Buffalo

  • NAS naprave (TeraStation/LinkStation/Surveillance)
  • Zunanji trdi diski (DriveStation/MiniStation)
  • Brezžična mrežna oprema (AirStation)
  • Mrežna Gigabit stikala
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
320,66 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS220DR0402 je visoko-zmogljiva NAS naprava z zanesljivimi WD Red diski skupne kapacitete 4 TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. LS220DR združuje neverjetno enostaven uporabniški vmesnik z udobjem, varnostjo in zmogljivostjo omrežnega shranjevalnika (NAS), pripravljenega na RAID. LS220DR je edini LinkStation, ki je opremljen s trdimi diski WD Red, optimiziranimi za RAID in NAS okolja ter 3-letno garancijo.
180,77 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS510D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 2TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. Hitrejša kot kdajkoli je pripravljena na intenzivne naloge shranjevanja podatkov, z enostavno namestitvijo, novim intuitivnim vmesnikom in brezplačnim osebnim oblakom za oddaljen dostop od koderkoli prek spletnih brskalnikov ali pametnih naprav.
201,60 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS510D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 3TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. Hitrejša kot kdajkoli je pripravljena na intenzivne naloge shranjevanja podatkov, z enostavno namestitvijo, novim intuitivnim vmesnikom in brezplačnim osebnim oblakom za oddaljen dostop od koderkoli prek spletnih brskalnikov ali pametnih naprav.
206,06 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS510D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 4 TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. Hitrejša kot kdajkoli je pripravljena na intenzivne naloge shranjevanja podatkov, z enostavno namestitvijo, novim intuitivnim vmesnikom in brezplačnim osebnim oblakom za oddaljen dostop od koderkoli prek spletnih brskalnikov ali pametnih naprav.
262,63 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation 520D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 2TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika.
298,35 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation 520D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 4TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika.
378,72 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation 520D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 8TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika.
359,38 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS220DR0602 je visoko-zmogljiva NAS naprava z zanesljivimi WD Red diski skupne kapacitete 6 TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. LS220DR združuje neverjetno enostaven uporabniški vmesnik z udobjem, varnostjo in zmogljivostjo omrežnega shranjevalnika (NAS), pripravljenega na RAID. LS220DR je edini LinkStation, ki je opremljen s trdimi diski WD Red, optimiziranimi za RAID in NAS okolja ter 3-letno garancijo.
442,73 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS220DR0802 je visoko-zmogljiva NAS naprava z zanesljivimi WD Red diski skupne kapacitete 8TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. LS220DR združuje neverjetno enostaven uporabniški vmesnik z udobjem, varnostjo in zmogljivostjo omrežnega shranjevalnika (NAS), pripravljenega na RAID. LS220DR je edini LinkStation, ki je opremljen s trdimi diski WD Red, optimiziranimi za RAID in NAS okolja ter 3-letno garancijo.