Sorry - this product is no longer available

Ident artikla: 8023160
Slika za proizvajalca ESET

Antivirusni program ESET NOD32 Slo/Ang BOX (1 leto/1 računalnik)

26,99 €
Osnovna protivirusna zaščita pred škodljivo kodo - zagotavlja odlično zaznavo, hitrost in uporabnost.

Brezplačna dostava nad 250€

Zaloga: Izdelek ni na zalogi

Izvozi artikel:

pdf-icon print-icon
Opis izdelka

Hitra in zmogljiva zaščita pred virusi, vohunskimi programi in poskusi ribarjenja

Vaša najboljša obramba proti virusom, trojanskim konjem, črvom, vohunskim programom, oglaševalskimi programi in korenskimi kompleti - najboljša izbira za IT poznavalce. S tehnologijo ThreatSense® zagotavlja proaktivno zaščito in najmanjšo porabo sistemskih sredstev med podobnimi rešitvami na trgu.

Preizkušen in hiter antivirus, ki ne upočasni računalnika


•    Antivirus
•    Antispyware
•    Anti-Phishing
•    Gamer Mode
•    Social Media Scanner
•    Zaščita pred ranljivostmi
•    Napredni pregledovalnik
•    Nadzor naprav

Izboljšana zaznava usmerjenih napadov


Zanesite se na preizkušeno antivirus in antispyware zaščito z edinstveno tehnologijo zaznave. Zaščitite se pred usmerjenimi grožnjami z našim preprečevalnikom izrabljanja ranljivosti v programski opremi in naprednim pregledovalnikom pomnilnika.


Varnejši družabni omrežji Facebook in Twitter

Ostanite zaščiteni tudi v družabnih omrežjih. Spremljajte svoje podatke, ki so javno dostopni in spreminjajte nastavitve svojega profila.
•    Na Facebooku lahko zaščitite svojo časovnico in sporočila pred zlonamerno vsebino.
•    Na Twitterju lahko zaščitite svoj profil in objave pred zlonamernimi povezavami.


ESET Unilicense

Unilicense je edinstven način licenciranja, ki vam omogoča zaščito računalnikov z različnimi operacijskimi sistemi - Windows, Mac in Linux.

ESET vam omogoča popoln nadzor

Uživajte v polni moči svojega računalnika: Igrajte, delajte in se povezujte brez upočasnitev. Naši programi prepuščajo moč računalnika vam.
Namestite in pozabite ali nastavljajte podrobnosti: Uživajte v najboljši zašiti s privzetimi nastavitvami ali pa nastavljajte eno od več kot 150 nastavitev.


Naše najnovejše tehnologije za vašo varnost

Zaščita pred izkoriščanjem: Zmogljiva zaščita pred grožnjami, ki izrabljajo varnostne luknje v spletnih brskalnikih, bralnikih dokumentov in e-poštnih odjemalcih.
Napredni pregledovalnik pomnilnika: Dodatna zaščita pred kompleksnimi šifriranimi grožnjami. Neposredno pregledovanje delovnega spomina.
Zaščita pred ranljivostmi: Napredna funkcija, ki ščiti pred grožnjami, ki poskušajo zlorabljati varnostne luknje v omrežnih protokolih.


* Opomba: Licenca velja 365 dni in se jo lahko namesti na en (1) računalnik. BOX verzija vsebuje DVD embalažo z namestitvenim CD-jem, uporabniškim priročnikom in registracijsko kartico s serijsko številko.

Cena licence vključuje vse nadgradnje in obnove virus definicij za čas enega leta (365 dni) od nakupa. Vse licence se beležijo s pomočjo ESET NOD32 nadzornega centra in omogočajo avtomatsko »internetno posodabljanje« in nadgradnjo sistema ESET NOD32 v času trajanja licence.
Video