RSS

Novice in obvestila

AGON by AOC, je pred kratkim predstavil novo kategorijo izdelkov za najzahtevnejše in najbolj konkurenčne ter esports igričarje: AGON PRO. Sedaj je linija razširjena z dvema dodatnima modeloma z izjemnimi specifikacijami: 80 cm (31,5”) AG324UX (4K @ 144 Hz) s HDR400 in 68,6 cm (27”) AG274FZ (FHD @ 260 Hz). Oba modela sta opremljena z IPS panelom za pristne in živahne barve ter ponujata odzivni čas 1 ms GtG za izjemno gladke slike brez zatikanja.

AOC razširja svojo profesionalno P2 linijo poslovnih monitorjev s štirimi novimi modeli v velikostih 27" in 32". Vsak od novih monitorjev je opremljen z USB-C povezljivostjo za eno samo kabelsko povezavo s prenosnimi in tabličnimi računalniki ali mobilnimi napravami za hkraten prenos video signala, napajanje in prenos podatkov na priključene SSD ali trde diske. 

Zmaga za junake: AGON 49” ukrivljena monitorja AG493UCX2 in AG493QCX. AOC, vodilna blagovna znamka v svetu igričarskih monitorjev in IT dodatkov, predstavlja preimenovani igričarski portfelj, od monitorjev do slušalk, mehanskih tipkovnic, mišk, podlog za miške in še več za igričarje na vseh ravneh, pod svojo novo podznamko ‘AGON by AOC’.  

Ne glede na to, ali delate od doma ali v pisarni, drugi zaslon poveča produktivnost, tako da učinkovito podvoji uporabni prostor na zaslonu. Za mnoge je postalo očitno, da delo samo na enem zaslonu, kot je zaslon prenosnega računalnika, ovira potek dela, saj povzroča nered in preobremenitev delovnega prostora. 

Tisti, ki več ur delajo pred monitorjem, bodisi od doma ali v pisarni, si želijo monitor, ki bi njihov delovni čas čim bolj olajšal in ga naredil kar se da enostavnega. Monitorji Philips serije B so posebej zasnovani tako, da ustrezajo tem potrebam in še več, saj podpirajo številne strokovnjake, ki iščejo udoben, zanesljiv in varen monitor.

Zotac je lansiral novo serijo mini računalnikov MAGNUS ONE, ki bo vodila revolucijo v mini osebnih računalnikih z osredotočanjem na lahkotnosti uporabe in zmogljivosti. MAGNUS ONE se ponaša z vrhunsko zmogljivostjo v popolnoma novem in kompaktnem dizajnu. Je prvi mini osebni računalnik, ki uporablja grafično kartico ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 za prikaz visokokakovostne fotorealistične grafike in najsodobnejše funkcije umetne inteligence (AI) s tehnologijo DLSS. V kompletu z deseto generacijo procesorja Intel Core i7....

Zaslonski specialist in vrhunski dobavitelj gaming monitorjev AOC še naprej širi svoj portfelj, zdaj s periferno opremo za igričarje. Dva para naglavnih slušalk AOC GH200 in GH300 si delita enako elegantno ohišje in udobno ter lahko strukturo s snemljivim mikrofonom in 50-milimetrskimi gonilniki. Oba modela sta opremljena s pletenimi kabli z vgrajenim daljinskim upravljalnikom in privlačno zasnovo.

Za udobno, hitro in odzivno izkušnjo na dotik je tu Philipsova "In-Cell Touch" linija (serija B1TC), ki bo povečala produktivnost vsakogar. Za področja uporabe, ki zahtevajo zelo specifične, trajne in vsestranske monitorje, kot npr. informacijske točke, kioski in aplikacije v trgovinah pa rešitev prihaja v novih "Open Frame Touch" monitorjih (serija B1TFL) in interaktivnih zaslonih, zasnovanih za javno izpostavljenost in različne uporabniške scenarije.

AOC predstavlja novo linijo monitorjev – serijo V4, ki ponuja ločljivosti QHD in UHD v velikostih zaslonov 23,8-palcev, 27-palcev in vse do 31,5-palcev. Ti modeli so s preprostim, a privlačnim 3-stranskim brezokvirnim dizajnom odlična izbira za proračunsko ozaveščene domače uporabnike, ki imajo radi kakovostno oblikovanje. 

AOC razširja svojo paleto profesionalnih monitorjev serije P2 s tremi novimi modeli: 31,5-palčni U32P2 s 4K UHD ločljivostjo, 31,5-palčni Q32P2 s QHD in 28-palčni U28P2A, prav tako z ločljivostjo 4K UHD. Za večjo produktivnost pri delu doma ali v pisarni ti monitorji ponujajo veliko prostora na namizju zaslona, po višini nastavljivo stojalo z možnostjo pokončne usmerjenosti (pivot) in vgrajeno zvezdišče USB za enostavno povezavo zunanjih naprav.