Začela se je letošnja Microsoftova NT konferenca

27. januar 2009


Microsoftova NT konferenca, najpomembnejši in najuspešnejši dogodek s področja informacijskih tehnologij v Sloveniji in med največjimi podobnimi dogodki v regiji, letošnje leto prinaša več novosti. Pri Microsoftu so prisluhnili željam obiskovalcev in program konference obogatili z novimi vsebinami ter jih razdelili v posebne sklope, prilagojene željam posameznih udeležencev.


Letošnjemu dogajanju bodo seveda močan pečat vtisnili strežniški operacijski sistem Windows Server 2008, podatkovni strežnik SQL Server 2008 in razvojno okolje Visual Studio 2008, ki predstavljajo pomembno priložnost za podjetja, da zmanjšajo svoje stroške in tveganja ter obenem povečajo svojo inovativnost in konkurenčno prednost.

V okviru konference bo letos prvič potekalo tudi slovensko študentsko tekmovanje Imagine Cup 2008, katerega zmagovalec se bo udeležil svetovnega finala v Parizu. Udeleženci se bodo pomerili v predstavitvah na temo Predstavljajte si svet, kjer tehnologija omogoča trajnostni razvoj okolja. (aNET)


<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-US&playlist=videoByUuids:uuids:9d0f0a1c-a500-46ac-8bbb-297790caab51&showPlaylist=true&from=shared" target="_new" title="NTK 08 - Novosti na NT konferenci 2008">Video: NTK 08 - Novosti na NT konferenci 2008</a>

Več o tem...


Nazaj na seznam novic