Zmogljive funkcije, zapakirane v obsežno razmerje: MMD predstavlja novi monitor  
Philips 439P9H SuperWide 

20. november 2019

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja nov ukrivljeni LCD monitor 439P9H SuperWide. Po uspešnem 49-palčnem formatu, je Philips 439P9H nov 43-palčni dodatek k rastoči ultra-široki liniji monitorjev Philips. Ta monitor je opremljen z razkošno širokim delovnim prostorom in osupljivo tehnologijo DisplayHDR 400 ter funkcijami za povečanje produktivnosti, kot so vgrajena USB-C priključna postaja, izskočna spletna kamera Windows HelloTM in integrirano stikalo KVM MultiClient, kot tudi številnimi funkcijami za povečanje udobja, zasnovane za zagotavljanje prijetne uporabniške izkušnje od začetka do konca. 

 

Philips 439P9H

 

 

Razsežno namizje

Philips 439P9H nudi poslovnim uporabnikom v finančnem, bančnem in drugih B2B sektorjih vse, kar potrebujejo za doseganje najboljših vsakodnevnih rezultatov. Z razsežnim 32:10 SuperWide formatom in ločljivostjo 3840 x 1200 lahko ta model zlahka nadomesti dva visoko-zmogljiva monitorja formata 16:10 in s tem prihrani čas in prostor ter hkrati zmanjša nered, ki ga povzročajo kabli. Ukrivljenost 1800 R je zasnovana tako, da razširi uporabnikovo vidno polje, zmanjša popačenje in vstopi v njegovo obrobno vidno območje, s čimer zagotavlja optimalno udobje pri gledanju, hkrati pa ustvari privlačen, subtilno potopni učinek, ki nudi dodatno korist s povečanjem koncentracije. Monitor Philips 439P9H je opremljen s tehnologijo MultiView in integriranim stikalom KVM MultiClient, ki omogočata dvojno povezljivost in ogled vsebine na enem zaslonu, tako da lahko uporabniki hkrati delajo z več povezanimi napravami. Poleg tega tehnologija DisplayHDR 400 s certifikatom VESA prinaša izjemno svetlost, barve in kontrast za izboljšano izkušnjo gledanja. Zaradi svojih lastnosti lahko ta monitor dobro služi tudi igričarjem, predvsem zaradi tehnologije Adaptive-Sync, ki omogoča gladko in hitro igranje brez artefaktov. 

 

Philips 439P9H

 

Najnovejši ukrivljeni monitor Philips 439P9H z razsežnim 32:10 SuperWide formatom zlahka nadomesti dva visoko-zmogljiva monitorja formata 16:10

 

Enostavno povezovanje 

Za tiste, ki želijo prihraniti čas in izboljšati produktivnost, ima Philips 439P9H pravi odgovor. Z vgrajeno priključno postajo USB-C s povezavo za napajanje, ta monitor ponuja uporabnikom široko paleto priročnih funkcij, vse samo z enim tankim in reverzibilnim USB-C priključkom. Periferne naprave, kot so tipkovnica, miška in RJ-45 mrežni kabel, lahko priključite neposredno na priključno postajo monitorja, medtem ko prenosni računalnik enostavno povežete na monitor z enim samim kablom USB-C, da boste lahko gledali videoposnetke visoke ločljivosti, prenašali podatke z izjemno hitrostjo, hkrati pa se bo prenosnik napajal in ponovno polnil. Povezavanje še nikoli ni bilo lažje ali bolj prilagodljivo. 

 

Philips 439P9H

 

Udobno delo 

Philips 439P9H je opremljen z množico funkcij za izboljšanje udobja uporabnikov, zato so strokovnjaki lahko prepričani, da je njihovo dobro počutje v dobrih rokah, tudi ko delajo dolge ure. Način LowBlue ščiti oči pred utrujenostjo, način EasyRead ponuja kot na papirju prijetno bralno izkušnjo, izskočna spletna kamera Windows HelloTM s tehnologijo prepoznavanja obraza zagotavlja varno prijavo, medtem ko prilagodljivo stojalo z možnostjo nastavitve višine in podpora za VESA namestitev zagotavljata udoben položaj za gledanje.  Zmogljiv, produktiven in udoben za uporabo, bo monitor Philips 439P9H na voljo od novembra 2019 po priporočeni prodajni ceni 979 EUR. 

 

Philips 439P9H

 

 

Philips 439P9H

 

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

 

 

Nazaj na seznam novic