RSS

Novice in obvestila

Philips, napoveduje ponovno lansiranje monitorja Philips BDM3470UP, ki se je izkazal že leta 2015 in se sedaj v polnem sijaju vrača na trgovske police. Ta 34-palčni (86,7 cm) UltraWide QHD monitor je opremljen s široko paleto visoko zmogljivih funkcij in inovativnih tehnologij, ki zvišajo produktivnost v pisarni in povečajo užitek doma.

Specialist za monitorje AOC predstavlja najnovejšega člana serije E1, 27-palčni (68,58 cm) poslovni monitor 27E1H, ki bo na voljo od novembra 2018 dalje. S to najnovejšo dopolnitvijo AOC ponuja celotno B2B linijo, tako za majhna in srednje velika podjetja, kot za velika podjetja in javni sektor.

Specialist za monitorje AOC s ponosom najavlja sklenitev partnerstva z Red Bull Guardians in Red Bull Kumite – dvema velikima esports dogodkoma, ki jih pripravlja Red Bull, in bosta potekala od 19. do 20. oktobra ter od 10. do 11. novembra. 

Philips predstavlja nov LCD monitor Philips Brilliance 328P6VUBREB z vgrajeno USB-C priključno postajo, idealen za profesionalne uporabnike, ki si želijo višjo zmogljivost in povečati produktivnost.

ZOTAC z grafičnimi karticami ZOTAC GAMING GeForce® serije RTX 20 znova spreminja svet grafičnih kartic. Nova serija ZOTAC GAMING GeForce RTX 20 bo na voljo v modelih AMP z dvema ali tremi ventilatorji s povsem novo zasnovo.

Na letošnjem sejmu IFA, lahko obiskovalci v dvorani 22 odkrijejo razburljivo novo linijo Philipsovih monitorjev, vključno z SuperWide zasloni in zasloni na dotik za večjo produktivnost, monitorje z USB-C priključitveno postajo za boljšo povezljivost, ukrivljene in ultra-tanke zaslone za povečano potopitev, modele namenjene igranju na konzolah, in še mnogo več.

Ne ena nagrada, ampak kar dve! Z dvema najnovejšima modeloma OLED803 in OLED903, prejemnikoma prestižne nagrade EISA, Philips TV še naprej ostaja vodilni proizvajalec na trgu vrhunskih OLED-televizorjev.

ZOTAC je bil vedno pionir v majhnosti na področju računalniške strojne opreme, saj si že od nekdaj prizadeva premakniti meje in ustvariti najzmogljivejši sistem, a hkrati zmanjšati njegovo velikost, toploto ter glasnost. Mini delovnim postajam ZBOX Q in VR nahrbtnikom so sedaj dodali popolnoma prenovljeno serijo mini računalnikov ZBOX C. 

Tudi letos Philips, potrjuje svojo prisotnost na 58. izdaji sejma IFA tradeshow, ki bo potekal od 31. avgusta do 5. septembra 2018 v Berlinu. Tekom razstave bodo lahko obiskovalci v dvorani 22 občudovali širok nabor zaslonskih inovacij, vključno z ultra-širokimi monitorji in zasloni na dotik za večjo produktivnost, monitorje z USB-C priključno postajo za boljšo povezljivost, ultra-tanke in ukrivljene monitorje za povečano izkušnjo, in še mnogo več.

Philips predstavlja monitor 278E9, najnovejšo pridobitev v liniji E9 monitorjev. Z elegantno obliko in izjemno kakovostjo slike v ultra-tankem okvirju ponuja ukrivljen 27-palčni Full HD Ultra-Wide Color zaslon realistične vizuale in široke kote gledanja, ter AMD FreeSync podporo za gladko in bolj impresivno uporabniško izkušnjo.