5 razlogov zakaj bi izbrali ta Philipsov UltraWide monitor

23. oktober 2020

Philips 346P1CRH

 

Jasen panoramski pogled

Na profesionalnem področju sta jasnost in natančnost slike nujni, zlasti če ste za nemoteno poslovanje odvisni od programske opreme za grafično oblikovanje, CAD-CAM rešitev ali velikih finančnih preglednic. Za lažje doseganje jasnih slik z bogatimi podrobnostmi je 34-palčni monitor Philips 346P1CRH opremiljen z ločljivostjo CrystalClear Quad HD (3440 x 1440 slikovnih pik). Število slikovnih pik visoke gostote na visokozmogljivem panelu monitorja omogoča, da izkusite 178/178 široke kote gledanja, njegov ukrivljeni zaslon pa zagotavlja subtilen, potopljiv učinek.

Za panoramski pogled na vaše delo se ta Philipsov zaslon ponaša tudi z UltraWide 21:9 formatom, ki omogoča večjo produktivnost in prihranek prostora. Ta dodaten prostor na zaslonu lahko uporabite za vzporedne primerjave ali več vidnih stolpcev preglednic. Druga lastnost, s katero bodo vaše slike in grafike oživele pa je zaslon DisplayHDR 400 s certifikatom VESA, ki prinaša osupljivo svetlost, kontrast in barve.

 

Philips 346P1CRH

Poenostavite povezave z vgrajeno priključno postajo USB-C in tankim reverzibilnim kablom

 

2. Povečana produktivnost

Za večjo prilagodljivost pri vsakodnevnem delu nudi 346P1CRH več funkcij za povečanje produktivnosti. Najprej je vgrajena priključna postaja USB-C, ki omogoča priročno priključitev vseh zunanjih naprav na zaslon. Na zaslon lahko priključite tudi svoj prenosnik, ki ga povežete s tankim, reverzibilnim kablom USB-C. Monitor omogoča ogled videoposnetkov z visoko ločljivostjo in prenos podatkov s super hitrostjo, hkrati pa lahko priključite in napolnite prenosnik.

Druga funkcija, namenjena razširitvi možnosti povezljivosti, je tehnologija Philips MultiView. Omogočanje aktivne dvojne povezave in ogleda je odlična funkcija za kompleksno večopravilnost, saj omogoča sočasno delo na več napravah, kot sta osebni računalnik in prenosni računalnik. S svojimi funkcijami Slika ob sliki (PbP) in Slika v sliki (PiP) se lahko odločite tudi, kako si želite hkrati ogledati vsebino iz različnih virov.

Naslednja značilnost, ki vam bo pomagala obvladati vsako nalogo, je vgrajeno stikalo KVM MultiClient. S pomočjo priročnega gumba za hitro preklapljanje med viri vam ta funkcija omogoča nadzor dveh ločenih osebnih računalnikov z enim skupnim monitorjem, tipkovnico in miško. Ta funkcija je še posebej koristna, če boste morali podvojiti svojo računalniško moč ali pa potrebujete velik monitor za prikaz vsebine iz dveh različnih osebnih računalnikov.

 

Philips 346P1CRH

Vgrajena izskočna kamera z WIndows Hello™ ponuja priročen in varen način, da ostanete povezani


3. Briljantna zmogljivost

Z vsem doslej naštetim vidimo, da Ultrawide monitor Philips 346P1CRH, s svojo zmogljivostjo ustreza merilom in potrebam profesionalnega delovnega prostora. Da bi bil ta zaslon še bolj sijajen, vključuje tudi izskočno spletno kamero z operacijskim sistemom Windows Hello™, ki se prikaže, ko jo potrebujete, in se lahko varno vrne nazaj v monitor, ko je ne uporabljate več. Opremljen s tehnologijo prepoznavanja obrazov Windows Hello™, omogoča tudi izjemno hitro prijavo v vašo napravo Windows v manj kot 2 sekundah!

Čeprav je ta model ustvarjen kot odličen poslovni monitor, ima tudi zabavno plat. Njegovo tehnologijo Adaptive-Sync bodo igralci zelo cenili zaradi hitrega osveževanja, izjemno hitrega odzivnega časa in gladke zmogljivosti brez artefaktov pri skoraj vseh frekvencah slik.

 

Ultrawide ukrivljen monitor Philips 346P1CRH

Skrb za vaše oči s tehnologijo brez migetanja in načinom zmanjšanja modre svetlobe

 

4. Udobje za oči

Vsekakor je pomembno najti ravnovesje med delom in prostim časom, vendar ne smemo pozabiti tudi na svoje počutje. Dolgotrajna uporaba računalnika lahko povzroči obremenitev oči, zato monitor Philips 346P1CRH izpolnjuje certifikat TUV Rheinland Eye Comfort. Vključitev tehnologij brez migetanja in načina LowBlue zagotavljata manjšo utrujenosti oči, ki ohranja vaše oči zdrave in hkrati poveča vašo produktivnost.

 

34" ukrivljen WQHD monitor Philips 346P1CRH

Philipsova inovativna tehnologija PowerSensor vam lahko pomaga da prihranite pri stroških energije in postante bolj trajnostni

 

5. Zasnovan za trajnost

Nenazadnje je tu še zadnji razlog, zakaj bi morali nadgraditi na ta zmogljiv, in na uporabnika osredotočen UltraWide zaslon. Na voljo je s PowerSensor tehnologijo, ki samodejno zazna prisotnost uporabnika za pisalno mizo ter zatemni svetlost zaslona. Na ta način ​lahko prihranite do 70% stroškov energije. Preprost, a učinkovit način, kako postati bolj trajnostno podjetje.

 

34" ukrivljen WQHD monitor Philips 346P1CRH

 

 

Nazaj na seznam novic