Kako postati naš partner?

Pridobite dostop do B2B trgovine

Dobrodošli na spletnih straneh za poslovne partnerje podjetja PC H.AND d.o.o.. Dostop je omogočen le registriranim poslovnim partnerjem za nadaljnjo prodajo. Kot registrirani uporabnik boste postali uporabnik B2B spletne trgovine za partnerje, kjer boste našli veliko aktualnih informacij o artiklih, cenikih, novostih in akcijskih ponudbah. Tako boste lahko kupovali hitreje, bili obveščeni o stanju vašega naročila in spremljali že opravljene nakupe.

Če še niste registrirani kot poslovni partner, lahko vložite prijavo za registracijo, ki se nahaja na sledeči povezavi. Posredovane podatke bomo pregledali v najkrajšem možnem času in v kolikor izpolnjujete pogoje, vam bomo dodelili dostop do B2B portala in ustrezne poslovne pogoje (rabati, cene, področje sodelovanja, ipd.), o čemer vas bomo obvestili na vaš e-mail naslov, ki ste ga navedli ob registraciji.

V kolikor z nami še nimate sklenjene pogodbe o poslovnem sodelovanju, so nakupi možni samo na podlagi predračuna (avans). V kolikor želite odloženo plačilo (po računu) pa se glede na bonitetno oceno podjetja in obseg poslovanja pripravi pogodba o sodelovanju, na podlagi katere boste lahko nakupe v B2B spletni trgovini opravljali z odloženim plačilom.

Za dodatna vprašanja o tem, kako postati naš partner, se lahko obrnete na:

PC H.AND d.o.o.
Ind. cona Trzin
Brezovce 10
12360 Trzin

T: 01 | 5300 800
E: info@pchand.si