T-linija (Interactive Touch Signage)

philips interaktivni profesionalni zasloni na dotik

Interaktivni prikaz

Povečajte zanimanje in navdihnite sodelovanje z interaktivnim zaslonom iz Philipsove T linije profesionalnih zaslonov. Zmogljivi zasloni s sistemom Android, so opremljeni s kaljenim steklom proti bleščanju, in so zasnovani za velike vsakodnevne obremenitve ter podpirajo do 20-točkovni dotik.

Primerni so za uporabo v: 

  • Trgovine: Spremenite nakupovalno izkušnjo in prinesite digitalni svet v trgovino. Interaktivna funkcionalnost na dotik se lahko uporablja za izbiro izdelkov, iskanje in prikaz lokacije in druge promocijske izkušnje.
  • Javni prostori: Informirajte in vključite obiskovalce na javnih mestih. Interaktivnost z več dotiki omogoča T-Liniji odlično rešitev za iskanje lokacije. Funkcija FailOver zagotavlja predvajanje nadomestne vsebine v primeru izpada primarnega vira za predvajanje vsebine.
  • Gostoljubje: Interaktivnost z večkratnim dotikom ohranja goste v vseh okoljih angažirane in obveščene. Vgrajen Android omogoča aplikacije in povezljivost po meri, z do štirimi vhodi, ki so prikazani istočasno prek QuadViewerja.
  • Hrana in pijača: Poenostavite naročila strank s funkcijo zaslona na dotik, povezano z vašim POS sistemom. CMND omogoča, da so meniji in promocijska vsebina prikazana na istem zaslonu, medtem ko FailOver zagotavlja da je rezervna vsebina vedno na voljo.
  • Izobraževanje: Oživite lekcije in resnično vključite študente z interaktivnim zaslonom na dotik in novim whiteboard načinom za izkušnjo sodelovanja. Vgrajen Android omogoča učne aplikacije in igre, medtem ko CMND omogoča vsebine po meri, ki jih je mogoče enostavno ustvariti in prikazati.

Velikosti zaslonov: 10", 24", 43", 55", 65", 75", 86"

>> PDF katalog profesionalnih zaslonov Philips Signage

 Interaktivni zasloni na dotik Philips Signage funkcije

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
1974,00 € Vaša cena z DDV
Odkrijte nov nivo interakcije z občinstvom z močjo Androida. 43" visokozmogljivi zaslon na dotik je odziven, natančen in izredno vzdržljiv.
2152,19 € Vaša cena z DDV
Odkrijte novo raven interakcije z močjo Androida. Še bolj se približajte občinstvu. Ta visokozmogljivi profesionalni zaslon na dotik je odziven, natančen in izredno trpežen, pa tudi izjemno zanesljiv in uporaben.
431,32 € Vaša cena z DDV
Interakcija na drugačni ravni z majhnim, 10-palčnim zaslonom na dotik in sistemom Android. S tem uporabniku prijaznim 5-točkovnim zaslonom na dotik boste izboljšali interakcijo in jo naredili bolj osebno.
896,59 € Vaša cena z DDV
Promovirajte. Informirajte. Pritegnite pozornost. Ta jasen in odziven Philipsov pametni zaslon na dotik omogoča odlično vse-v-enem rešitev. Vsebino lahko preprosto upravljate na daljavo in omogoča preprosto povezavo s 4G moduli. Tehnologija Power-over-Ethernet zagotavlja prilagodljivo namestitev.