Dejavnost

V podjetju PC H.AND se ukvarjamo z zastopanjem, distribucijo in prodajo računalnikov, računalniških komponent in opreme priznanih proizvajalcev, avdio-video ter pisarniške opreme.

Smo centralni servisni partner v Sloveniji za garancijska in izven garancijska popravila monitorjev različnih blagovnih znamk.

V prizadevanju za najvišje zadovoljstvo svojih strank in partnerjev nudimo vrhunsko tehnično podporo ter svetovanje, izvedbo in vzdrževanje lokalnih računalniških omrežij.

 

Svojo dejavnost dopolnjujemo s kakovostnim servisnim centrom na sedežu podjetja ter hitro odzivnimi in zanesljivimi terenskimi servisnimi storitvami informacijske opreme.

Razvijamo in izdelujemo računalniške sisteme blagovne znamke PCH, ki so plod lastnega znanja in dolgoletnih izkušenj s področja informatike.

Podjetje PC H.AND zastopa, prodaja in nudi servis računalniške in pisarniške opreme. Med široko ponudbo računalniške opreme (računalniki, strežniki, prenosniki, monitorji, tiskalniki, projektorji, komponente, itd.), foto ter avdio-video opreme (TV sprejemniki, zabavna elektronika, itd.) zastopamo in prodajamo tudi pisarniško opremo, kot so uničevalci dokumentov, aparati za zgibanje dokumentov, odpiralci pisem in rezalniki papirja.

Zagotavljamo strokovno pomoč pri nameščanju aplikativne programske opreme in uporabniških aplikacij ter namestitvi varnostnih in identifikacijskih certifikatov. Kot koordinator med stranko in različnimi zunanjimi izvajalci, zagotavljamo transparentnost in korektnost pri uvajanju, vzdrževanju in nadgradnji IT sistemov.

 

V podjetju PC H.AND d.o.o. nudimo tudi ustrezno rešitev uničenja podatkov z magnetnih pomnilniških medijev, kot so trdi diski (standardni 3.5" in prenosni 2.5") in kasete s trakom (DLT, LTO, QIC, 3590, 8mm in druge) do debeline medija 42 mm (1.6" ). Postopek poteka v dveh korakih: razmagnetenje magetnega medija in fizično uničenje trdega diska. Storitev je skladna s številnimi evropskimi (DIN 33858-B3, EN 15713) in ameriškimi (PCI DSS, NIST, HIPAA, PIPEDA, idr.) direktivami o uničevanju nosilcev digitalnih podatkov in jo uporabljajo številna svetovno priznana podjetja, kot so Bank of America, Cisco Systems, eBay, HP, Intel in mnoga druga. Za uničene medije vam izdamo potrdilo o komisijskem uničenju.

Strateška naravnanost nas usmerja k spremljanju sodobnih tržnih zahtev ter novosti s področja informacijskih tehnologij. Vseskozi iščemo nove poslovne priložnosti, prek katerih vzpostavljamo tudi nove poslovne vezi in partnerstva. Gradimo na trdnih partnerskih odnosih, kar nam omogoča boljše poznavanje partnerjev in njihovih potreb.

Naši kupci v veleprodaji so pretežno podjetja, ki se ukvarjajo z nadaljnjo prodajo, storitvami na IT-področju ali visokotehnološka proizvodna podjetja, med našimi končnimi kupci pa so tako pravne kot fizične osebe.

 

Partnerstva

Kot uvoznik in prodajalec pri Pchandu na slovenskem trgu zastopajo svetovno priznana podjetja, kot so: PHILIPS, AOC, BUFFALO, MIKROTIK, SAPPHIRE, ZOTAC, ERGOTRON, MEMORYSOLUTION, 3M MICROTOUCH, FSP, I-GOTU in TREZOR ter so že vrsto let uspešen poslovni partner podjetij Microsoft, Intel, HP, Fujitsu, Cisco Systems, Panasonic, Epson, Canon, Lenovo in Toshiba.

Program računalniške ter avdio-video opreme dopolnjujejo z zastopanjem in prodajo pisarniške opreme INTIMUS.