Duracell

  • Alkalne baterije (AA/AAA/C/D/9V/itd.) 
  • Polnilne baterije (NiHM)
  • Gumbne baterije
  • Polnilniki baterij
  • Avto USB polnilniki
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
2,90 € Vaša cena z DDV
Duracell - zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Plus Power MN2400B4 so alkalne baterije velikosti AAA (LR03) in napetosti 1,5-volta (V). Primerne so za vse naprave, ki potrebujejo več energije za dolgo brezhibno delovanje. V paketu so štiri (4) baterije.
5,71 € Vaša cena z DDV
Duracell - zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Plus Power MN2400B8 so alkalne baterije velikosti AAA (LR03) in napetosti 1,5-volta (V). Primerne so za vse naprave, katere potrebujejo več energije za dolgo brezhibno delovanje. V paketu je osem (8) baterij.
4,20 € Vaša cena z DDV
Duracell - zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Ultra Power so alkalne baterije velikosti D (LR20) in so primerne za vse naprave, ki potrebujejo več energije za dolgotrajno brezhibno delovanje. V paketu sta dve (2) bateriji 1,5-volta (V).
3,54 € Vaša cena z DDV
Duracell - zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Ultra Power so alkalne baterije velikosti C (LR14) in so primerne za vse naprave, ki potrebujejo več energije za dolgotrajno brezhibno delovanje. V paketu sta dve (2) bateriji 1,5-volta (V).
3,70 € Vaša cena z DDV
Duracell - zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Ultra Power so alkalne baterije velikosti AA (LR6)in so primerne za vse naprave, ki potrebujejo več energije za dolgotrajno brezhibno delovanje. V paketu so štiri (4) baterije 1,5-volta (V).
3,54 € Vaša cena z DDV
Duracell- zaupanja vredna blagovna znamka z zagotovljeno dolgotrajno močjo. Baterije Duracell Ultra Power so alkalne baterije velikosti 1,5 V, ki so primerne za vse naprave, katere potrebujejo več energije za dolgo brezhibno delovanje. V paketu so štiri (4) baterije 1,5-volta (V).
11,45 € Vaša cena z DDV
11,45 € Vaša cena z DDV
6,65 € Vaša cena z DDV