Bogate barve, udobje in praktičnost v panoramskem 34" formatu

26. november 2018

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje ponovno lansiranje monitorja Philips BDM3470UP, ki se je izkazal že leta 2015 in se sedaj v polnem sijaju vrača na trgovske police. Ta 34-palčni (86,7 cm) UltraWide QHD monitor je opremljen s široko paleto visoko zmogljivih funkcij in inovativnih tehnologij, ki zvišajo produktivnost v pisarni in povečajo užitek doma. CrystalClear in IPS tehnologiji naredita slike kristalne in barvno bogate, medtem ko UltraWide MultiView zaslon uporabnikom ponuja izjemen prostor, ki ga potrebujejo za delo ali zabavo. USB 3.0 in HDMI združljivost omogočata brezhibno povezovanje, medtem ko SmartErgoBase podstavek zagotavlja optimalno udobje za vsakogar. Zaradi svoje vsestranskosti in funkcionalnosti je ta monitor odlična izbira tako za profesionalne kot domače uporabnike.

 

Philips BDM3470UP

 

34-palčni Philips BDM3470UP UltraWide QHD monitor je opremljen s široko paleto

visoko zmogljivih funkcij in inovativnih tehnologij

 

 

Sijajne panoramske slike

Philips BDM3470UP je monitor, v katerega boste z veseljem gledali. Njegov UltraWide 21:9 panoramski format, skupaj s CrystalClear Quad HD ločljivostjo 3440 x 1440 pik pomeni, da bodo uporabniki uživali v vrhunskih panoramskih slikah z izjemnimi podrobnostmi. Impresivno vizualno zmogljivost monitorja dodatno poveča moč IPS tehnologije, ki zagotavlja izjemno čiste slike in čudovite barve, kar naredi ogled fotografij in filmov in celo brskanje po spletu prijazno za oči. Zaslon IPS ponuja tudi izjemno široke kote gledanja 178/178 stopinj, ki uporabnikom omogoča, da na zaslon vidijo iz skoraj vseh kotov, kar je idealna funkcija pri družinskem ogledu slik in filmov ali pri skupinskem delu na enem zaslonu. Philips BDM3470UP je opremljen tudi s posebno funkcijo SmartUniformity, ki zagotavlja barvno natančne slike enakomerne svetlosti, kar je še zlasti pomembno pri fotografijah, oblikovanju in tiskanju.

 

Prostor, ki se razprostira

Zaslon monitorja Philips BDM3470UP meri 34-palcev (86,7 cm) in se ponaša s panoramskim formatom, ki uporabnikom ponuja veliko prostora za vse njihove projekte. Ne glede na to, ali delate samostojno ali v skupini, je monitor dovolj širok, da se lahko prilagodi velikim preglednicam, primerjavi več grafikonov eden zraven drugega, podrobnim CAD-CAM projektom ali vsemu naenkrat. Funkcija MultiView prinaša dodatno vsestranskost zaslona, tako da uporabnikom omogoča povezovanje več naprav za hkratno aktivno dvojno povezovanje in ogled. Strokovnjaki, ki radi opravljajo več opravil hkrati bodo navdušeni nato to funkcijo, ki zagotavlja povečanje produktivnosti ali celo omogoča uporabnikom, da združijo delo in zabavo na enem zaslonu. Uporabniki, ki potrebujejo še več dodatnega prostora, pa lahko izkoristijo ultra ozek okvir monitorja BDM3470UP, da hkrati postavijo več monitorjev eden zraven drugega, in si s tem zagotovijo še večji delovni prostor ali pa doživijo resnično odlično igralno doživetje. Maksimalno udobje in priročnost Uporabniki monitorja Philips BDM3470UP bodo v največji možni meri izkoristili zmogljivosti monitorja, zahvaljujoč številnim priročnim funkcijam za udobje in povezljivost.

 

Philips BDM3470UP

Eleganten in velik 32" monitor Philips BDM3470UP s številnimi priročnimi funkcijami za udobje in povezljivost

 

Za lajšanje fizičnega napora po dolgem delovnem dnevu z računalnikom je monitor opremljen s podstavkom SmartErgoBase, ki uporabnikom omogoča nagibanje, obračanje in vrtenje monitorja ter nastavitev kota in višine zaslona. S priročno funkcijo za upravljanje kablov se zmanjša kabelski nered in ohrani delovno površino urejeno in profesionalno. Monitor je prav tako opremljen s Super-Speed USB 3.0 priključki, ki zagotavljajo hitrosti prenosa podatkov skoraj 10-krat hitreje od standarda USB 2.0. Na voljo je tudi HDMI priključek za sprejem visoko-kakovostnega digitalnega video in avdio signala, ki se prenaša prek enega samega kabla iz računalnika ali vseh vrst AV virov. In nenazadnje, Philips BDM3470UP je opremljen z dvema visoko-kakovostnima stereo zvočnikoma za neskončno avdio-vizualno uživanje. Monitor Philips BDM3470UP je že na voljo po priporočeni prodajni ceni 659 EUR.

 

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

Nazaj na seznam novic