AOC Gaming postal partner dogodkov Red Bull Guardians in Red Bull Kumite

24. oktober 2018

Specialist za monitorje AOC s ponosom najavlja sklenitev partnerstva z Red Bull Guardian in Red Bull Kumite – dvema velikima esports dogodkoma, ki jih pripravlja Red Bull, in bosta potekala od 19. do 20. oktobra ter od 10. do 11. novembra. Red Bull Guardians je prilagojen Dota 2 turnir, ki bo potekal v Londonu, kjer se bodo štiri vodilne Dota 2 ekipe pomerile ena proti drugi, z dodatno fazo izbora, v kateri bodo izbrali tri junake kot zamenjave. Na dogodku bodo vse ekipe opremljene z igričarskimi monitorji AGON AG241QG. Drugi dogodek, Red Bull Kumite, bo v Parizu gostil 16 profesionalnih Street Fighter V igralcev, kjer se bodo borci pomerili na igričarskih monitorjih AGON AG271QX.

 

Aoc gaming monitroja na Red Bull Guardians in Red Bull Kumite

 

 

Posebno prilagojen Dota 2 turnir z Red Bull Guardians

Štiri najboljše ekipe bodo povabljene, da se udeležijo turnirja Red Bull Guardians Dota 2, ki bo potekal 19. in 20. oktobra v večnamenskem esports objektu podjetja Red Bull v Londonu – Red Bull Gaming Sphere. Turnir bo ponudil drugačno doživetje kot tradicionalne Dota tekme, in bo udeležencem omogočil prilagajanje akcije, poleg dodatnega izbora in možnosti zamenjave junakov tekom igre. Vsak nov junak bo imel iste predmete in izkušnje, kot tisti, ki je bil odstranjen.

Z AOC Gaming, kot uradnim monitor partnerjem dogodka Red Bull Guardians, bo vsak Dota 2 igralec imel na voljo za uporabo igričarski monitor AGON AG241QG tekom celotnega turnirja. AG241QG se ponaša z izjemno hitrim TN panelom z odzivnim časom 1ms, ločljivostjo 2560 x 1440 in izjemno frekvenco osveževanja 165Hz, in je zasnovan za povečanje zmogljivosti namenskih igričarjev.

 

Aoc gaming monitroja na Red Bull Guardians in Red Bull Kumite

 

16 Street Fighter V igralcev se bo soočilo na Red Bull Kumite

Red Bull Kumite, ki bo potekal 11. novembra v avditoriju Salle Wagram v Parizu, bo povabil 14 najprestižnejših Street Fighter V igralcev na svetu. Še dva igralca bosta imela priložnost, da si pridobita mesto na turmirju Red Bull Kumite, in sicer preko dodatnih kvalifikacij imenovanih Last Chance Qualifier, ki bodo potekale 10. novembra, in kjer se bo 256 igralcev pomerilo drug proti drugemu. Z monitorji AGON AG271QX, ki jih bodo imeli Street Fighter igralci na voljo ves čas turnirja, tekmovalci ne morejo pričakovati nič manj kot odzivni čas 1ms in izjemno frekvenco osveževanja 144Hz, kar zagotavlja izjemno gladko akcijo brez trganja in trzanja slike, zaradi česar so ti monitorji vrhunski za visoko-zmogljivo igričarstvo.

Zasnovani z mislimi na LAN dogodke in velike igričarske konvencije, so AOC-jevi monitorji AGON že od samega začetka odlično sprejeti in zelo cenjeni med profesionalnimi in esports igričarji na številnih turnirjih.

 

Stefan Sommer, direktor marketinga in poslovnega managementa za Evropo, je o partnerstvu z Red Bull Guardians in Red Bull Kumite povedal:

“Zelo smo veseli partnerstva z Red Bull Guardians in Red Bull Kumite. Vidimo ga kot odlično priložnost za investiranje v esports in prikaz raznolikosti AOC Gaming linije monitorjev. Prisotnost na obeh dogodkih kaže na to, da je AOC-jev Gaming repertoar monitorjev pomemben in idealen za vse esporte. Imamo monitor za vsako priložnost, kar dokazujeta modela AGON AG241QG in AGON AG271QX, ki bosta uporabljena za Dota 2 in Street Fighter. Prisotnost na obeh dogodkih je dokaz igričarjem, da je AOC Gaming vložil sredstva v to, kar rad počne, s čimer omogoča izvedbo takšnih dogodkov. Ni boljšega načina za ponazoritev tega, da AOC Gaming namerava tukaj tudi ostati.”

 

https://eu.aoc.com/en/gaming/

https://eu.aoc.com/en/

 

 

Nazaj na seznam novic