Strežniki

Strežniki Fujitsu

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
2415,20 € Vaša cena z DDV
Strežniki FUJITSU PRIMERGY RX2530 M4 združujejo inovacije na področjih energijske učinkovitosti, virtualizacije in avtomatizacije, zaradi česar so primerni za mala ter srednje velika podjetja. Strežnik PRIMERGY RX2530 M4 je vgradni(1U) strežnik v kompaktni obliki, tih in razširljiv tako, da lahko z enim sistemom zadovoljite vse vaše potrebe.
2833,90 € Vaša cena z DDV
Strežniki FUJITSU PRIMERGY RX2540 M4 združujejo inovacije na področjih energijske učinkovitosti, virtualizacije in avtomatizacije, zaradi česar so primerni za mala ter srednje velika podjetja. Strežnik PRIMERGY RX2540 M4 je vgradni(2U) strežnik v kompaktni obliki, tih in razširljiv tako, da lahko z enim sistemom zadovoljite vse vaše potrebe.
3266,56 € Vaša cena z DDV
Strežniki FUJITSU PRIMERGY RX2540 M4 združujejo inovacije na področjih energijske učinkovitosti, virtualizacije in avtomatizacije, zaradi česar so primerni za mala ter srednje velika podjetja. Strežnik PRIMERGY RX2540 M4 je vgradni(2U) strežnik v kompaktni obliki, tih in razširljiv tako, da lahko z enim sistemom zadovoljite vse vaše potrebe.
697,12 € Vaša cena z DDV
Strežniki FUJITSU PRIMERGY TX1310 M3 združujejo inovacije na področjih energijske učinkovitosti, virtualizacije in avtomatizacije, zaradi česar so primerni za mala ter srednje velika podjetja. Strežnik PRIMERGY TX je pokončni strežnik v kompaktni obliki, tih in razširljiv tako, da lahko z enim sistemom zadovoljite vse vaše potrebe.
1338,23 € Vaša cena z DDV
Strežniki FUJITSU PRIMERGY TX1320 M4 združujejo inovacije na področjih energijske učinkovitosti, virtualizacije in avtomatizacije, zaradi česar so primerni za mala ter srednje velika podjetja. Strežnik PRIMERGY TX1320 M4 je pokončni strežnik v kompaktni obliki, tih in razširljiv tako, da lahko z enim sistemom zadovoljite vse vaše potrebe.
2494,35 € Vaša cena z DDV
Nova linija strežniškega sistema HP DL350 zagotavlja višjo zmogljivost kot prejšnje generacije strežnikov. Uporabnikom zagotavlja večjo vrednost naložb v informacijske tehnologije. Strežniki HP DL350 generacije 9 združujejo inovacije na področjih energijske učinkovitosti, virtualizacije in avtomatizacije, zaradi česar so primerni za mala, srednja ter velika podjetja.
2132,65 € Vaša cena z DDV
Nova linija strežniškega sistema HP DL360 zagotavlja višjo zmogljivost kot prejšnje generacije strežnikov. Uporabnikom zagotavlja večjo vrednost naložb v informacijske tehnologije. Strežniki HP DL360 generacije 9 združujejo inovacije na področjih energijske učinkovitosti, virtualizacije in avtomatizacije, zaradi česar so primerni za mala, srednja ter velika podjetja.
2408,12 € Vaša cena z DDV
Nova linija strežniškega sistema HP DL380 zagotavlja višjo zmogljivost kot prejšnje generacije strežnikov. Uporabnikom zagotavlja večjo vrednost naložb v informacijske tehnologije. Strežniki HP DL380 generacije 9 združujejo inovacije na področjih energijske učinkovitosti, virtualizacije in avtomatizacije, zaradi česar so primerni za mala, srednja ter velika podjetja.
955,26 € Vaša cena z DDV
Nova linija strežniškega sistema HPE ProLiant ML30 zagotavlja višjo zmogljivost kot prejšnje generacije strežnikov. Uporabnikom zagotavlja večjo vrednost naložb v informacijske tehnologije. Strežniki HPE ProLiant ML30 generacije 9 združujejo inovacije na področjih energijske učinkovitosti, virtualizacije in avtomatizacije, zaradi česar so primerni za mala ter srednje velika podjetja.