Izvozi artikel:
Deli z ostalimi na:
Ident artikla: 8027069

Programska oprema za digitalno predvajanje DD Signage Pro

183,00 €
Svoje sporočilo posredujte na dinamičen in usmerjen način z manj stroški. Za uporabnika preprosta in cenovno ugodna rešitev digitalnega prikazovanja, namenjena manj in srednje zahtevnim okoljem (trgovina, izobraževanje, podjetja), kjer je potreba po enostavnem in hitrem obveščanju.
Opis izdelka

Svoje sporočilo posredujte na dinamičen in usmerjen način z manj stroški

Zanesljiva, za uporabo preprosta in cenovno ugodna rešitev digitalnega prikazovanja, ki nudi veliko možnosti opaznega sporočanja

Digitalno oglaševanje prinaša v klasično oglaševanje in informiranje atraktivnost in dinamičnost, ki pritegne poglede. Z rešitvami digitalnega oglaševanja ali informiranja lahko oglaševalci komunicirajo s potrošniki na sodoben in dinamičen način. Uporaba multimedijskih in dinamičnih vsebin pritegne bistveno večjo pozornosti v primerjavi s klasičnimi statičnimi oglasi in hkrati prihrani pri stroških tiskanja. Digitalno oglaševanje z vizualizacijo produkta ali storitve zagotavlja višjo odzivnost na oglasna sporočila.


Prednosti digitalnega oglaševanja in obveščanja preko zaslonov

 • Dinamično prikazovanje pritegne bistveno več pogledov in nenazadnje boljšo opaznost sporočil
 • Obveščanje preko zaslonov je uporabno na različnih področjih – od promocije in oglaševanja do posredovanja informacij zaposlenim in obiskovalcem
 • Celoten sistem lahko upravljate lokalno z enega mesta
 • Hitro in enostavno pripravite vsebino, ki jo lahko objavite na poljubnih lokacijah.


Programska oprema za digitalno predvajanje DD Signage Pro

Rešitev DD Signage Pro je namenjena uporabnikom, ki želijo predvajati več PowerPoint prezentacij eno za drugo, po predhodno pripravljeni predvajalni listi, ki je lahko kreirana za vsak dan v tednu različno. Prezentacije so lahko kombinacija  večih slikovnih predlog, informacij, multimedijskih vsebin, ipd.  V primeru spremenjene prezentacije na računalniku, se vse posodobitve, zamenjave  samodejno prenesejo na digitalni predvajalnik, ki začne s predvajanjem posodobljene vsebine. 

Uporabnik spremeni obvestilo na enem ali več zaslonih zgolj z nekaj kliki:

 1. Odprite Powerpoint datoteko na svojem računalniku
 2. Poljubno uredite vsebino
 3. Shranite datoteko 
 4. Sistem poskrbi, da se prikazovanje na zaslonu samodejno osveži v nekaj trenutkih. Prednosti rešitve DD Signage Pro

 • Rešitev je primerna, ko je hkrati potrebno predvajati eno ali več prezentacij, ki si sledijo in tudi prezentacije, ki imajo po dnevih različno vsebino, lahko tudi na več lokacijah.
 • Enostavno upravljanje vsebine – uporabnik na svojem računalniku v Programu PowerPoint, odpre prezentacijo, jo po potrebi uredi in shrani – za vse ostalo poskrbi predvajalnik!
 • Multimedijske vsebine - preprosto dodajanje multimedijskih vsebin, ki še dodatno popestrijo predvajanje
 • Dinamičnost predvajanja - lahko dodatno in enostavno dosežemo z različnimi prehodi posameznih slik, ki jih lahko pred definiramo ali izberemo naključno
 • Urnik predvajanja - možnost enostavne nastavitve natančega urnika predvajanja različnih prezentacij

 

 

 

 *Zahteve strojne opreme:
Za predvajanje na digitalnem zaslonu potrebujemo PC računalnik z nameščenim Windows XP ali novejšim operacijskim sistemom ter dostop do interneta. 

Računalnik se prednastavljeno samodejno vključi in izključi, zato sami posegi v okviru predvajalnika praktično niso potrebni.

 

Tehnične lastnosti
Video
Dokumenti