AOC predstavlja B2 serijo monitorjev z elegantno 3-stransko brezokvirno zasnovo

4. februar 2020

Zaslonski specialist AOC napoveduje tri nove monitorje iz svoje vstopne linije monitorjev - serije B2. V velikostih 21,5" (54,7 cm), 23,8" (60,4 cm) in 27" (68,6 cm) so vsi trije modeli opremljeni s čudovitimi 3-stranskimi okvirji brez robov, zaslonom polne visoke ločljivosti (Full HD 1080p), izjemno tankim profilom in čistim zadnjim delom s podporo za VESA montažo. Monitorji ponujajo široke kote gledanja (178°), kar zagotavlja dosledno barvno izkušnjo iz skoraj vsakega kota gledanja. 21,5-palčni model AOC 22B2H uporablja VA panel z globokimi črnimi odtenki in živahnimi barvami, 23,8-palčni 24B2XH in 27-palčni 27B2H pa IPS panel, ki prikazuje resnično življenjske barve. Vhoda VGA in HDMI 1.4 omogočata enostavno povezavo različnih naprav. Vsi trije modeli so primerna izbira za mizo katerega koli uporabnika, ki išče osnovni in stroškovno učinkovit monitor.

monitor AOC 24B2XH

AOC 24B2XH: Tanek, eleganten in cenovno ugoden

 

Odlične lastnosti za nizko ceno

AOC monitorji serije B2 ponujajo odličen nabor funkcij: jasna ločljivost Full HD (1920x1080) in resnične barve IPS panela (24B2XH in 27B2H) ali impresiven kontrast, ki ga prinaša VA panel (22B2H), ustrezajo vsemu, od dela ali študija do gledanja filmov ali priložnostno igranje iger. Vsi paneli podpirajo 75 Hz hitrost osveževanja, ki prikaže 25% več sličic na sekundo kot običajni 60 Hz monitor, zaradi česar se doseže bolj gladko gibanje kazalca in videoposnetkov.

 

Uglajeni in funkcionalni

Kljub temu, da gre za vstopne modele po dostopnih cenah, so monitorji opremljeni s 3-stranskimi okvirji brez robov, zaradi česar se rob zaslona zlije z okvirji, kar daje vtis plavajoče slike. Takšna elegantna zasnova omogoča tudi povečanje produktivnosti brez motečih okvirjev pri postavitvi več monitorjev eden zraven drugega.

 

AOC  27B2H

 

Izbrana tehnologija

Vsi trije modeli B2 serije so opremljeni tako z VGA in HDMI vhodom, kot tudi izhodom za slušalke. To pomeni, da je mogoče tudi starejše računalnike, ki še vedno uporabljajo VGA, povezati in nadgraditi z odličnim zaslonom. Poleg tega se lahko tudi sodobne vire, kot so namizni ali prenosni računalniki, DVD ali Blu-ray predvajalniki, igralne konzole in podobno, enostavno priključi na monitor preko vhoda HDMI.
Funkcije se tukaj ne končajo - B2 serija je opremljena tudi s tehnologijo Flicker-Free, ki odpravlja utripanje zaslona z uporabo sistema DC (enosmernega toka) namesto PWM (pulzno širinske modulacije) med prilaganjanjem stopnje svetlosti. To preprečuje glavobole in obremenitev oči, ki jih pogosto povzročajo utripajoče slike.
Poleg tega za zmanjšanje utrujenosti oči v nočnih urah in slabših svetlobnih pogojih način LowBlue zmanjšuje potencialno škodljive kratkovalovne dolžine modre svetlobe.

 

AOC 27b2h

27-palčni 27B2H z IPS panelom, ki prikazuje resnično življenjske barve

 

 

AOC-jeva B2 serija monitorjev bo na voljo februarja po sledečih priporočenih prodajnih cenah: 22B2H od 99 €, 24B2XH od 109 € in 27B2H od 149 €.

 

Več informacij in tehnične specifikacije:
https://eu.aoc.com/en/monitors/22B2H
https://eu.aoc.com/en/monitors/24B2XH
https://eu.aoc.com/en/monitors/27B2H

 

 

Nazaj na seznam novic