Spoznajte najmanjšo grafično kartico na svetu: GeForce® GTX 1080 Ti s hladilnim sistemom Waterblock

2. november 2017

Izredno kompaktna. Preprosto edinstvena.

BREZHIBNO HLAJENJE Z NAJMANJŠO GRAFIČNO KARTICO GEFORCE® GTX 1080 TI S HLADILNIM SISTEMOM WATERBLOCK

Podjetje ZOTAC International z veseljem naznanja izid grafične kartice ZOTAC GeForce® GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini. Pridobite najboljše iz obeh svetov z najkompaktnejšo grafično kartico GTX 1080 Ti z odličnim hladilnim sistemom Waterblock, ki vam prinaša vrhunsko igralno zmogljivost.

 

ZOTAC GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini

Zotac naznanja izid grafične kartice ZOTAC GeForce® GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini s hladilnim sistemom Waterblock

 

Kartica združuje 212-milimetrsko kompaktno zasnovo grafične kartice GeForce® GTX 1080 Ti Mini s hladilnim sistemom Waterblock z neposredno ponikljano bakreno povezavo, ki z natančnimi 0,3-milimetrskimi mikro kanali skrbi za odlično odvajanje toplote.

To magično hlajenje lahko opazujete skozi prosojni zgornji del kartice iz akrila, ki ga podpira kovinska nosilna plošča nevtralne barve, pri čemer pa bela lučka LED poskrbi le še za piko na i. Zdaj si lahko sestavite najkompaktnejši igričarski računalnik z vrhunskim hlajenjem, ki se bo prilegal prav vsaki barvni shemi.

 

 

zotac geforce gtx 1080Ti ArcticStorm Mini

 

 

Zaradi odprtega sistema vodnega hlajenja, ki vključuje standardno opremo G 1/4, je grafična kartica ZOTAC GeForce® GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini združljiva z večino hladilnih tekočin drugih proizvajalcev. Vključena sta tudi dva zazobka, ki podpirata 10-milimetrske cevi ID.

 

 

geforce gtx 1080Ti arcticstorm watreblock

 

 

zotac geforce gtx 1080 ti arcticstorm 

 

 

 

Nazaj na seznam novic