Eden za na pot: AOC napoveduje novi prenosni USB-C monitor

29. maj 2018

Več prostora za ogled – kamorkoli greste

Niste zadovoljni z velikostjo zaslona vašega prenosnega računalnika? Potrebujete potencialnim strankam predstaviti ponudbo ali predlog, in ne želite, da vam gledajo preko ramena? Ali pa želite dokončati nekaj delovnih preglednic, ko ste na vlaku ali letalu? Možnosti so neskončne: AOC prinaša najnovejšo USB-C tehnologijo za prenosne zaslone v najbolj elegantni in izjemno tanki rešitvi: I1601FWUX.

 

AOC I1601FWUX  prenosni monitor

USB-C napajan I1601FWUX v portretnem ali pokrajinskem načinu s pametnim pokrovom

 

 

I1601FWUX uporablja USB Tip-C tehnologijo tako za povezavo signala kot napajanje zaslona. Namesto starejših zaslonov z napajanjem USB, vrata USB-C vključujejo visokokakovostni signal DisplayPort in napajalno povezavo v enem kablu, kar zmanjšuje nered in zagotavlja pravo doživetje mobilnega zaslona. Velikost zaslona 15,6-palcev ustreza velikostim zaslona večine multimedijskih prenosnih računalnikov, medtem ko višina držala omogoča nastavitev zaslona na istem nivoju s prenosnim računalnikom. 

AOC I160FWUX

 

Elegantna oblika z debelino 8,5 mm in težo samo 800 g zagotavlja udobno prileganje v katero koli torbo

 

 

Vizualno omamljanje

Zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti, se I1601FWUX prilega v večino prenosnih torb. Monitor tehta samo 800 gramov in je ultra tanek z debelino samo 8,5 mm. Ko je pripravljen za delo, I1601FWUX navdušuje uporabnike s premijsko kovinskim zadnjim pokrovom, medtem ko na sprednji strani zaslon IPS z vidnimi koti gledanja 160/160° zagotavlja, da bodo številni uporabniki videli živopisne in konstantne slike. Zaslon je opremljen tudi z AOC Low Blue Light načinom, ki zmanjšuje potencialno škodljivo modro svetlobo in preprečuje utrujenost uporabnikov ter zagotavlja udobno uporabo skozi noč in dan, zahvaljujoč svetilnosti 220 cd/m².

 

 I1601FWUX prenosni monitor

Praktičen in priročen

IPS zaslon monitorja I1601FWUX ima odzivni čas 5 ms GtG, kar pomeni, da bodo hitri akcijski prizori ali igre s hitrim tempom prikazani gladko in brez zatikanja. Vključeni pametni pokrov ščiti zaslon, ko ga ne uporabljate in prenašate naokoli. Ko je zaslon v uporabi, pa se pokrov spremeni v nosilec zaslona za pokončni in ležeči način. S funkcijo Auto-Pivot, ki se jo aktivira preko programske opreme AOC i-Menu, je enostavno tudi spreminjanje orientacije zaslona, zaradi česar se med vrtenjem zaslona slika samodejno poravna v pravilen položaj.

AOC I1601FWUX bo na voljo predvidoma od maja 2018 po priporočeni prodajni ceni 299 EUR.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Nazaj na seznam novic