Idealna rešitev za poslovne uporabnike, ki želijo povečati produktivnost brez žrtvovanja udobja

20. december 2018

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje nov monitor Philips 241B8QJEB. Ta 23,8-palčni (60,5 cm) monitor polne visoke ločljivosti (Full-HD) nudi profesionalcem vizualno zmogljivost in mnoga orodja za izboljšanje produktivnosti. Funkcije, kot so SmartImage, IPS in Full-HD tehnologija zagotavljajo brezhibno kakovost slike, medtem ko inovacije, kot so LowBlue Mode, Flicker-free in SmartErgoBase nudijo uporabnikom udobje in zmanjšanje fizičnih naporov skozi ves delovni dan. Opremljen je s USB 3.0, SmartConnect in vgrajenimi stereo zvočniki, kar olajša vsakodnevno uporabo. Monitor Philips 241B8QJEB prav tako spoštuje planet z uporabo 85% recikliranih plastičnih materialov in je skladen z več okoljskimi standardi.

 

Philips 241B8QJEB

23,8-palčni FUll HD monitor Philips 241B8QJEB nudi profesionalcem vizualno zmogljivost
in mnoga orodja za izboljšanje produktivnosti.

 


Vrhunski vizuali

Monitor Philips 241B8QJEB je zasnovan za poslovne uporabnike, ki pomemben del svojega delovnega dne namenijo opravljanju nalog na računalniku. Monitor je opremljen s tehnologijo, ki zagotavlja jasne slike z živahnimi barvami, kar je idealno ne samo za ogled fotografij in filmov ali brskanje po spletu, temveč tudi za profesionalno uporabo, kjer je ves čas zahtevana barvna natančnost in dosledna svetlost, ne glede na to, ali ste grafični oblikovalec ali strokovnjak, ki dela v preglednicah. Zaslon odlikuje izboljšana polna visoka ločljivost 1920 x 1080 pik za jasno in podrobno sliko, visoko svetlost, neverjeten kontrast in živahne barve, kar zagotavlja izjemno pristno sliko. Monitor je opremljen tudi s tehnologijo IPS, ki omogoča, da je prikaz viden iz skoraj vsakega kota. Ta priročna funkcija je še posebej koristna pri skupinskem delu, saj lahko vsi udeleženci vidijo na zaslonu jasne in svetle barve, ne glede na njihov položaj. Toda to še ni vse. MMD je šel še korak naprej v kakovosti slike, tako da je Philips 241B8QJEB opremil s svojo ekskluzivno tehnologijo SmartImage, ki analizira na zaslonu prikazano vsebino in zagotavlja optimalno kakovost prikaza. Uporabniki lahko izberejo različne načine, kot so delo, fotografija, film, igre in drugo, monitor pa samodejno naredi potrebne prilagoditve, da zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo v vsaki situaciji.

 


Užitek med uporabo

Philips 241B8QJEB gre resnično še korak naprej, da zagotovi maksimalno udobje in produktivnost uporabnika. Tehnologiji, kot sta LowBlue Mode in Flicker-free zmanjšujeta utrujenost oči z zmanjšanjem škodljive kratkovalovne modre svetlobe in utripanja zaslona, kar pomeni manj napetosti in utrujenosti tudi po dolgem delovnem dnevu. Način EasyRead je še ena praktična funkcija, ki uporabnikom nudi izkušnjo branja kot na papirju. Tudi podstavek SmartErgoBase je bil razvit v mislih na udobje uporabnikov, saj omogoča nastavitev višine, vrtenje, nagibanje in prilagoditev kota vrtenja za enostavno namestitev zaslona za največje udobje in zmanjšanje fizičnih naporov po dolgem delovnem dnevu. Poleg tega pa upravljanje s kabli zmanjša kabelski nered in ohranja delovno površino urejeno in profesionalno.

 

Philips 241B8QJEB

 

 


Inteligentne funkcije

Kot pravi partner v produktivnosti, je Philips 241B8QJEB opremljen s tehnologijo USB 3.0 Super Speed za brezhibne prenose z visoko hitrostjo, ki so do 10-krat hitrejši od USB 2.0 standarda. USB 3.0 ponuja tudi večjo pasovno širino in izboljšano upravljanje porabe, hkrati pa uporabnikom omogoča uporabo naprav z veliko kapaciteto shranjevanja. Ne rabijo pa skrbeti tudi tisti, ki še vedno uporabljajo USB 2.0 standard, saj je zagotovljena kompatibilnost tudi s starejšimi USB 2.0 napravami. Toda možnosti povezovanja se ne končajo tukaj. Monitor Philips 241B8QJEB je opremeljen s tehnologijo SmartConnect, kar pomeni da sprejema tudi širok nabor signalnih vhodov, kot so VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, in drugi.


Monitor Philips 241B8QJEB bo na voljo od januarja 2019 dalje po priporočeni prodajni ceni 179 EUR.

 

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

 

 

 

Nazaj na seznam novic