AOC predstavlja novi prenosni 15,6-palčni monitor z 10-točkovnim zaznavanjem dotika

7. oktober 2020

Prenosni monitor na dotik AOC 16T2

 

 

Zaslonski specialist AOC predstavlja novi prenosni monitor z zaslonom na dotik in USB-C povezljivostjo. 39,6 cm (15,6") monitor 16T2 je opremljen z IPS zaslonom ločljivosti Full HD in ga je mogoče preko dveh vrat USB-C (z uporabo DisplayPort alternativnega načina) ali vrat Micro HDMI enostavno povezati s prenosnikom, namizjem / strežnikom ali pametnim telefonom. Zahvaljujoč vgrajeni bateriji 8000 mAh lahko 16T2 uporabljate na poti brez vira napajanja, lahko pa služi kot prenosna baterija za polnjenje mobilnih naprav. Z manj kot centimetrom debeline, pametnim zložljivim pokrovom za pokončno in ležečo postavitev ter možnostjo VESA pritrditve na steno, je ta monitor odlično orodje tako za mobilne poslovne uporabnike kot tudi za mobilne igralce, študente, IT skrbnike, mala podjetja, serviserje, DIY-ovce, in mnoge druge.

 

 

Prenosni monitor na dotik AOC 16T2 

 

Prenosni več-namenski monitor

Uporabniki cenijo multi-monitorske namestitve, ki povečajo produktivnost in udobje na namizju, zdaj pa je s 16T2 to mogoče tudi v mobilnem okolju z 10-točkovnim prepoznavanjem dotika in certifikatom Windows 10. Z elegantnim aluminijastim zaključkom je ta model videti kot tablični računalnik, vendar za razliko od tabličnega računalnika, ki bo postal zastarel in neuporaben, ko bosta njegov procesor in operacijski sistem postala stara, počasna in nezdružljiva, je 16T2 preprosto mobilni zaslon, ki ga ne omejuje hitro rastoča tehnologija. Zaradi tega je 16T2 zanesljiva naložba za prihodnost.

“Prenosni monitorji so eden najhitreje rastočih tehnoloških trgov v Evropi, pri AOC pa razumemo potrebo po tako priročnih izdelkih za dom, pisarno in kar je najpomembneje, za mobilno delo. 16T2 je popolna, prilagodljiva rešitev za vse, ki cenijo več prostora na zaslonu za svoje delo ali zabavo - ne glede na to, kje so.” je povedal Cesar Acosta, produktni vodja zaslonov na dotik in dodatkov pri AOC International Europe.

 

Prenosni monitor na dotik AOC 16T2

Prenosni monitor na dotik AOC 16T2: Eleganten, pameten, prilagodljiv - najboljši mobilni spremljevalec za vsakogar

 

 

Opremljen za več

Zahvaljujoč dvojnemu USB-C vhodu in Micro-HDMI vhodu se ta prenosni monitor lahko poveže z različnimi računalniki, tako s starejšimi kot novejšimi in sodobnejšimi modeli. Ko je priključen prek mikro-HDMI, lahko monitor povežete z računalnikom prek USB-C na USB-A/C, da uživate v funkcionalnosti dotika. Ta kabel je vključen poleg monitorja v paketu. Poleg tega ima ta monitor vgrajene stereo zvočnike (2x 1W).

16T2 deluje tudi kot prenosna baterija (power bank), ne glede na to, ali je vklopljen ali izklopljen. Ko je 16T2 priključen na omrežje z USB-C adapterjem, lahko polni samega sebe in priključen pametni telefon. Dvojna vrata USB-C na obeh straneh omogočajo polnjenje na levi strani in prenos zaslonskega signala na desni strani, ali obratno. To omogoča prilagodljivo namestitev, ki jo je mogoče enostavno ustvariti v kratkem času.

 

Prenosni monitor na dotik AOC 16T2

Vgrajena 8000mAh baterija služi tudi kot "Power bank" prenosna baterija za polnjenje mobilnih naprav.

 

Neskončne možnosti

Enostavnost uporabe, prilagodljivost in prenosljivost omogočajo monitorju AOC 16T2 široko paleto uporabe:

  • Razširitev zaslona prenosnika za več zaslonskega prostora med delom na poti
  • Kot orodje za kreiranje in urejanje zapiskov študentov
  • Kot orodje za izboljšanje produktivnosti pri delu od doma (zlasti v manjših prostorih)
  • Kot strežniški zaslon
  • Kot samopostrežni kiosk v javnih prostorih
  • Kot zaslon za serviserje ali inženirje
  • Kot zaslon za mobilne igre ali zabavo
  • Kot glavni zaslon za zabavo, ko je povezan s pametnim telefonom

AOC 16T2 je na voljo od oktobra 2020 po priporočeni prodajni ceni 319 €.

 

 

eu.aoc.com

 

Nazaj na seznam novic