Nagrajeni Philips Evnia 27M2N5500 izboljša igralno izkušnjo

torek, 04. junij 2024

Nagrajeni Philips Evnia 27M2N5500 izboljša igralno izkušnjo s trajnostno zasnovo, hitrim IPS panelom, frekvenco osveževanja 180 Hz in VESA certifikatom DisplayHDR 400.

 

Evnia predstavlja svoj najnovejši dodatek k vrhunski liniji monitorjev 5000. Philips Evnia 27M2N5500 ima vse, kar uporabniki potrebujejo za uživanje v vznemirljivi igralni izkušnji in dosledno odlično delovanje, pri čemer je večja pozornost namenjena trajnosti: 27-palčni (68,5 cm) hitri IPS zaslon z QHD ločljivostjo QHD, hitrostjo osveževanja 180 Hz, 0,5 ms MPRT, HDR400 in popolnoma nov, trajnostni dizajn.

 

Philips Evnia 27M2N5500

Philips Evnia 27M2N5500 izboljša igralno izkušnjo

 

 

 
Poglobljene slike in briljantno igranje z velikim številom sličic na sekundo

Philips Evnia 27M2N5500 izstopa s svojo hitro ploščo IPS, ki zagotavlja gladko igranje iger in osupljive slike z ravnovesjem med hitro odzivnostjo in briljantnostjo. Ta monitor, ki deluje v kakovosti slike HDR 400 s certifikatom VESA in podpira 1,07B barv na visokozmogljivih ploščah z impresivno gostoto slikovnih pik, se ponaša z osupljivo svetlostjo, kontrastom in barvami z globljo in bogatejšo črno ter polnejšo paleto živahnih odtenkov.

Philips Evnia 27M2N5500 poleg svojih vizualno impresivnih zmogljivosti odlikuje tudi frekvenca osveževanja 180 Hz in nizek vhodni zamik za bliskovito hitro igranje brez zamegljenosti gibanja ali pojava duhov. Za še boljšo igralsko izkušnjo je ta monitor opremljen z več novimi funkcijami: Smart MBR (zmanjšanje zameglitve gibanja) sinhronizacija v parih z 0,5 ms MPRT in funkcijo prilagodljive sinhronizacije (Adaptive-sync) za ostre in hitre vizualne slike brez zamegljenosti gibanja. Za uživanje v še več podrobnostih brez preosvetlitve, ShadowBoost izboljša temne prizore. Philips Evnia 27M2N5500 vključuje tudi pametni nitni križec za natančnejše ciljanje in več zabave, kar uporabnikom zagotovi, da nikoli več ne zgrešijo nobene tarče.

Philips Evnia 27M2N5500
Nagrajena in trajnostna zasnova za vrhunsko zmogljivost

Ta monitor ima zeleno dušo in stremi k trajnosti: prvič v Philipsovem portfelju igralnih monitorjev so noge stojala izdelane iz 35 % reciklirane plastike, ohišje monitorja pa je izdelano iz 85 % reciklirane plastike po potrošniški uporabi.

“Z Evnia očitno izvajamo pomemben prehod k večji trajnosti,” je komentirala Xeni Bairaktari, vodja globalnega marketinga in namestnica direktorja trženja EU pri Philips / AOC Monitors & IT Accessories (OBM). “Ena od naših temeljnih vrednot je biti pozitiven in vpliven pionir v panogi, zato si postavljamo izziv, da smo bolj predani k skrbi za okolje. Ponosni smo na novo zasnovo in pristop ter upamo, da bomo navdih za resnično spremembo v svetu igričarstva.”

Philips Evnia 27M2N5500, ki je bil ustvarjen z mislijo na poglobljeno igranje iger in visokokakovostno delovanje, je opremljen s funkcijami, posebej prilagojenimi tako za dolge igralne seje kot za vsakodnevno uporabo, vse v monitorju, katerega izjemen dizajn je prejel nagradi Red Dot Winner 2023 in iF Design Award 2023. Monitor vključuje številne funkcije, ki so zasnovane za izboljšanje dobrega počutja uporabnika in zagotavljanje prijetnejše izkušnje. Poleg stojala SmartErgoBase, ki omogoča uporabniku prijazne prilagoditve (višina, vrtenje, zasuk in nagib), je ta monitor opremljen z igralnimi načini SmartImage, optimiziranimi za dolge seje, novimi funkcijami OSD in preklopno menijsko tipko EasySelect za hiter dostop do menija zaslona, kot tudi načinom zmanjšanja modre svetlobe (Low Blue Mode) za zaščito oči pred dolgotrajno izpostavljenostjo modri svetlobi.

 

Cena in razpoložljivost

Igralni monitor Philips Evnia 27M2N5500 je popolna izbira za vse, ki želijo izboljšati svoje igralne sposobnosti ali nadgraditi svojo nastavitev s hitrim in vizualno impresivnim monitorjem, ki vsako sejo dvigne na višjo raven.
Monitor Philips Evnia 27M2N5500 je na voljo od maja 2024 po priporočeni maloprodajni ceni 249 EUR.

Več informacij o monitorju Philips Evnia 27M2N5500
https://www.philips.si/c-p/27M2N5500_01/gaming-monitor-quad-hd-gaming-monitor

 

Monitorji >>

 

Nazaj na seznam novic
Oddajte svoj komentar
*
*
Samo registrirani uporabniki lahko pustite komentarje.