Industrijska elektronika

Industrijska elektronika DFI, ibase, msi, fsp,bcm

Industrijska elektronika, komponente, industrijski računalnik, panelni računalniki

  

Podjetje PC H.AND je zanesljiv partner in dobavitelj industrijske elektronike in komponent za industrijske računalnike priznanih svetovnih proizvajalcev, za uporabo na področju avtomatizacije, Digital Signage rešitev, igralništva, medicine, omrežnih komunikacij, itd.

 

Industrijska računalniška oprema DFI

 

Industrijske matične plošče DFI   

Industrijske matične plošče DFI

Industrijske matične plošče DFI obsegajo razpon od zelo majhnih Pico-ITX do polno funkcionalnih ATX matičnih plošč, zasnovanih za inteligentne aplikacije.

1.8" SBC, 2.5" Pico-ITX, 3.5" SBC, 4" SBC, PICMG 1.3, Mini-ITX, microATX, ATX, EATX, industrijska periferija

Modularni računalniški sistemi DFI

                             

Modularni računalniški sistemi DFI

DFI je proizvajalec standardnih COM Express Type 2/6/7/10 Qseven, kot tudi po meri naročnika prilagojenega dizajna za različne embedded računalniške rešitve. 

DFI ponuja standardne, zanesljive sistemske module, ki vključujejo COM Express Mini, COM Express Compact, COM Express Basic in Qseven, ki temeljijo na najnovejših Intel, AMD in ARM platformah.

 Industrijski računalniki DFI

  

Industrijski računalniki DFI

DFI razvija zanesljive 24/7 non-stop delujoče embedded sisteme in industrijske panelne računalnike za potrebe različnih zahtevnih rešitev. DFI uporablja najnovejšo embedded tehnologijo za razvoj in zagotavljanje zmogljivih industrijskih računalnikov, visoko zanesljivost, dobro prilagodljivost in razširljivost ter dolgo podporo in življenjsko dobo izdelkov.

Embedded sistemi brez ventilatorja, Visoko zmogljivi embedded sistemi, Industrijsko specifični embedded sistemi, Predkonfigurirani sistemi in ohišja.

Industrijski panelni računalniki in monitorji DFI

 

Industrijski panelni računalniki in monitorji DFI

DFI zagotavlja različne industrijske panele z naprednimi zaslonskimi in računalniškimi tehnologijami za zagotavljanje stabilnega delovanja v industrijskih okoljih.

Touch zasloni brez ventilatorja, Visoko zmogljivi Touch panelni računalniki na dotik, Bar Type panelni računalniki in zasloni, Transportni Touch panelni računalniki, Touch panelni računalniki iz nerjavečega jekla, Industrijski zasloni in zasloni na dotik, Industrijski tablični računalniki.

  

Industrijska računalniška oprema BCM

 

Industrijske matične plošče BCM 

 

                           

Industrijske matične plošče BCM 

BCM je eden vodilnih svetovnih dobaviteljev industrijskih matičnih plošč in embedded računalniških sistemov. Za ODM/OEM stranke ponuja široko paleto standardnih izdelkov in vrhunske, po meri zasnovane storitve. Vsi BCM izdelki ponujajo podaljšane življenjske cikle, strog revizijski nadzor in so zasnovane za 24/7 delovanje.

Industrijski računalniki BCM

            

Industrijski računalniki BCM / IPC

   

Industrijska računalniška oprema iBASE

 

Embedded računalniške rešitve iBASE

                                                   


Embedded računalniške rešitve iBASE

 

 

Industrijski panelni računalniki iBASE 

  


Industrijski panelni računalniki iBASE

Industrijski panelni računalniki iBASE so zanesljivi in vsestranski: IP65 vodoodporni iz nerjavečega jekla, panelni računalniki, ki omogočajo berljivost na sončni svetlobi, HMI in različni vse-v-enem panelni računalniki namenjeni notranji in zunanji namestitvi. IBASE ponuja tudi OEM/ODM storitve za izdelavo računalniških rešitev po meri za zunanjo uporabo, tovarniške avtomatizacije, trgovske kioske, zdravstvene in druge aplikacije.

 

 Digital Signage predvajalniki  


Digital Signage predvajalniki in zasloni iBASE

 

  

 

Industrijska računalniška oprema MSI ipc

 

Modularni računalniški sistemi MSI ipc   

Modularni računalniški sistemi MSI ipc

MSI ipc serija vdelanih modularnih računalnikov (SBC) s široko paleto zmogljivih, kompaktnih in prilagodljivih možnosti zasnovanih na x86 platformah, v različnih oblikah formata ponuja tudi vrsto toplotnih rešitev, do tihe zasnove brez ventilatorja.

Industrijske matične plošče MSI ipc

 

                             

Industrijske matične plošče MSI ipc

MSI ipc serije vgrajenih industrijskih matičnih plošč vključujejo PICMG, Mini-ITX, MicroATX in ATX, ki so primerne za kioske, POS, panelne računalnike, prodajne avtomate, bankomate, zdravstvene in igralne aparate, ki zahtevajo industrijske funkcije, kot sta dolgotrajnost in zanesljivost.

 Industrijski računalniki MSI ipc

 

 

  

Industrijski računalniki MSI ipc

MSI IPC serija embedded visoko zmogljivih industrijskih računalnikov (box pc) brez ventilatorja vključuje: ultra tanke, tanke, digital signage predvajalnike, računalnike v velikosti dlani, kompaktne velikosti, M12, s povečano zmogljivostjo, vgradne ali Edge različice, IoT gateway in AIoT/ AI računalnike za konsolidacijo aplikacij v transportu, medicini, pametni maloprodaji, POS, KIOSK, avtomatih za vozovnice, pametnih tovarnah, industrijski avtomatizaciji in nadzoru proizvodnje, beleženju podatkov, pridobivanju podatkov, nadzornih sistemih, avtomatizaciji stavb, za nadzor okolja in industrijskih obekejtov in drugih pomembnih IPC področjih.

Industrijski panelni računalniki MSI ipc

 

Industrijski panelni računalniki MSI ipc

MSI IPC serija industrijskih panelnih računalnikov na dotik in serije HMI vključuje Full IP65 in Front IP65 vse-v-enem zaslone na dotik, brez ventilatorjev, različnih velikosti in s številnimi I/O razširitvami.

  

Industrijska računalniška oprema Fortron Source

 

Industrijski napajalnik FSP    

Industrijsko napajanje FSP

Podjetje FSP Group je eno vodilnih proizvajalcev industrijskih napajalnikov (PSU). FSP Group sledi svojemu konceptu "storitev, profesionalnost in inovativnost“, da kontinuirano izpolnjuje svoje odgovornosti kot dobavitelj zelene energije. 

 

 

 
Vaša povpraševanja nam posredujte na e.mail naslov prodaja@pchand.si ali nas pokličite na tel. številko 01 5300 800 in z veseljem vam bomo pomagali izbrati optimalno opremo.