Ergotron

  • Nosilci za pritrjevanje različnih vrst zaslonov in projektorjev
  • Pisalne mize za stoječe delo
  • Polnilni sistemi
  • Delovne postaje
  • Mobilni vozički 
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
201,97 € Vaša cena z DDV
Namizni nosilec Ergotron LX Desk Mount LCD Arm je izdelan iz vzdržljivega poliranega aluminija in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagiba, zasuka in nudi možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.
244,98 € Vaša cena z DDV
Namizni nosilec za monitor Ergotron LX Desk Mount LCD Arm je po višini nastavljiv namizni nosilec, ki izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora. Omogoča nastavitev višine, nagib, zasuk in možnost obračanja v pokončni ter ležeči način.
209,97 € Vaša cena z DDV
Namizni nosilec za monitor iz poliranega aluminija Ergotron MX Desk Mount LCD Arm je izjemno funkcionalna rešitev. Podpira večino najnovejših srednje velikih monitorjev do velikosti 30-palcev.
124,17 € Vaša cena z DDV
Namizni nosilec za monitor Ergotron Neo-Flex LCD Arm omogoča popolno prilagodljivost vašega računalniškega ali televizijskega LCD zaslona in izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora.
74,91 € Vaša cena z DDV
Povečajte ergonomsko udobje za odlično ceno. Stojalo za monitor Neo-Flex vam omogoča takojšnjo nastavitev višine zaslona za udobnejši pogled. Z rahlim dotikom dvignite ali spustite zaslon v razponu višine 13 cm. Valjčki v podstavku podpirajo enostavno skupno rabo zaslona, ​​medtem ko nastavitev nagiba in vrtenja ustvarjata prilagojene kote gledanja.
181,83 € Vaša cena z DDV
Obogatite velike zaslone in optimizirajte ogled s tem popolnoma nastavljivim stojalom za monitor. Omogoča nastavitev višine, nagib, pomikanje in vrtenje iz pokončnega v ležeči način. S svojo patentirano tehnologijo gibanja omogoča prilagajanje že z lahkim dotikom brez gumbov ali ročic.
342,01 € Vaša cena z DDV
Namizni nosilec Ergotron TRACE je po višini nastavljiv namizni nosilec za monitor, ki izboljša ergonomijo vašega delovnega prostora in poveča učinkovitost predvsem v okoljih, kjer je zaželeno sodelovanje.
93,34 € Vaša cena z DDV
Dvignite in prilagodite vaš prenosnik do višine oči ter izboljšajte ergonomijo in storilnost. Napredna zasnova zagotavlja uporabo prenosnikov tako s priklopno postajo kot brez nje. Constant Force (CF) tehnologija nudi preprosto prilagajanje zaslona.
400,56 € Vaša cena z DDV
Namizni nosilec Ergotron DS100 Triple-Monitor Desk Stand omogoča da lahko horizontalno povežete tri LCD monitorje in jih združite v eno samostojno enoto.