RSS

Novice in obvestila

Ne glede na vrsto pisarne, mora idealen monitor uporabniku zagotavljati robustnost, udobje in praktičnost. Novi monitorji Philips 243S1 so zasnovani za spopadanje z ovirami vsakodnevnega poslovanja in opremljeni z vsemi pravimi funkcijami, ki združujejo udobno uporabniško izkušnjo, dobro kakovost slike, zmogljivost in vzdržljivost.

AGON by AOC s ponosom predstavlja AGON PRO AG274QGM, mini LED monitor najvišje hitrosti. 27-palčni AG274QGM se ponaša z IPS panelom ločljivosti QHD, neverjetno hitrostjo osveževanja 300 Hz, podporo za NVIDIA G-SYNC ULTIMATE in vključuje NVIDIA Reflex Analyzer. Kot dopolnitev tega impresivnega monitorja, AGON by AOC predstavlja gaming miško AOC GAMING GM510, ki sedaj tudi podpira NVIDIA Reflex, in se lahko uporablja skupaj z AG274QGM, da igričarjem zagotovi natančne podatke o zakasnitvi njihovega sistema.

Svet se spreminja hitreje kot kdaj koli prej, Philips pa ostaja zavezan zagotavljanju optimalnih zaslonskih rešitev za karšnekoli profesionalne in domače zahteve ter zagotavlja, da uporabniki delajo kar najbolj udobno in produktivno ter prilagojeno potrebam novo nastalega vsakdanjika. Predstavljamo Philipsove UltraClear 4K UHD in QHD monitorje, ki so na voljo v najrazličnejših velikostih zaslonov in dosledno zagotavljajo osupljivo vizualno kakovost.

AOC in njegova podznamka AGON by AOC – ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev in IT dodatkov – je letos predstavila široko paleto monitorjev in perifernih naprav. Ob zaključku letošnjih poslovnih in igričarskih uspehov ter inovacij AOC predstavlja popolne ideje za darila za prihajajoče praznike.

AGON by AOC širi svoj portfelj igralnih perifernih naprav z dvema novima miškama (AOC GM510 in GM530) in brezžičnimi slušalkami (AOC GH401). Opremljene z visoko-kakovostnimi senzorji Pixart in dobro premišljenim dizajnom, vključno s prilagodljivim RGB Light FX, obe miški odlično dopolnjujeta inventar tako začetnikov, kot izkušenih in zahtevnih igričarjev.

Ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev  in IT dodatkov, AGON by AOC, širi svojo linijo AGON PRO, namenjeno tekmovalnim igričarjem in predstavlja legendarni trio monitorjev: 27” AG274QXM (QHD @ 170Hz), ki se ponaša s panelom Mini LED IPS s certifikatom VESA DisplayHDR 1000, 27” AG274UXP (4K @ 144 Hz) in 27” AG274QG (QHD @ 240 Hz), oba zapakirana v 4-stranskem okvirju brez robov in opremljena s hitrim IPS panelom ter VESA DisplayHDR 600 podporo.

Igričarska scena se je lansko leto dramatično spremenila z uvedbo HDMI 2.1, nove izboljšave povezljivosti, ki podpira vrsto višjih video ločljivosti in hitrosti osveževanja, vključno s 4K@120Hz, novo stopnjo za igralce na konzolah. Pred nekaj meseci so navdušenci nad konzolami pozdravili prvi model v povsem novi liniji monitorjev Philips Momentum, zasnovane za Xbox, 559M1RYV (55” / 139,7 cm diag.)

Philips napoveduje naslednji mejnik na poti blagovne znamke k trajnostni tehnologiji monitorjev. Sodeluje z Closing the Loop, globalnim ponudnikom storitev okoljskih naročil, in organizacijo TCO Development, ki stoji za vodilnim svetovnim IT certifikatom trajnosti TCO Certified, pri pilotnem projektu za trajnostno zmanjšanje odpadnih monitorjev.

AGON by AOC, je pred kratkim predstavil novo kategorijo izdelkov za najzahtevnejše in najbolj konkurenčne ter esports igričarje: AGON PRO. Sedaj je linija razširjena z dvema dodatnima modeloma z izjemnimi specifikacijami: 80 cm (31,5”) AG324UX (4K @ 144 Hz) s HDR400 in 68,6 cm (27”) AG274FZ (FHD @ 260 Hz). Oba modela sta opremljena z IPS panelom za pristne in živahne barve ter ponujata odzivni čas 1 ms GtG za izjemno gladke slike brez zatikanja.

AOC razširja svojo profesionalno P2 linijo poslovnih monitorjev s štirimi novimi modeli v velikostih 27" in 32". Vsak od novih monitorjev je opremljen z USB-C povezljivostjo za eno samo kabelsko povezavo s prenosnimi in tabličnimi računalniki ali mobilnimi napravami za hkraten prenos video signala, napajanje in prenos podatkov na priključene SSD ali trde diske.