, 9 V. Hitro polnjenje in široka uporaba predstavljajo odlično izbiro za celo družino.
Avtomobilski polnilnik Duracell DR5010A je opremljen z dvema 5V 2.4A USB režama in omogoča hitro polnjenje dveh mobilnih naprav hkrati. Univerzalen, priročen ter zmogljiv polnilnik je idealen pripomoček za polnjenje mobilnih naprav, medtem ko ste s svojim vozilom na poti. Preprosto vstavite polnilnik v DC vtičnico in priključite do dve napravi preko USB-ja, LED indikator pa prikazuje stanje polnjenja.
Avtomobilski polnilnik Duracell DR5015W je opremljen z dvema 5V 1.0A+2.4A USB režama in omogoča polnjenje dveh mobilnih naprav hkrati. Univerzalen, priročen ter zmogljiv polnilnik je idealen pripomoček za polnjenje mobilnih naprav, medtem ko ste s svojim vozilom na poti. Preprosto vstavite polnilnik v DC vtičnico in priključite do dve napravi preko USB-ja, LED indikator pa prikazuje stanje polnjenja.
Avtomobilski polnilnik Duracell DR5022A omogoča hitro polnjenje z 2.4A (ampera) preko USB reže. Univerzalen, priročen ter zmogljiv polnilnik je idealen pripomoček za polnjenje mobilnih naprav, medtem ko ste s svojim vozilom na poti. Preprosto vstavite polnilnik v DC vtičnico in priključite napravo preko USB-ja, LED indikator pa prikazuje stanje polnjenja.