Visoko zmogljivi Android televizorji Sharp po razumni ceni

28. januar 2020

Televizorji so danes popolnoma drugačne naprave kot smo jih poznali pred leti. Povezani so s spletom, vašim mobilnim telefonom, ostalimi pametnimi napravami in še bi lahko naštevali.

 

Televizorji Sharp

Sharpovi televizorji ponujajo najnovejšo pametno tehnologijo v različnih velikostih, tako da izpolnijo potrebe glede prostora in zabave

 

Kot v kinu

4K in Full HD televizorji Sharp so eni boljših predstavnikov tega, kar nam danes tehnologija lahko ponudi. Ponujajo namreč najnovejšo pametno tehnologijo v različnih velikostih, tako da izpolnijo potrebe glede prostora in zabave. Čudovite barve in jasnost z visokim kontrastom in svetlostjo (podpora HDR10 in HLG) nudijo popoln užitek ob gledanju najljubših filmov, oddaj ali ob pretakanju vsebine. Imajo tudi posebej zasnovan integriran zvočni sistem harman/kardon, s katerim se bo vaša dnevna soba spremenila v kinematografsko dvorano. Sistem DTS Virtual nudi vrhunsko zvočno rešitev za naknadno obdelavo zvoka in prinaša v vaš dom še kvalitetnejši zvok. Podpira predvajanje zvoka brez izgube kakovosti iz visokoločljivostnih medijev, kot sta Blu-ray ali HD DVD.


Android TV prinaša neomejeno zabavo

Televizorji podjetja Sharp s sistemom Android TV so opremljeni s popolno funkcionalnostjo Android TV po dostopni ceni. V tej seriji nudijo štiri dimenzije televizorjev (40” / 50” / 55” / 65”), ki premorejo tudi Googlovega asistenta in številne druge funkcionalnosti. S televizorjem boste tako lahko upravljali tudi glasovno in hitreje dostopali do vsebin, Google vam bo podajal odgovore na vaša vprašanja, upravljali pa boste lahko tudi s pametnim domom. AQUOS Android televizorji prinašajo skoraj neomejeno zabavo ter pametno povezljivost v vsak dom. Seveda so opremljeni z Bluetooth povezavo. Poleg tega jim Google Chromecast omogoča priročno brezžično prenašanje vsebine iz mobilnih naprav, kot so pametni telefoni, tablični ali prenosni računalniki.

Sharp TV Android

Televizorji Sharp s sistemom Android TV so opremljeni s popolno funkcionalnostjo Android TV

 

 

Preprosto upravljanje

TV ponuja jasen uporabniški vmesnik s preprostim intuitivnim upravljanjem kot ste ga že vajeni pri pametnih telefonih z operacijskim sistemom Android. Zdaj boste lahko tudi Googlov iskalnik uporabljali kar na domačem TV zaslonu. V trgovini Google Play je na voljo več kot 5000 različnih aplikacij in medijskih knjižnic z video vsebino, glasbo, igrami ali novicami. Poleg običajnega televizijskega programa lahko priljubljene filme in serije predvajate s ponudniki videov na zahtevo, kot so Netflix, Prime Video, HBO GO ali Rakuten TV. Prav tako lahko na napravi Sharp AQUOS Android TV uporabljate storitve za pretakanje glasbe, kot so Spotify, Deezer ali Tidal.

Zunanje naprave lahko s televizijo povežete do preko štirih vhodov HDMI. Poleg tega imajo vsi modeli bralnik SD kartic in tri USB vhode, namenjene predvajanju večpredstavnostnih vsebin. “Android TV je z obsežno pokritostjo vsebin in integracijo Googlovega asistenta revolucionarna rešitev za pametne televizije. Kot paradni konj inovativnih in k uporabnikom usmerjenih tehnologij Sharp predstavlja stroškovno učinkovito rešitev s polnimi Android zmogljivostmi”, pojasnjuje Sascha Lange, podpredsednik za trženje in prodajo. “Z brilijantnim zaslonom in zvočnimi rešitvami kupci dobijo vrhunsko kakovost slike in dih jemajoč zvok.”
Omislite si lahko enega izmed Android televizorjev podjetja Sharp iz serije BL: 40BL2EA, 50BL2EA, 55BL2EA ali 65BL2EA. 

Za letošnje leto Sharp načrtuje še dve seriji, med njima serijo BN s še izboljšano tehnologijo zvoka in še bolj izpopolnjeno sliko, intenzivnejšimi barvami in kontrastom. Bodite pripravljeni, kajti Sharp pri razvoju svojih izdelkov ne pozna počitka. (Računalniške novice)

 

*Vsi Sharp Android televizorji, dobavljeni preko preko PC H.AND-a, imajo 4-letno garancijo, sicer imajo splošno 2-letno garancijo.

 

https://sharpconsumer.eu
https://www.pchand.si/sharp

 

Nazaj na seznam novic