AOC Graphic Pro U3: ultimativno platno za prave barve

ponedeljek, 06. maj 2024

Izjemna barvna natančnost - monitorji AOC Graphic Pro U3

 

 

AOC opolnomoči ustvarjalce s serijo Graphic Pro U3: ultimativno platno za prave barve

Natančne slike zahvaljujoč Calman Ready; brezhiben potek dela z USB-C

Zaslonski specialist AOC ponosno najavlja novo linijo monitorjev, natančno izdelanih za edinstvene potrebe kreativnih profesionalcev. Z izjemno natančnostjo barv, vrhunskimi funkcijami in elegantnim, nagrajenim dizajnom je AOC Graphic Pro U3 serija pripravljena na revolucijo v načinu dela fotografov, vizualnih umetnikov, oblikovalcev, urednikov, producentov in profesionalcev v igričarski industriji. Linija Graphic Pro U3 predstavlja tri modele: dva 27-palčna (68,6 cm) zaslona, Q27U3CV z ločljivostjo QHD, U27U3CV z ločljivostjo 4K UHD in večji 31,5-palčni (80 cm) U32U3CV z 4K UHD ločljivostjo.

Ustvarjajte, nadgrajujte, predstavljajte si brez meja s serijo Graphic Pro U3Ustvarjajte, nadgrajujte, predstavljajte si brez meja s serijo Graphic Pro U3

 


"Pri AOC razumemo, da ustvarjalni strokovnjaki zahtevajo najboljša orodja za uresničitev svojih vizij," pravi Artem Khomenko, vodja produktnega upravljanja pri AOC. "Pišemo novo poglavje v zgodovini AOC. Nova serija Graphic Pro U3 je rezultat našega strokovnega znanja na področju zaslonskih tehnologij in naše zavezanosti k zagotavljanju visokokakovostnih in visoko zmogljivih monitorjev, ki dajejo ustvarjalcem moč, da premikajo meje svojega znanja. Z izjemno barvno natančnostjo, strojno kalibracijo s tehnologijo Calman Ready, vsestransko povezljivostjo USB-C in elegantno zasnovo prinašajo novi monitorji Graphic Pro popolna orodja za ustvarjalce in oblikovalce vsebin."

AOC Graphic Pro U3 serija

 


Vrhunska barvna natančnost in strojna kalibracija s Calman Ready

Serija Graphic Pro U3 se ponaša z impresivno barvno natančnostjo z DeltaE < 2, ki zagotavlja natančno reprodukcijo vsakega odtenka. Z 98 % pokritostjo barvnega prostora DCI-P3 ti monitorji ponujajo širok barvni spekter, ki resnično oživi vizualne slike.

Pomembna značilnost serije Graphic Pro U3 je certifikat Calman Ready, ki omogoča neposredno komunikacijo s programsko opremo Calman za barvno kalibracijo portretnih zaslonov. Monitorji lahko izkoristijo zmožnosti samodejne kalibracije (AutoCal™) s programsko opremo Calman, kar omogoča enostavno, natančno in hitro kalibracijo monitorja za večjo barvno natančnost. Ta kalibracija omogoča RGB-trojni nadzor na ravni skalerja in profiliranje 1D/3D-LUT za najboljšo zmogljivost slike. V primerjavi s profili ICC po meri, ki samo prilagajajo sliko, je prednost rešitve 1D/3D LUT (look-up table) neposredna kalibracija zaslona na strojni ravni, kar bistveno izboljša barvno natančnost.

 

AOC Graphic Pro U3 serija

Potreben je samo en kabel

 

