Ponesite moč dotika še korak dlje: MMD predstavlja interaktivni monitor na dotik Philips 242B9T s funkcijo SmoothTouch

10. junij 2019

Monitor na dotik Philips 222B9T in 242B9T

 

 

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje lansiranje 24-palčnega LCD monitorja Philips 242B9T s tehnologijo SmoothTouch (diagonale 23,8" / 60,5 cm). Ta funkcijsko bogat 16:9 monitor na dotik ponuja uporabnikom vse razkošje izboljšane polne visoke ločljivosti (Full HD) in je opremljen z robustnimi tehnologijami, vključno z IP54 zaščito pred prahom in vodo ter projicirno kapacitivno 10-točkovno tehnologijo za gladek in intuitiven odziv na dotik. Enostavna povezljivost, tehnologije za zaščito oči in fleksibilno pregibno stojalo omogočajo, da je ta monitor idealna izbira za strokovnjake, ki delajo v različnih sektorjih, kot so trgovine, prodajne točke (POS), informacijske točke (POI), razstavni prostori, hoteli, butiki, restavracije in izobraževalne ustanove

 

Prilagodljivost na vsakem koraku

Monitor na dotik Philips 242B9T zagotavlja gladko, preprosto in intuitivno interakcijo, zahvaljujoč naprednim tehnologijam, kot je SmoothTouch, ki zagotavlja naraven in takojšen odziv na dotik ter temelji na projicirni kapacitivni (PCAP) 10-točkovni tehnologiji. Z do 10 prsti tipkajte po zaslonu, interaktivno sodelujte s sodelavci ali sošolci, povečajte svojo produktivnost in učinkovitost ali s prijatelji igrajte vznemirljive interaktivne igre. Priloženo pisalo pa prinaša prednost, ko je potrebna dodatna natančnost. In ker so današnji uporabniki bolj prilagodljivi kot kdajkoli prej, je Philips 242B9T opremljen s premazom za zaščito pred bleščanjem, fleksibilnim pregibnim stojalom v obliki črke Z in napredno IP54 zaščito pred vodo in prahom, zaradi česar je ta monitor pripravljen na intenzivne scenarije uporabe v najrazličnejših okoljih.

 

Monitor na dotik Philips 242B9T s SmoothTouch

 Monitor na dotik Philips 242B9T s tehnologijo SmoothTouch za gladek in intuitiven odziv na dotik

 

 

Poseben užitek gledanja

Opremljen z zaslonom, ki ponuja izboljšano polno visoko ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik, monitor Philips 242B9T uporabnikom ponuja užitek gledanja z jasnimi podrobnostmi, optimalno svetlostjo in živopisnimi barvami, kar zagotavlja izjemno pristne slike. Za dodatno obogatitev slike poskrbi tehnologija SmartContrast, ki samodejno prilagodi barve in intenziteto osvetlitve ozadja ter tako dinamično izboljša kontrast za najboljši prikaz digitalnih slik in videoposnetkov. Da lahko uporabniki popolnoma uživajo v 24-palčnem zaslonu, je Philips 242B9T opremljen s številnimi funkcijami, kot so tehnologija brez migetanja, način zmanjšanja modre svetlobe, način EasyRead, in še veliko več.

 

Interaktivni zasloni na dotik Smouth touch Philips

Prilagodljivi, zmogljivi in uporabniku prijazni monitorji na dotik Philips serije B9T so idealna izbira za trgovine, restavracije, prodajne in informacijske točke, razstavne prostore, hotele, butike in izobraževalne ustanove. 

 

Enostavna uporaba

Vsaka funkcija monitorja Philips 242B9T je bila zasnovana tako, da zagotavlja kar najbolj prijetno uporabniško izkušnjo. In ko gre za povezljivost, ta monitor zagotavlja maksimalno udobje zahaljujoč številnim funkcijam, ki še dodatno olajšajo delo in prostočasne dejavnosti uporabnikov. Med njimi so priključki HDMI 1.4, DVI-D, VGA in DisplayPort 1.2, kot tudi dva USB 3.1 vmesnika za povečanje produktivnosti in hitro polnjenje.

Prilagodljiv, zmogljiv in uporabniku prijazen monitor na dotik Philips 242B9T bo na voljo po priporočeni prodajni ceni 299 EUR. Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

16" Philips 162B9T: https://www.pchand.si/monitor-na-dotik-philips-162b9t-smoothtouch
17" Philips 172B9T: https://www.pchand.si/monitor-na-dotik-philips-172b9t-smoothtouch
22" Philips 222B9T: https://www.pchand.si/monitor-na-dotik-philips-222b9t-smoothtouch 

24" Philips 242B9T: https://www.pchand.si/monitor-na-dotik-philips-242b9t-smoothtouch

 

 

 

 

Nazaj na seznam novic