AOC in MMD na sejmu Gamescom 2019 predstavljata nove igričarske monitorje

5. avgust 2019

Zaslonska specialista AOC in MMD, licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, bosta letošnji sejem Gamescom izkoristila kot priložnost za predstavitev njihove široke palete igričarskih monitorjev.

 

AOC-jevi priljubljeni monitorji AGON na gamescom 2018


AOC-jevi priljubljeni gaming monitorji na sejmu Gamescom 2018

 

AOC bo svoj vodilni položaj na trgu gaming monitorjev podkrepil z nekaterimi inovacijami, predstavljenimi na svoji stojnici in med tiskovimi konferencami. Te bodo vključevale tako AOC-jeve povsem nove vstopne modele igričarskih monitorjev kot tudi vrhunske premijske modele iz njihove zelo cenjene linije AGON, namenjene najzahtevnejšim igričarjem.

 

AOC gaming monitorii vrhunske serije AGON

 

Vrhunska linija gaming monitorjev Agon je namenjena najzahtevnejšim igričarjem

 

 

Najnovejši Philipsovi monitorji, ki bodo na ogled na sejmu Gamescom 2019, ponujajo vrsto formatov in funkcij, ki izkušnjo igranja na igralnih konzolah dvignejo na povsem novo raven.

Philips monitorji imajo rešitev za vsakega konzolnega igričarja. Pridite in odkrijte zmagovalno kombinacijo vrhunske slike, izvrstnega zvoka in hitrega odzivnega časa, ki je na voljo na 27, 32 in 55-palčnih zaslonih.

 

Philips Momentum 436M6VBPAB - Vrhunska kakovost slike: prvi monitor na svetu, certificiran z VESA 
DisplayHDR 1000 LED monitor Philips Momentum 436M6VBPAB

 

LED monitor Philips Momentum 436M6VBPAB: živopisni vizuali s HDR 1000 podporo, 
4K ločljivost na velikem 43-palčnem zaslonu, Adaptive Sync, Ambiglow in še več!

  


Od 20. do 22. avgusta se lahko novinarji srečajo z AOC in MMD predstavniki na pogovorih in/ali intervjujih v poslovni coni Gamescoma.

V kolikor načrtujete obisk sejma Gamescom, obiščite AOC v poslovni coni dvorane 2.2 na stojnici A060/B069 in v prostorih 11 in 12.

Za vse informacije o možnostih akreditacije ali dogovora za intervju lahko mediji kontaktirate na spodaj navedenih kontaktih, akreditacije pa je mogoče prevzeti tudi na sledeči povezavi: https://www.gamescom.global/participation-and-planning/for-media-representatives-and-influencer/accreditation/akkreditierung.php

 

 

 

Nazaj na seznam novic