RSS

Novice in obvestila

Philipsov televizor serije 7502 omogoča osupljivo kakovost slike 4K Ultra HD, ki se ujema s čudovito funkcijo Ambilight in vgrajenim zvočniškim modulom z nizkotoncem - za popolno doživetje domače zabave

Tanek okvir in profesionalne lastnosti: AOC predstavlja novo serijo poslovnih monitorjev s "3-stranskim brezokvirnim" oblikovanjem. Z novo 90 serijo, specialist za monitorje AOC napoveduje prihod petih novih monitorjev v svoji Pro-liniji.

Odslej lahko edini OLED-televizor 4K UHD s tehnologijo Ambilight doživite tudi pri nas. S 3-stransko osvetlitvijo Ambilight se potopite v svet, ki sega onkraj televizijskega zaslona, s sistemom Android TV pa izkoristite neskončen nabor vsebin.

AOC predstavlja svoj najhitrejši NVIDIA G-SYNC igričarski monitor doslej, ki se ponaša s frekvenco osveževanja 240Hz, 1ms odzivnim časom in načinom NVIDIA ULMB za zmanjšanje zamegljenosti gibanja.

Z 22-palčnim televizorjem Philips serije 4232 se počutite kot doma, kjer koli ste. Zaradi njegove kompaktnosti in priročne teže je popoln za kampiranje, jadranje in druge pustolovščine.

Philips, predstavlja novi 32-palčni ukrivljeni monitor iz svoje E-linije za domače uporabnike, ki prinaša osupljive barve in ukrivljeno izkušnjo gledanja v vsak življenjski prostor.

Podjetje SAPPHIRE je serijo grafičnih kartic SAPPHIRE NITRO+ Gaming Series okrepilo z novo grafično kartico SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition.

SAPPHIRE je naznanil novo serijo izdelkov s področja grafičnih kartic za domače uporabnike – SAPPHIRE Pulse. Grafične kartice Pulse združujejo lastnosti, ki so za igralce računalniških iger najpomembnejše: zmogljivost, vzdržljivost in odlična cena.

Štirje modeli iz Buffalove nove serije TeraStation, zasnovane za manjša podjetja, domače pisarne in zahtevnejše uporabnike, so osvojili priznanje "Red Dot" s strani strokovne komisije za Red Dot Award: Product Design 2017.

AOC razširja paleto svojih monitorjev z dvema prav posebnima modeloma. V sodelovanju s svetovno znano oblikovalsko hišo Studio F. A. Porsche, 24" AOC PDS241 in 27" AOC PDS271 na novo opredeljujeta, kaj lahko pričakujemo od monitorja.