Avdio & Video

televizorji Philips

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
4,94 € Vaša cena z DDV
Duracell - zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Plus Power MN2400B8 so alkalne baterije velikosti AAA (LR03) in napetosti 1,5-volta (V). Primerne so za vse naprave, katere potrebujejo več energije za dolgo brezhibno delovanje. V paketu je osem (8) baterij.
3,43 € Vaša cena z DDV
Duracell - zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Ultra Power so alkalne baterije velikosti D (LR20) in so primerne za vse naprave, ki potrebujejo več energije za dolgotrajno brezhibno delovanje. V paketu sta dve (2) bateriji 1,5-volta (V).
3,11 € Vaša cena z DDV
Duracell - zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Ultra Power so alkalne baterije velikosti C (LR14) in so primerne za vse naprave, ki potrebujejo več energije za dolgotrajno brezhibno delovanje. V paketu sta dve (2) bateriji 1,5-volta (V).
3,11 € Vaša cena z DDV
Duracell - zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Ultra Power so alkalne baterije velikosti AA (LR6)in so primerne za vse naprave, ki potrebujejo več energije za dolgotrajno brezhibno delovanje. V paketu so štiri (4) baterije 1,5-volta (V).
3,11 € Vaša cena z DDV
Duracell- zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Ultra Power so alkalne baterije velikosti 1,5 V, ki so primerne za vse naprave, katere potrebujejo več energije za dolgo brezhibno delovanje. V paketu so štiri (4) baterije 1,5-volta (V).
32,99 € Vaša cena z DDV
Uživajte v glasbi, ki jo brezžično pretakate prek kompaktnega in prenosnega zvočnika. Izbirate lahko med modernimi barvami, s katerimi dopolnite svoj slog, vgrajena akumulatorska baterija pa poskrbi, da glasbo lahko poslušate kjerkoli in kadarkoli.
99,99 € Vaša cena z DDV
Moja glasba se nikoli ne konča. Brezžični prenosni zvočnik Everplay ves čas predvaja glasbo brez prekinitev, kar omogočajo zmogljiva povezava Bluetooth in intuitivne možnosti polnjenja. S svojo posebno tkanino je zvočnik čudovit in hkrati izjemno trpežen.
44,90 € Vaša cena z DDV
Kompaktni zvočnik BT110 odlikujejo enake zvočne kakovosti kot večje zvočnike. Zato je zvok jasen in glasen, nizki toni pa presenetljivo dobri. Odporen je tudi proti pršenju in ima pašček. Uporabljate ga lahko kjerkoli in kadarkoli.
1,06 € Vaša cena z DDV
Gumbno alkalno baterijo Duracell LR44 z napetostjo 1,5 V odlikuje majhna stopnja samopraznjenja in dolga življenjska doba. Primerna je za ure, števce, kalkulatorje, daljinske upravljalnike, merilnike srčnega utripa, itd. V paketu sta dve (2) bateriji.