Buffalo

  • NAS naprave (TeraStation/LinkStation/Surveillance)
  • Zunanji trdi diski (DriveStation/MiniStation)
  • Brezžična mrežna oprema (AirStation)
  • Mrežna Gigabit stikala
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
28,50 € Vaša cena z DDV
Brezžična dostopna točka  Buffalo WMR-300 bo v vaš brezžični svet prinesel neverjetne hitrosti in vsestransko povezljivost. Dostopna točka omogoča hitrost prenosa do 300MB/s. Usmerjevalnik ima vgrajen napajalni kabel USB in mrežni kabel (LAN).
Brezžični mrežni USB 2.0 adapter Buffalo Buffalo WLI-UC-G300N prinaša še hitrejše prenose in boljši doset ter tako kar za do 5 krat preseže 802.11 a/b/g standarde.
108,70 € Vaša cena z DDV
Buffalo AirStation™ Dual Band Router (WZR-600DHP2-EU) je brezžični usmerjevalnik, zgrajen na osnutku standarda 802.11n/g/a/b in bo v vaš brezžični svet prinesel visoko zmogljivost, neverjetne hitrosti in vsestransko povezljivost. Pohvali se lahko z vgrajenim priključkom USB za neposredni priklop zunanjega trdega diska.
915,89 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij. Zasnovana je za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije in možnost WebAccess za oddaljeni dostop do enote preko osebnega računalnika.
1399,75 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation™ 3400D je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in zmogljivostjo 16TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
966,64 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation™ 5200 je naprava za omrežno shranjevanje podatkov za mala in srednje velika podjetja s širokim naborom funkcij. Procesor Intel® Atom™ Dual-Core D2550, pomnilnik 2GB DDR3, vgrajen 4TB trdi disk. Vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije, IP snemanje, iSCSI, visoka hitrost prenosa podatkov s pomočjo SuperSpeed USB 3.0.
1442,93 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation™ 5400 12TB je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in zmogljivostjo 12TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1100,60 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation™ 5400 4TB je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in zmogljivostjo 4TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1398,28 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation™ 5400 8TB je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in zmogljivostjo 8TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.