Vsestranska povezljivost in visoko zmogljive funkcije

AOC razume pomen brezhibne povezljivosti v kreativnih delovnih tokovih, kjer se običajno uporabljajo grafične tablice, čitalniki kartic, hitri zunanji pogoni in druge zunanje naprave. Serija Graphic Pro U3 je opremljena z vrsto vrat, vključno s HDMI 1.4/2.0, DisplayPort 1.4 in vsestranskim zvezdiščem USB-C z vhodom RJ-45. Zvezdišče USB-C (s pasovno širino 10 Gbps z USB 3.2 Gen2) vključuje vrata USB-C upstream, ki podpirajo način DisplayPort Alt za razširitev zaslona, 96 W Power Delivery, prehod Ethernet in druga vrata USB-C downstream s 15 W Power Delivery, ki omogočajo priklop dodatnih naprav. Nenazadnje, 4 vrata USB-A dopolnjujejo zvezdišče za priključitev dodatnih zunanjih naprav. Z napajanjem do 96 W prek USB-C lahko ustvarjalci polnijo svoje prenosnike, hkrati pa prenašajo podatke in prikazujejo vsebino.
Modela U27U3CV in U32U3CV sta opremljena z tretjimi USB-C downstream vrati za svoje stikalo KVM, tako da lahko tipkovnico in miško, priključeno na njihovo zvezdišče USB, preklapljate med računalniki, povezanimi z dvema različnima USB-C portoma.
Model Q27U3CV ima celo izhod DisplayPort in podpira visoko pasovno širino DisplayPort HBR3 za verižno povezovanje več monitorjev za zmanjšanje nereda s kabli.

AOC Graphic Pro U3 serija

Eleganten in moderen dizajn nagrajen s prestižno nagrado Red Dot Design Award 2023Osupljiv in drzen dizajn

Za ustvarjalne profesionalce je navdihujoč tudi zaslon, ki je osupljiv na pogled. Vse modele odlikuje eleganten, sodoben dizajn, ki si je prislužil prestižno nagrado Red Dot Design Award 2023, zaradi česar so eleganten dodatek k vsakemu ustvarjalnemu delovnemu prostoru. S stojalom, nastavljivim po višini v razmerju 150 mm in širokim razponom nastavitev nagiba, vrtenja in zasuka, so modeli pripravljeni, da uporabniki najdejo najbolj udoben in zdrav položaj. Vsi modeli so opremljeni z zeleno embalažo, ki jo je mogoče reciklirati, s papirnato blazino v notranjosti, zaradi česar je serija Graphic Pro U3 skladna z najnovejšimi okoljskimi predpisi.


Serija Graphic Pro U3 se predstavlja s tremi modeli, vsi imajo certifikat Calman Ready:

Q27U3CV: 27" IPS zaslon z ločljivostjo QHD (2560x1440), frekvenco osveževanja 60/75 Hz in certifikatom VESA DisplayHDR 400. 1x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.4 vhod, 1x DisplayPort 1.4 izhod, 1x RJ-45, 2x USB-C (1 navzgor, 1 navzdol) in 4x vrata USB-A izboljšajo vsestranskost. Vsebuje 2x 3W zvočnika.

U27U3CV: 27" Nano-IPS zaslon z jasno ločljivostjo 4K UHD (3840x2160), hitrostjo osveževanja 60 Hz in certifikatom VESA DisplayHDR 400. Vsebuje 4-stransko zasnovo brez okvirja za večjo ostrino z nastavitvami več monitorjev. 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4 , 1x RJ-45, 3x USB-C (1 navzgor, 2 navzdol) in 4x USB-A vrata ter stikalo KVM izboljša vsestranskost. Vsebuje 2 x 3 W zvočnika.

U32U3CV: 31,5" Nano-IPS zaslon z jasno ločljivostjo 4K UHD (3840 x 2160), frekvenco osveževanja 60 Hz in certifikatom VESA DisplayHDR 400. 2x HDMI 2.0, 1x DisplayPort 1.4, 1x RJ-45, 3x USB-C (1 gor, 2 navzdol) in 4 vrata USB-A ter stikalo KVM za izboljšanje vsestranskosti. Vsebuje 2 zvočnika 3 W.

 

Serija Graphic Pro U3 s tremi modeli s certifikatom Calman ReadyCene in razpoložljivost
AOC Graphic Pro U3 serija bo na voljo od julija 2024 po naslednjih priporočenih maloprodajnih cenah:
Q27U3CV: 349 €
U27U3CV: 469 €
U32U3CV: 589 €


https://aoc.com/us/u3graphicpro

AOC monitorji >

 

Nazaj na seznam novic
Oddajte svoj komentar
*
*
Samo registrirani uporabniki lahko pustite komentarje.