AOC in G2 Esports ostajajo tesno povezani tudi v letu 2020

23. december 2019

Podaljšanje dolgoročnega sodelovanja

Zaslonski specialist AOC napoveduje podaljšanje sponzorskega sodelovanja z ekipo G2 Esports, eno najbolj uspešnih in uglednih esports organizacij na svetu.

Tako AOC kot G2 Esports sta se odločila podaljšati svoje zelo uspešno sodelovanje, ki traja od začetka leta 2018, ko je ekipa G2 podpisala svojo prvo pogodbo z AOC-jem. AOC kot ena vodilnih blagovnih znamk monitorjev na področju Esports in tekmovalnem igričarstvu, je opremil G2 s svojo vrhunsko tehnologijo, ki zagotavlja, da ekipa dosega visoko natančnost in zmogljivost tako na treningih kot na tekmovanjih. To sodelovanje je bilo nadgrajeno tudi z izdajo igričarskega monitorja s podpisom G2 tima, zasnovanega posebej za ekipo G2 in njihove oboževalce.

 

AOC in G2 Esports sodelovanje

 

G2 se je že večkrat izkazal kot eden glavnih akterjev v globalnem esports prvenstvu, nedavno pa so osvojili drugo mesto na svetovnem prvenstvu v igri League of Legends. Ekipa G2 beleži tudi zelo uspešne lovorike v igrah CS:GO, Hearthstone, Rocket League, Sim-Racing, Apex Legends, Rainbow Six Siege in Playerunknown’s Battlegrounds. Igralci G2 ekipe so med najboljšimi na svetu vse od ustanovitve kluba leta 2013.

"Izjemno smo ponosni, da imamo ob sebi tako močnega partnerja, kot je AOC. Njihov doprinos je tisto, kar nam omogoča, da delamo to, v čemer smo najboljši - osvajamo trofeje s stilom. Nič od tega ne bi bilo mogoče brez njihove podpore in vrhunske opreme. Leto 2020 bo za nas in naše oboževalce zelo razburljivo in zelo se veselimo, da bo AOC še naprej z nami in nam s svojo izjemno tehnologijo pomagal dosegati vrhunske rezultate", je dejal Carlos Rodríguez, CEO ekipe G2 Esports.


Vse trenutne G2 PC-ekipe in influencerji bodo opremljeni z vrhunskimi igričarskimi monitorji AOC, kot je model AOC AGON AG251FZ, medtem ko bodo njihova priporočila AOC-ju omogočila, da še naprej izboljšuje svoje že tako vrhunske naprave do popolnosti. To bo izboljšalo izkušnjo G2 Esports igralcev, influencerjev, ustvarjalcev vsebin in njihovih oboževalcev ter jim pomagalo izkoristiti prednosti tega sodelovanja. Poleg tehničnega napredka bosta AOC in G2 v prihodnjem letu delila tudi nastope na sejmih, turnirjih, tematskih obdarovanjih in številnih drugih razburljivih dogodkih.

"Navdušeni smo, da še naprej podpiramo tako izjemno organizacijo. G2 je še enkrat dokazal svojo hrabrost na turnirju League of Legends Worlds 2019", je povedal Stefan Sommer, direktor marketinga in poslovnega managementa v AOC International Europe, in ob tem dodal: "To sponzorstvo nas je navdihnilo in nam pomagalo ugotoviti, kaj profesionalni igralci res potrebujejo od svojega monitorja, zaradi česar lahko tej izjemni ekipi zagotovimo najnovejše vrhunske inovacije. Navdušeni smo, ko vidimo, kaj nam prinaša prihodnost, ter da gradimo na tem, kar smo že dosegli skupaj."

 

eu.aoc.com

 

 

Nazaj na seznam novic