RSS

Novice in obvestila

Philips napoveduje lansiranje 22-palčnega LCD monitorja Philips 222B9T s tehnologijo SmoothTouch. Opremljen s projicirno kapacitivno 10-točkovno tehnologijo na dotik, pisalom, IP54 zaščito pred prahom in vodo, široko paleto priključkov in prilagodljivim stojalom za enostavno prenosljivost, je ta vsestranski monitor visoko-kakovostna in s funkcijami bogata rešitev za različne sektorje, kot so maloprodaja, prodajne točke (POS), informacijske točke (POI), sejmi, hoteli, trgovine, restavracije in izobraževalne ustanove.

Philips predstavlja nov LCD monitor Philips 329P9H Brilliance s priključno postajo USB-C. 32-palčni monitor je opremljen s širokim naborom visoko zmogljivih funkcij, prilagojenih potrebam današnjih strokovnjakov. Uporabnike bo očarala ločljivost UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), medtem ko številne rešitve za povezljivost poskrbijo za prihranek časa ter priročnost in prilagodljivost v pisarni.

Prvi televizorji, ki so bili ustvarjeni v ekskluzivnem partnerstvu med Philips TV in Bowers&Wilkins, so se že izkazali kot vrhunski, letošnjih podelitvah oblikovalskih nagrad iF in Red dot pa so pokazali, da evropske strokovnjake za oblikovanje navdušujejo tudi dizajnerski rezultati tega partnerstva.

Philips predstavlja najnovejši LCD monitor B-linije Philips 252B9 s PowerSensorjem. 25-palčni (63,4 cm) 16:10 3-stransko brezokviren monitor združuje zmogljive funkcije za izboljšanje produktivnosti, trajnostni razvoj in nižje stroške energije. 

AOC predstavlja nov 28-palčni igričarski monitor G2868PQU z ločljivostjo 4K Ultra HD. Da bi zadostili zahtevam igričarjev, ki iščejo jasne in živopisne slike ter ostro in tekoče igranje, se zaslon ponaša z novo generacijo HDR-pripravljenega TN panela z odzivnim časom 1 ms.

ZOTAC napoveduje predstavitev grafične kartice ZOTAC GAMING GeForce RTX 2080 Ti ArcticStorm. Uživajte najboljše iz obeh svetov s povsem novo grafično kartico s sistemom waterblock.

Legendarna produkcijska in glasbena hiša Abbey Road Studios je naznanila strateško partnerstvo s TP Vision – imetnikom licence za oblikovanje, prodajo, marketing in izdelavo televizorjev Philips. Pogodba podjetje TP Vision potrjuje kot uradnega TV-partnerja za Abbey Road Studios.

Podjetje TPV si je lansko poletje prislužilo ekskluzivne globalne pravice za oblikovanje, marketing in prodajo izdelkov Philips Audio. Podjetje je v zadnjih šestih mesecih opravilo temeljito strateško oceno tovrstnega trga in v letu 2019 začelo proces ponovnega lansiranja izdelkov Philips Avdio na evropskem trgu.

Zaslonski strokovnjak, podjetje AOC, dodaja več slikovnih pik k svoji odlično sprejeti ukrivljeni igričarski seriji G1 s predstavitvijo 31,5-palčnega (80 cm) QHD monitorja CQ32G1. Namenjen igričarjem, ki iščejo ostrejšo sliko, CQ32G1 dvigne raven na višjo ločljivostjo 2560 x 1440 slikovnih pik, hkrati pa ponuja enako frekvenco osveževanja 144 Hz, odzivni čas 1 ms ter podporo za AMD FreeSync.

ZOTAC se z začetkom prodaje serije ZBOX PRO ponosno podaja na trg vgnezdenega računalništva. Serija ZBOX PRO predstavlja vzpon profesionalne rešitve družbe ZOTAC za vgnezdeno računalništvo, ki uteleša visoko zmogljivost za komercialne in industrijske aplikacije ter različne poslovne potrebe po svetu. Ponudba izdelkov bo prvič predstavljena na sejmu Integrated Systems Europe (ISE) 2019.