Ena aplikacija za upravljanje vseh AGON by AOC monitorjev in perifernih naprav

torek, 14. februar 2023

Prevzemite nadzor s programsko opremo G-Menu iz AGON by AOC

AGON by AOC – ena vodilnih blagovnih znamk gaming monitorjev1 in IT dodatkov – predstavlja novo programsko opremo G-Menu za upravljanje vseh zunanjih naprav znamke AGON by AOC – od monitorjev do tipkovnic, mišk, slušalk in podlog za miške.

Gaming portfelj AGON by AOC, znan po svojih nagrajenih monitorjih, se je v zadnjih letih razširil z različnimi igralnimi miškami, mehanskimi igralnimi tipkovnicami, podlogami za miške in igralnimi slušalkami. AOC gaming dodatki so bili pohvaljeni zaradi svoje vzdržljivosti, kakovosti, cenovne dostopnosti, visoko zmogljivih specifikacij in RGB sinhronizacije med napravami za kanček dodatnega pridiha.

Agon AOC programska oprema G-Menu

Takšen tip celovitega igralnega ekosistema z monitorji in številnimi perifernimi dodatki je zahteval programsko opremo, s katero je mogoče nadzirati in prilagajati vse nastavitve hkrati. Za tipkovnice in miške to pomeni prilagajanje tipk in gumbov, prilagajanje občutljivosti, kot so stopnje ponavljanja in glasovanja ter ravni DPI, medtem ko za slušalke to pomeni upravljanje zvočnih nastavitev, vključno s prostorskim zvokom. Zahvaljujoč programski opremi G-Menu je mogoče upravljati tudi nastavitve Light FX, sinhronizacijo luči monitorja, tipkovnice, miške, podloge za miško in slušalke.

Programska oprema G-Menu zdaj ponuja enake nastavitvene možnosti kot nastavitve prikaza na zaslonu monitorja z samo enim klikom. Monitorje, ki so opremljeni z AOC Light FX, je mogoče prilagoditi z RGB osvetlitvijo, najnovejša posodobitev programske opreme G-Menu pa uporabnikom omogoča predogled RGB učinkov najprej v programski opremi, preden jo namestijo na naprave (monitor, tipkovnica, itd.). Poleg tega G-Menu omogoča tudi sinhronizacijo barv in tem (Light FX Sync) med napravami. Tako bodo imeli monitorji in dodatki, kot so igralne miške, podloge za miške ali tipkovnice enak svetlobni vzorec RGB in enake barve.

Današnji igričarji se radi zgledujejo po svojih vzornikih in želijo hoditi po njihovih stopinjah. Zato ni presenetljivo, da periferne naprave kupujejo ravno po navdihu, ki jim ga daje njihov najljubši streamer ali igralec e-športa. Zahvaljujoč programski opremi G-Menu je mogoče ustvariti, shraniti in deliti nove uporabniške profile za različne zvrsti in naslove iger. Znotraj razdelka »Discover« v aplikaciji G-Menu si lahko uporabniki ogledajo opise in združljive izdelke za uporabniški profil, ki jih lahko nato kopirajo v svoje naprave. Ujemanje nastavitev DPI igralne miške ali posnemanje barvnih nastavitev in odzivnosti monitorja enega od idolov gaming skupnosti – s programsko opremo G-Menu je potreben le en sam klik.

Programska oprema G-Menu ponuja široko paleto možnosti prilagajanja:

  • Pri miškah in tipkovnicah je na voljo velika stopnja svobode pri dodeljevanju različnih funkcij gumbom in tipkam. To uporabnikom omogoča, da dodelijo naloge, kot je odpiranje večpredstavnostnega predvajalnika in predvajanje/začasna zaustavitev skladbe, ali naloge, povezane z internetnimi brskalniki, kot so osveževanje strani, odpiranje domače strani, iskanje in podobno. Tipkam ali gumbom lahko dodelite tudi osnovne funkcije OS, kot so izreži/kopiraj/prilepi ali odpri/shrani dokumente. Ta način visoke prilagoditve je lahko resnično uporaben, tako pri igranju iger kot pri vsakodnevnih opravilih.

G-Menu Agon by AOC


  • Upravljanje z makro ukazi je ključnega pomena tudi pri določenih igralnih naslovih, kjer se dogajanje odvija tako hitro, da mora igralec pritisniti več tipk/gumbov hkrati. Tu pridejo v poštev makri. Tudi če igra/aplikacija tega ne podpira, lahko uporabniki zahvaljujoč programski opremi G-Menu ustvarijo in upravljajo makre, kar pomeni, da so na primer omogočeni le v določeni igri.


Nov programski paket G-Menu je na voljo za prenos tukaj: https://eu.aoc.com/gaming/gmenu


Na izdelke AOC gaming


1 IDC Quarterly Gaming Tracker - Gaming Monitor 2021 Q4


Nazaj na seznam novic
Oddajte svoj komentar
*
*
Samo registrirani uporabniki lahko pustite komentarje.