Kjerkoli ste, je lahko z vami tudi Philipsov televizor serije 4232

11. maj 2017

Že veste, kam vse ga boste vzeli s seboj?

S sliko v ločljivosti Full HD in tanko zasnovo je 22" Philipsov televizor 22PFS4232 odličen za majhne prostore, z nadvse praktično možnostjo napajanja prek 12-voltnega vhoda pa vas lahko spremlja kjerkoli in kadarkoli, pri čemer pa ne potrebujete sklepati kompromisa glede kakovosti slike. 

22" Philips TV 22PFS4232 

Prenosni 22" Full HD Philipsov televizor 22PFS4232 je odličen za majhne prostore

 

Eleganten, kompakten in lahek televizor serije 4232 vas zaradi kompaktnosti in možnosti 12-voltnega napajanja lahko spremlja povsod. Vzemite ga na počitnice, jadranje, kampiranje ali pa ga le prestavite v kuhinjo, garažo ali kopalnico. Sedaj vam nič ne more preprečiti uživanja v najljubših oddajah med kuhanjem, spremljanju svežih novic med delom v garaži ali navijanju za najljubšo športno ekipo v »moškem brlogu«.

 

Ko govorimo o sliki, se s Philipsovimi tehnologijami ni potrebno bati, da bi se bilo na račun priročnosti treba odpovedati kakovostni izkušnji gledanja televizije. Tehnologija Digital Crystal Clear poskrbi za čisto in živahno sliko iz vsakega vira, z natančnostjo, ki jo boste hoteli deliti. Če spremljate najljubše oddaje, filme in novice ali pa si želite s prijatelji ogledati najljubše vsebine, lahko uživate v vrhunski sliki optimalnega kontrasta, barv in ostrine. Običajni televizorji HD predvajajo kakovostno sliko, a pri modelu 4232 lahko pričakujete še več. Jasne podrobnosti, visoka svetlost, neverjeten kontrast in pristne barve ustvarijo izjemno sliko, kjerkoli in kadarkoli.

22" Philips TV 22PFS4232

Jasne podrobnosti, visoka svetlost, neverjeten kontrast in pristne barve

 

Edinstven televizor serije 4232 lahko na poti enostavno priključite na napajanje z 12-voltnim napajalnikom, ki ga priključite v avtomobilu, tovornjaku, počitniški prikolici, na čolnu ali na katerikoli drug 12-voltni vir napajanja.

S prenosnim televizorjem je naenkrat 'za na pot' nared tudi zabava! Delite zabavne trenutke z najbližjimi s preprosto povezljivostjo televizorja prek kabla USB z digitalnim fotoaparatom, predvajalnikom MP3 ali drugo večpredstavnostno napravo in fotografije, videoposnetke in glasbo prikazujte z enostavnim brskalnikom na zaslonu.

 

22" Philips TV 22PFS4232 avto adapter

Možnost napajanja prek 12-voltnega vhoda

 

 

Počitnice ali uživanje na domačem kavču, v spalnici ali kopalnici bo brezskrbno tudi po zaslugi enotnega kabla HDMI za prenos slikovnih in zvočnih signalov iz naprav v televizor, s čimer preprečite zmedo zaradi kablov. HDMI prenaša nestisnjene signale in tako pri prenosu iz vira v televizor zagotavlja najvišjo kakovost. S funkcijo EasyLink pa lahko z enim samim daljinskim upravljalnikom upravljate televizor, predvajalnik DVD ali Blue-ray, digitalni sprejemnik ali sistem za domači kino.

Philipsov televizor serije 4232 je na voljo z diagonalo zaslona 55 cm (22 palcev) po priporočeni maloprodajni ceni 169 EUR.

 

Za več informacij se lahko obrnete tudi na:

www.philips.si/tv

facebook.com/PhilipsTVSlovenija

 

 

Nazaj na seznam novic