RSS

Novice in obvestila

Odslej lahko edini OLED-televizor 4K UHD s tehnologijo Ambilight doživite tudi pri nas. S 3-stransko osvetlitvijo Ambilight se potopite v svet, ki sega onkraj televizijskega zaslona, s sistemom Android TV pa izkoristite neskončen nabor vsebin.

AOC predstavlja svoj najhitrejši NVIDIA G-SYNC igričarski monitor doslej, ki se ponaša s frekvenco osveževanja 240Hz, 1ms odzivnim časom in načinom NVIDIA ULMB za zmanjšanje zamegljenosti gibanja.

Z 22-palčnim televizorjem Philips serije 4232 se počutite kot doma, kjer koli ste. Zaradi njegove kompaktnosti in priročne teže je popoln za kampiranje, jadranje in druge pustolovščine.

Philips, predstavlja novi 32-palčni ukrivljeni monitor iz svoje E-linije za domače uporabnike, ki prinaša osupljive barve in ukrivljeno izkušnjo gledanja v vsak življenjski prostor.

Podjetje SAPPHIRE je serijo grafičnih kartic SAPPHIRE NITRO+ Gaming Series okrepilo z novo grafično kartico SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Limited Edition.

SAPPHIRE je naznanil novo serijo izdelkov s področja grafičnih kartic za domače uporabnike – SAPPHIRE Pulse. Grafične kartice Pulse združujejo lastnosti, ki so za igralce računalniških iger najpomembnejše: zmogljivost, vzdržljivost in odlična cena.

Štirje modeli iz Buffalove nove serije TeraStation, zasnovane za manjša podjetja, domače pisarne in zahtevnejše uporabnike, so osvojili priznanje "Red Dot" s strani strokovne komisije za Red Dot Award: Product Design 2017.

AOC razširja paleto svojih monitorjev z dvema prav posebnima modeloma. V sodelovanju s svetovno znano oblikovalsko hišo Studio F. A. Porsche, 24" AOC PDS241 in 27" AOC PDS271 na novo opredeljujeta, kaj lahko pričakujemo od monitorja. 

Zasnovana s popolnim ravnotežjem med zmogljivostjo in lastnostmi, za 9 od 10-ih igralcev, ki igrajo na zastarelih grafičnih karticah.
AMD je predstavil Radeon™ RX 500 serijo, novo linijo grafičnih kartic z zmogljivo kombinacijo izboljšane zmogljivosti igre, višjimi frekvencami procesorja in rafinirano 2. generacijo Polaris arhitekture, kar igričarjem daje najboljše razloge za nadgradnjo njihove grafike.

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner monitorjev blagovne znamke Philips, bogati svojo naraščajočo linijo ukrivljenih zaslonov z novim 34-palčnim monitorjem 349X7FJEW, ki s svojo 1800R ukrivljenostjo ponuja neprekosljivo izkušnjo gledanja, zasnova v ultra širokem formatu 21:9 pa daje uporabnikom dovolj prostora za več opravil hkrati. Ločljivost CrystalClear Quad HD zagotavlja popolno jasnost reprodukcije z natančnimi podrobnostmi, kar pride še posebej do izraza, kadar MultiView uporabljamo za sočasen prikaz velike količine informacij na zaslonu. Monitor je zasnovan za enostavno prilagodljivost, saj uporabnikom omogoča nastavitev nagiba in višine zaslona glede na svoje želje, da lahko v celoti uživajo v izkušnji gledanja.