RSS

Novice in obvestila

Kreativni strokovnjaki, umetniki in profesionalci v kulturnih in kreativnih sektorjih delujejo na najrazličnejše načine in iščejo rešitve, ki ustrezajo njihovim različnim in specifičnim potrebam, vse z namenom, da bi v celoti izrazili svojo ustvarjalnost. Čeprav so te potrebe raznolike, je potreba po visoko zmogljivem monitorju, ki lahko zagotovi funkcije za izboljšanje zmogljivosti, visokokakovostne slike in priročno povezljivost, univerzalna in obvezna.

5. generacija AGON se širi s 270 Hz/240 Hz QHD modeli, ki uporabljajo Fast IPS-QD in VA panele. AGON by AOC predstavlja dva nova modela iz svoje povsem nove linije AGON 5: 27″/68,6 cm AGON AG275QZ/EU s Fast IPS panelom in Quantum Dot slojem, ki generira 1,07 milijarde barv, v kombinaciji s frekvenco osveževanja 240 Hz (možnost overclockinga na 270 Hz) ter odzivnim časom 1 ms GtG in 0,5 ms MPRT.

Gaming industrija je prehodila dolgo pot. Od svojega preprostega, dvodimenzionalnega prvenca v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja, je igričarstvo sledilo hitremu razvoju digitalne tehnologije in postalo ne le oblika zabave, temveč resnično poglobljena, edinstvena in močna izkušnja. Sodobni igričarji vse pogosteje pričakujejo blagovno znamko, ki odraža raznolikost njihovih okusov in želja, hkrati pa sprejema njihovo identiteto. 

AGON by AOC predstavlja visoko-zmogljivo gaming miško AGON AGM600, primerno posebej za navdušence nad e-športom in zagrizene igralce FPS in akcijskih naslovov. Z ergonomsko in udobno zasnovo s teksturiranim naslonom za palec in oprijemljivo površino, 10 prilagodljivimi gumbi in RGB integracijo bo AGM600 nepogrešljiv del opreme zagrizenega igričarja, ki bo z natančnostjo premagal svoje nasprotnike. Miška AGM600 je tudi certificirana s tehnologijo NVIDIA Reflex za vrhunsko odzivnost in nizko zakasnitev.

Z nenehnimi spremembami delovnega ritma, prostorov in slogov, Philips predstavlja novo serijo monitorjev, zasnovanih za izpolnjevanje teh dinamičnih potreb. Novi modeli Philips 34B1U5600CH, 24B1U5301H in 27B1U5601H ponujajo široko paleto funkcij, ki zagotavljajo priročnost videokonferenc, produktivnost in udobje na katerem koli delovnem mestu, pri čemer dajejo prednost povezljivosti in večopravilnosti.

Nova era za gaming heroje 15. september 2022

AGON by AOC  predstavlja prve modele igričarskih monitorjev svoje nove, pete generacije serije AGON: AG275QX/EU in AG275QXN/EU. Z diagonalo zaslona 27 palcev in paneli Fast IPS (AG275QX/EU) ali Fast VA (AG275QXN/EU) oba QHD modela dosegata frekvenco osveževanja 165 Hz in ponujata odzivni čas 1 ms GtG za natančen prikaz hitro premikajočih se tekmovalnih dejanj. Poleg tega, DisplayHDR 400 in širok barvni razpon upodabljata izrazite in živopisne barve.

Ekskluzivna oblikovalska znamka Porsche Design in AGON by AOC – ena izmed vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev in IT dodatkov – sta ponovno združili moči in predstavljata Porsche Design AOC AGON PRO PD27S, 27-palčni (68,6 cm) vrhunski gaming monitor z dizajnom, ki ga navdihujejo elementi športnega avtomobila Porsche. S frekvenco osveževanja, povečano s 165 Hz na 170 Hz, odzivnim časom 1 ms (GtG), certifikatom DisplayHDR 400 in širokim barvnim razponom, je PD27S preprosto gaming monitor, enakovreden športnemu avtomobilu. 

AOC predstavlja tri nove večnamenske monitorje iz svoje V5 serije, namenjene predvsem uporabnikom domačih pisarn in študentom. Modeli so na voljo v treh velikostih (24″ 24V5CW, 27″ Q27V5CW in 34″ ultraširoki CU34V5CW) in imajo vgrajeno 2 MP spletno kamero s podporo za Windows Hello za enostavno prijavo in večjo varnost, hkrati pa izpolnjuje današnje zahteve za video klice in konference.

AOC ponosno najavlja novo V5 serijo monitorjev, idealno za domače uporabnike ali študente, ki želijo v stilu nadgraditi svoj zaslon v domači pisarni: 3-stranski brezrobi modeli V5 ponujajo tanek, eleganten zaslon z minimalnim odtisom in naprednimi funkcijami, kot je povezljivost USB-C s 65W dotokom napajanja. Monitorji so na voljo v ločljivostih Full HD in QHD ter velikostih od 24" (24V5C, 24V5CE), 27" (27V5C, 27V5CE, Q27V5C), do 31,5" (Q32V5CE).

V današnjem svetu hitrega tempa je mobilnost odločilna značilnost vsakdanjega življenja – večja mobilnost pa zahteva večjo prilagodljivost. Zato je Philips Monitors predstavil popolnoma nov in lahek 16-palčni (15,6" / 39,6 cm diag.) monitor Philips 16B1P3302. Bogat s funkcijami, a hkrati izjemno prenosljiv za izboljšano zabavo in produktivnost – vse to v elegantnem, tankem in večkrat nagrajenem dizajnu.