RSS

Novice in obvestila

Philips, predstavlja novi 27-palčni Philips QHD monitor, zasnovan za napredne poslovne uporabnike. Novi 272B8QJEB je najnovejši model v seriji zaslonov, ki združujejo odlično udobje gledanja, pametne ergonomske funkcije in okolju prijazne rešitve.

Ker tehnologije napredujejo, vsakodnevno zahtevamo vedno večjo kakovost in večjo učinkovitost, kar pogosto vodi do pretirane porabe energije, ne glede na omejene vire, ki nam jih ponuja naš planet. Na srečo, ko gre za izbiro monitorja, so dandanes na voljo številne rešitve, ki usklajujejo učinkovitost s trajnostjo, tako da lahko potrošniki najdejo monitor, ki ustreza tako njihovim potrebam kot okoljski trajnosti.

Specialist za monitorje AOC napoveduje dolgo pričakovano naslednico poslovne 75 serije - poslovne monitorje P1 serije. V razponu od 21,5- do 27-palcev s IPS, TN ali MVA paneli, opremljeni s popolnoma nastavljivim ergonomskim stojalom in široko izbiro povezljivosti, vključno z novejšimi (HDMI, DisplayPort) in starejšimi (DVI, VGA) standardi video vhodov, so monitorji serije P1 bolj vsestranski kot kateri koli drugi v njegovem razredu. Da bi podjetja postala bolj trajnostna in za okolju bolj prijazno prihodnost, je serija P1 v celoti certificirana z Energy Star 7, EPEAT Gold in TCO Displays 7.

Philips, najavlja prihod treh novih modelov v svoji E-liniji monitorjev. Pod skupnim imenom "E9", ti modeli združujejo brezhiben dizajn in izjemne lastnosti slike za vrhunski užitek gledanja. V velikosti od velikodušnih 27-palcev, se vsi trije modeli ponašajo z ultra tankim okvirjem in Full-HD ločljivostjo z Ultra-Wide Color tehnologijo, ki zagotavlja živopisne vizuale in široke kote gledanja.

ZOTAC-ov najmanjši mini računalnik na svetu ZBOX pico PI225 je dobitnik prestižne nagrade iF Design Awards 2018 v kategoriji računalniških produktov. Najmanjši in najtanjši mini namizni računalnik na svetu ZBOX pico PI225 je prepričal strokovno žirijo neodvisnih strokovnjakov s svojo velikostjo, prilagodljivostjo in zmogljivostjo.

Najnovejša linija profesionalnih monitorjev Philips ponuja impresivne barve, eleganten in preprost dizajn za še večje udobje ter izboljšano produktivnost

 

V računalniškem podjetju PC H.AND d.o.o. širimo svojo ekipo strokovnih sodelavcev in iščemo ambicioznega sodelavca na področju komerciale, z dobrimi komunikacijskimi in organizacijskimi sposobnostmi ter motivacijo za doseganje zastavljenih ciljev.

Specialist za monitorje, podjetje AOC, danes uradno predstavlja svoj globalni eSports sponzorski program in sklepa partnerstvo z G2 Esports, eno najmočnejših in najuspešnejših eSports organizacij na svetu.

Specialist za monitorje AOC predstavlja tri nove igričarske monitorje, ki razširjajo njihovo uspešno standardno "Gaming" linijo, katero že predstavljata dobro sprejeta modela G2460PF in G2460VQ6. Poleg svoje privlačne 3-stranske "brezokvirne" zasnove, se nova serija G90 ponaša z impresivnim naborom specifikacij in funkcij, ki zagotavljajo vrhunsko igralno doživetje.

Podjetje ZOTAC je oznanilo prihod novega kompaktnega igričarskega računalnika znamke ZOTAC GAMING. Računalnik MEK1 je namenjen največjim ljubiteljem računalniških igric in z uporabo najnaprednejše tehnologije postavlja nove mejnike in vam daje popoln nadzor nad izvrševanjem vsakega ukaza. Podjetje ZOTAC GAMING je igričarski računalnik MEK1 svetu prvič v živo predstavilo na dogodku v Hongkongu.