280 Hz dominacije s 27-palčnim ukrivljenim monitorjem AGON by AOC, ki prekaša konkurenco

petek, 28. junij 2024
AOC GAMING C27G4ZXE
 

Prikriti način aktiviran z AOC GAMING C27G4ZXE

AGON by AOC – ena izmed vodilnih svetovnih blagovnih znamk gaming monitorjev[1] in IT dodatkov – z navdušenjem predstavlja AOC GAMING C27G4ZXE, ukrivljen 27-palčni (68,6 cm) Full HD monitor, ki premika meje poglobljenega igranja z visoko hitrostjo osveževanja. Novi C27G4ZXE, je del nove igralne linije G4, ki je bila napovedana letos, in se ponaša z elegantno, "stealth-fighter" navdahnjeno kotno zasnovo, ukrivljenostjo 1500R in impresivno hitrostjo osveževanja 280 Hz. Zaradi tega je odlična izbira za uživanje v igrah, ki segajo od akcijskih in zgodbenih RPG do hitrih dirk, simulacij ali ali strelskih naslovov.

Eleganten dizajn, ki povzdigne vsako igralno postavitev

C27G4ZXE ima sodoben dizajn s sivo in črno barvno shemo, ki se brezhibno prilega vsaki igralni postavitvi. Tanki okvirji monitorja in ostre linije ohišja ustvarjajo eleganten in privlačen videz, ki spominja na nevidna letala, medtem ko preprosto, kompaktno stojalo zagotavlja stabilno podlago, ne da bi porušilo celotno estetiko monitorja, in ponuja dovolj prostora za navdušence nad e-športom, da premikajo tipkovnico in miško okoli. Z združljivostjo namestitve 100x100 VESA je C27G4ZXE primeren za nastavitve z več monitorji.


Popolna potopitev z ukrivljenostjo 1500R

Ukrivljenost monitorja AOC GAMING C27G4ZXE 1500R se nežno ovije okoli uporabnikovega vidnega polja, ne da bi popačila vizualno sliko, kar ustvarja resnično poglobljeno igralno izkušnjo. Ukrivljen zaslon posnema naravno ukrivljenost človeškega očesa, kar zagotavlja udobnejšo in zanimivejšo izkušnjo gledanja med daljšimi igralnimi sejami. Ne glede na to, ali se potopite v pilotsko kabino dirkalnega simulatorja ali raziskujete prostrane odprte svetove, ukrivljenost C27G4ZXE potegne igralce globlje v dogajanje.


Izjemno hitra frekvenca osveževanja 280 Hz za konkurenčno prednost

Z osupljivo hitrostjo osveževanja 280 Hz AOC GAMING C27G4ZXE zagotavlja neverjetno tekoče in odzivno igranje, kar daje igralcem konkurenčno prednost, ki jo potrebujejo v hitrih naslovih. Pri najvišji nastavitvi povečanja števila slikovnih pik lahko monitor doseže odzivni čas GtG do 1 ms, s čimer zagotovi, da sta podvojenost in zamegljenost zaradi gibanja čim manjša. Kjer je jasnost gibanja izjemnega pomena, ima C27G4ZXE izboljšan način MBR (Motion Blur Reduction) z uporabo utripajoče osvetlitve ozadja, zaradi česar so prehodi slikovnih pik neopazni in zmanjša MPRT (odzivni čas premikajoče se slike) na impresivnih 0,3 ms za vizualne elemente brez zamegljenosti.

 

AOC C27G4ZXE - 280 Hz igričarski monitor

Prikrit dizajn, ubijalska zmogljivost: Hitri VA panel, 280 Hz in odzivni čas 0,3 ms MPRT

 


Full HD ločljivost za optimalno delovanje

Full HD ločljivost monitorja AOC GAMING C27G4ZXE (1920x1080) dosega idealno ravnovesje med vizualno jasnostjo in zmogljivostjo. Ta ločljivost omogoča celo GPE-jem srednjega razreda, da dosežejo impresivno frekvenco osveževanja monitorja 280 Hz v večini naslovov, kar zagotavlja, da lahko igralci uživajo v vseh prednostih bliskovito hitrega delovanja C27G4ZXE od prvega dne brez potrebe po vrhunski strojni opremi.


Plošča VA z visokim kontrastom s podporo za HDR10

C27G4ZXE je opremljen s ploščo Fast VA z visokim kontrastnim razmerjem 4000:1, ki zagotavlja globoko črnino in živahne barve za osupljivo vizualno izkušnjo. Skupaj s podporo za HDR10 lahko monitor prikaže širši razpon svetlosti in barvnih nivojev, s čimer poudari zapletene podrobnosti v temnih in svetlih prizorih, kar še izboljša potopitev v svet igre.


Adaptive-Sync za igranje brez trganja

Za odpravo trganja in zatikanja zaslona, AOC GAMING C27G4ZXE podpira tehnologijo Adaptive-Sync, ki sinhronizira hitrost osveževanja monitorja z izhodom grafičnega procesorja za brezhibno in tekoče igralno izkušnjo. Ta tehnologija zagotavlja, da lahko igričarji uživajo v tekočem igranju brez motečih vizualnih artefaktov, ne glede na njihovo grafično kartico.


Družina monitorjev s hitrim osveževanjem za različne potrebe

AOC GAMING C27G4ZXE se pridružuje cenovno ugodni družini gaming monitorjev, ki ponujajo frekvenco osveževanja 280 Hz, ki jih je AGON by AOC predstavil to poletje, kot je 27G2ZN3/BK s ploščatim 27-palčnim VA zaslonom in stojalom, nastavljivim po višini, ali C27G2Z3/BK s svojim ukrivljenim 27-palčnim VA zaslonim in po višini nastavljivim stojalom.

Cena in razpoložljivost AOC GAMING C27G4ZXE bo na voljo od julija 2024, podprt s 3-letno garancijo, po privlačni priporočeni maloprodajni ceni 229 €.

 

Gaming monitorji

 

Nazaj na seznam novic
Oddajte svoj komentar
*
*
Samo registrirani uporabniki lahko pustite komentarje.