RSS

Novice in obvestila

ZOTAC-ov najmanjši mini računalnik na svetu ZBOX pico PI225 je dobitnik prestižne nagrade iF Design Awards 2018 v kategoriji računalniških produktov. Najmanjši in najtanjši mini namizni računalnik na svetu ZBOX pico PI225 je prepričal strokovno žirijo neodvisnih strokovnjakov s svojo velikostjo, prilagodljivostjo in zmogljivostjo.

Najnovejša linija profesionalnih monitorjev Philips ponuja impresivne barve, eleganten in preprost dizajn za še večje udobje ter izboljšano produktivnost

 

V računalniškem podjetju PC H.AND d.o.o. širimo svojo ekipo strokovnih sodelavcev in iščemo ambicioznega sodelavca na področju komerciale, z dobrimi komunikacijskimi in organizacijskimi sposobnostmi ter motivacijo za doseganje zastavljenih ciljev.

Specialist za monitorje, podjetje AOC, danes uradno predstavlja svoj globalni eSports sponzorski program in sklepa partnerstvo z G2 Esports, eno najmočnejših in najuspešnejših eSports organizacij na svetu.

Specialist za monitorje AOC predstavlja tri nove igričarske monitorje, ki razširjajo njihovo uspešno standardno "Gaming" linijo, katero že predstavljata dobro sprejeta modela G2460PF in G2460VQ6. Poleg svoje privlačne 3-stranske "brezokvirne" zasnove, se nova serija G90 ponaša z impresivnim naborom specifikacij in funkcij, ki zagotavljajo vrhunsko igralno doživetje.

Podjetje ZOTAC je oznanilo prihod novega kompaktnega igričarskega računalnika znamke ZOTAC GAMING. Računalnik MEK1 je namenjen največjim ljubiteljem računalniških igric in z uporabo najnaprednejše tehnologije postavlja nove mejnike in vam daje popoln nadzor nad izvrševanjem vsakega ukaza. Podjetje ZOTAC GAMING je igričarski računalnik MEK1 svetu prvič v živo predstavilo na dogodku v Hongkongu.

Philips, predstavlja nov Philips Brilliance monitor s QHD ločljivostjo, USB-C priključno postajo in visokim dinamičnim razponom (HDR). 32-palčni 328P6AUBREB zagotavlja odlično kakovost slike in priključek z enim samim kablom za večjo produktivnost in enostavno udobje.

AOC je leta 2016 predstavil svoj prvi vrhunski igričarski monitor iz serije AGON. Od takrat je minilo dobro leto in pol, monitorji AGON pa so postali vse boljši in močnejši in so bili  večkrat dobitniki nagrad z naslovom »Najboljši igričarski monitor«.  Na nedavnem sejmu Gamescom 17 v Kölnu, je AOC napovedal serijo AGON³ z ultra hitrim odzivnim časom le 0.5 ms, ter popolnoma novimi tehnologijami, kot je HDR.

ZOTAC predstavlja revolucionarno grafično kartico ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti Series z napredno igralno grafično procesno enoto, ki temelji na arhitekturi NVIDIA Pascal. AMP Extreme, AMP Edition in Mini so tri različice nove opreme, ki stremijo k odličnosti in vam zagotavljajo vrhunske igričarske izkušnje.

Najhladnejša, najmanjša in revolucionarna. Odkrijte svoje skrite igralne sposobnosti s prenovljeno grafično kartico ZOTAC GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini s hladilnim sistemom Fearless Cooling, ki je obenem tudi najnaprednejša in najkompaktnejša grafična kartica GeForce GTX 1080 Ti s hladilnim sistemom Waterblock.