Kripto denarnice

Trezor denarnica za Bitcoine in ostale kriptovalute

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
56,10 € Vaša cena z DDV
Denarnica TREZOR je zaupanja vreden ter varen način hranjenja kriptovalut, ki zahteva določeno stopnjo varnosti, omogoča popoln nadzor nad upravljanjem, hranjenjem, sprejemanjem ter nakazovanjem različnih valut (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH, Zcash in druge). V denarnici so shranjene vse transakcije in tudi varnostni digitalni zasebni ključi za dostop do kripto-valutnega naslova ter opravljanja transakcij.
56,10 € Vaša cena z DDV
Denarnica TREZOR je zaupanja vreden ter varen način hranjenja kriptovalut, ki zahteva določeno stopnjo varnosti, omogoča popoln nadzor nad upravljanjem, hranjenjem, sprejemanjem ter nakazovanjem različnih valut (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH, Zcash. V denarnici so shranjene vse transakcije in tudi varnostni digitalni zasebni ključi za dostop do kripto-valutnega naslova ter opravljanja transakcij.
182,78 € Vaša cena z DDV
Trezor Model T je naslednja generacija strojne denarnice kriptovalut, ki je zasnovana kot univerzalna hramba za vsa vaša digitalna sredstva. Shranite in šifrirajte svoje kovance, gesla in druge digitalne ključe z zaupanjem. Zaslon na dotik omogoča intuitiven in priročen vmesnik za preverjanje in potrjevanje vseh postopkov. Trezor Model T podpira več kot 1000 kriptokovancev.