Buffalo

  • NAS naprave (TeraStation/LinkStation/Surveillance)
  • Zunanji trdi diski (DriveStation/MiniStation)
  • Brezžična mrežna oprema (AirStation)
  • Mrežna Gigabit stikala
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
537,96 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS441D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 4TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika.
315,42 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS220DR0402 je visoko-zmogljiva NAS naprava z zanesljivimi WD Red diski skupne kapacitete 4 TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. LS220DR združuje neverjetno enostaven uporabniški vmesnik z udobjem, varnostjo in zmogljivostjo omrežnega shranjevalnika (NAS), pripravljenega na RAID. LS220DR je edini LinkStation, ki je opremljen s trdimi diski WD Red, optimiziranimi za RAID in NAS okolja ter 3-letno garancijo.
177,82 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS510D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 2TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. Hitrejša kot kdajkoli je pripravljena na intenzivne naloge shranjevanja podatkov, z enostavno namestitvijo, novim intuitivnim vmesnikom in brezplačnim osebnim oblakom za oddaljen dostop od koderkoli prek spletnih brskalnikov ali pametnih naprav.
198,31 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS510D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 3TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. Hitrejša kot kdajkoli je pripravljena na intenzivne naloge shranjevanja podatkov, z enostavno namestitvijo, novim intuitivnim vmesnikom in brezplačnim osebnim oblakom za oddaljen dostop od koderkoli prek spletnih brskalnikov ali pametnih naprav.
202,69 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS510D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 4 TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. Hitrejša kot kdajkoli je pripravljena na intenzivne naloge shranjevanja podatkov, z enostavno namestitvijo, novim intuitivnim vmesnikom in brezplačnim osebnim oblakom za oddaljen dostop od koderkoli prek spletnih brskalnikov ali pametnih naprav.
258,34 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation 520D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 2TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika.
293,47 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation 520D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 4TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika.
372,53 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation 520D je visoko-zmogljiva NAS naprava, skupne kapacitete 8TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika.
353,50 € Vaša cena z DDV
Buffalo LinkStation LS220DR0602 je visoko-zmogljiva NAS naprava z zanesljivimi WD Red diski skupne kapacitete 6 TB, ki se lahko pohvali z zmogljivim sistemom ter funkcionalnostjo medijskega strežnika. LS220DR združuje neverjetno enostaven uporabniški vmesnik z udobjem, varnostjo in zmogljivostjo omrežnega shranjevalnika (NAS), pripravljenega na RAID. LS220DR je edini LinkStation, ki je opremljen s trdimi diski WD Red, optimiziranimi za RAID in NAS okolja ter 3-letno garancijo.