Izvozi artikel:
Deli z ostalimi na:
Ident artikla: 8027069

Programska oprema za digitalno predvajanje DD Signage Pro

183,00 €
Svoje sporočilo posredujte na dinamičen in usmerjen način z manj stroški. Zanesljiva in cenovno ugodna rešitev, ki vam nudi veliko možnosti opaznega sporočanja. Za uporabnika preprosta in cenovno ugodna rešitev digitalnega prikazovanja, namenjena manj in srednje zahtevnim okoljem (trgovina, izobraževanje, podjetja), kjer je potreba po enostavnem in hitrem obveščanju.
Opis izdelka

Svoje sporočilo posredujte na dinamičen in usmerjen način z manj stroški

Zanesljiva in cenovno ugodna rešite digitalnega prikazovanjav, ki nudi veliko možnosti opaznega sporočanja     

Digitalno oglaševanje prinaša v klasično oglaševanje in informiranje atraktivnost in dinamičnost, ki pritegne poglede. Z rešitvami digitalnega oglaševanja ali informiranja lahko oglaševalci komunicirajo s potrošniki na povsem nov, dinamičen in sodoben način. Uporaba multimedijskih in dinamičnih vsebin pritegne bistveno večjo pozornosti v primerjavi s klasičnimi statičnimi oglasi in hkrati prihrani pri stroških tiskanja.
Digitalno oglaševanje z vizualizacijo produkta ali storitve zagotavlja višjo odzivnost na oglasna sporočila in potencialno stranko pomakne korak bliže pozitivni odločitvi nakupa.

Tehnologija digitalnih prikazovalnikov danes zajema tako majhne kot izredno velike prikazovalnike. Prikazovalnike lahko danes postavimo skoraj na vsako lokacijo:  bodisi na prodajno polico, v avlo podjetja, na ulico, šolski hodnik, v avlo kongresnih dvoran in drugih izobraževalnih ustanov, v čakalnico ambulante,  v izložbo trgovine ali v izložbo turistične agencije. Omogočajo tudi predvajanje vsebine na celotni steni trgovine, sejmišča ali dogodka (tako imenovana video-stena "video-wall").

Digitalni prikazovalniki omogočajo tudi digitalno informiranje znotraj podjetij in organizacij, zato jih lahko podjetja in organizacije uporabljajo za interno posredovanje najrazličnejših vsebin.


Prednosti digitalnega oglaševanja in obveščanja preko zaslonov:

 • Dinamično prikazovanje pritegne bistveno več pogledov in nenazadnje boljšo opaznost sporočil

 • Obveščanje preko zaslonov je uporabno na različnih področjih – od promocije in oglaševanja do posredovanja informacij zaposlenim in obiskovalcem

 • Celoten sistem lahko upravljate lokalno z enega mesta

 • Hitro in enostavno pripravite vsebino, ki jo lahko objavite na poljubnih lokacijah.
  Naš sistem je zasnovan za nenapredne uporabnike, kar pomeni, da za vaše objave potrebujete zgolj osnovno znanje računalništva.

 • Naše rešitve so popolnoma fleksibilne in jih enostavno prilagodimo vašim dejanskim potrebam – bodisi ali potrebujete en zaslon za obveščanje ali pa celoten sistem povezanih zaslonov.


Področja uporabe:

Korporativna komunikacija v podjetjih, oglaševanje, javne informacije, zabava, obveščanje znotraj podjetij, izobraževalne ustanove, izložbe trgovin, izložbe turističnih agencij, predstavitev gostinske ponudbe, krajšanje časa v čakalnicah ambulant, frizerskih salonov, ipd.
 

REŠITEV "DD Signage Pro"

Zanesljiva in cenovno ugodna rešitev, ki vam nudi veliko možnosti opaznega sporočanja


Ponujamo dve za uporabnika preprosti in cenovno ugodni rešitvi za digitalno prikazovanje, namenjeni manj in srednje zahtevnim okoljem (trgovina, izobraževanje, podjetja), kjer je potreba po enostavnem in hitrem obveščanju. Obe rešitvi sta zasnovani na enostavnosti in že poznani programski opremi - MS Powerpoint.Rešitev digitalnega prikazovanja:

DD Signage Pro


Rešitev "Razširjeni paket" je namenjena zahtevnejšim uporabnikom, ki želijo predvajati več MS PowerPoint prezentacij eno za drugo, po uporabniško narejeni predvajalni listi, ki je lahko pred-pripravljena za vsak dan v tednu različno. Prezentacije so lahko kombinacija  večih slikovnih predlog, informacij, multimedijskih vsebin, ipd.  V primeru spremenjene prezentacije na računalniku, se vse posodobitve, zamenjave  samodejno prenesejo na digitalni predvajalnik, ki začne s predvajanjem posodobljene vsebine.

Uporabnik spremeni obvestilo na enem ali več zaslonih zgolj z nekaj kliki:

 1. Odprite MS Powerpoint datoteko na svojem računalniku
 2. Poljubno spremenite vsebino
 3. Shranite datoteko 


Sistem poskrbi, da se prikazovanje na zaslonu samodejno osveži v nekaj trenutkih.
Prednost tovrstnega sistema je enostavno in hitro obveščanje, kjer se poleg besedila lahko uporablja tudi slike.


Prednosti rešitve DD Signage Pro:
 

 • Rešitev je primerna, ko je hkrati potrebno predvajati eno ali več prezentacij, ki si sledijo in prezentacije, ki imajo po dnevih različno vsebino, lahko tudi na več lokacijah.

 • ENOSTAVNA UPORABA – uporabnik na svojem računalniku odpre Prezentacijo ali predvajalno listo, jo popravi in shrani – za vse ostalo poskrbi predvajalnik!

 • MULTIMEDIJSKE VSEBINE - preprosto lahko dodate multimedijske vsebine, ki še dodatno popestrijo predvajanje

 • DINAMIČNOST PREDVAJANJA - lahko dodatno in enostavno dosežemo z različnimi prehodi posameznih slik, ki jih lahko pred definiramo ali izberemo naključno

 • URNIK PREDVAJANJA - možnost enostavne nastavitve natančega urnika predvajanja različnih prezentacij

 

 

*Zahteve strojne opreme:
 
Za predvajanje na digitalnem zaslonu potrebujemo PC računalnik z nameščenim XP ali novejšim operacijskim sistemom ter dostop do interneta.
Računalnik se pred-nastavljeno samodejno vključi in izključi, zato sami posegi v okviru predvajalnika praktično niso potrebni.

  

 

Tehnične lastnosti
Video
Dokumenti