Kombinacija živahnega oblikovanja in prvovrstne tehnologije

5. november 2019

AOC Q27T1: Ko izjemen dizajn sreča odlično izkušnjo gledanja.

Kot je bilo napovedano v začetku letošnjega leta, imajo oblikovalsko usmerjeni uporabniki končno priložnost, da na svoje delovne mize postavijo nov monitor AOC Q27T1, ki ga je zasnoval Studio F. A. Porsche, saj je le-ta sedaj na voljo v trgovinah. Ta 68,6 cm (27-palčni) monitor se ponaša z IPS panelom ločljivosti QHD, tri-stransko zasnovo brez okvirja ter edinstvenim asimetričnim kovinskim stojalom, kar ga naredi za popolno kombinacijo živahnega oblikovanja in prvovrstne tehnologije, ki delo pretvori v užitek.

 

 

AOC Q27T1

Eleganten 27" AOC-jev monitor Q27T1 oblikovan s strani Studio F. A. Porsche

 

 

Živahen dizajn, vizionarska asimetrija

Edinstven dizajn asimetričnega stojala modela Q27T1 preseneča z načinom, kako logično sledi porazdelitvi sile znotraj monitorja, da popolnoma uravnoteži težo monitorja. Ta zasnova poudarja prefinjeno konstrukcijsko iznajdljivost, da drži monitor na mestu, zaradi česar nekoliko spominja na sodobno kiparstvo.

Tri-stranski brezkončni zaslon z zasnovo brez robu skriva okvir na levi in desni strani za panelom, s čimer ustvari vtis, kot da je resnično brez okvirja. Spodnji okvir je izboljšan s sijajnim odtenkom, medtem ko matirano ukrivljeno ozadje poudarja čisto zasnovo monitorja. Priključki monitorja Q27T1 so skriti pod pokrovom s samo majhno odprtino za odhodne kable, kar doda celoto k skupnemu elegantnemu izgledu. Ne glede na to, ali se bo ta monitor uporabljal za poslovne ali zasebne namene, ga bodo ljubitelji oblikovanja zagotovo z užitkom imeli na svoji mizi.

AOC Q27T1

 


Ni vse le v izgledu

Monitor AOC Q27T1 se ponaša s 27-palčnim IPS panelom, ki nudi odlično barvno reprodukcijo in široke kote gledanja. Quad HD ločljivost (2560 x 1440 pik) v kombinaciji s premazom proti bleščanju zagotavlja odlične in ostre slike. Zaslon poleg tega ponuja široko barvno paleto, ki pokriva 90% NTSC in 107% sRGB barvnega prostora in prvovrstno svetlost 350 nitov. Opremljen je z dvema HDMI in enim DisplayPort priključkom, kar omogoča enostavno povezavo z najrazličnejšimi napravami.

 

Monitor AOC Q27T1 -Studio F. A. Porsche


Novi monitor AOC Q27T1 je na voljo od novembra 2019 dalje po priporočeni prodajni ceni 329 EUR.

 Več informacij in tehnične specifikacije: https://eu.aoc.com/en/monitors/q27t1

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nazaj na seznam novic