Kvalitetna slika, igralne funkcije in vrhunski dizajn: to in še veliko več v novi Philips E2 seriji monitorjev

4. september 2020

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, predstavlja Philips E2 serijo: novo družino monitorjev, ki združuje eleganten dizajn in inovativne funkcije ter se popolnoma prilega vašemu domu ali pisarni. Izjemno ozek 3-stranski ali 4-stranski dizajn brez okvirja zagotavlja maksimalno vidno polje z minimalnimi motnjami, kar je še posebej primerno za grafično oblikovanje in profesionalne aplikacije. Poleg tega so novi monitorji zaradi širokega nabora funkcij odlična izbira za vse, ki iščejo natančnost barv in podrobnosti v sliki.

 

Philips 345E2AE

 

Nova Philipsova serija monitorjev E2: na sliki 34" model 345E2AE

 

 

“Veliko ljudi je dandanes svoje domače prostore preuredila v pisarne, zato potrebujejo monitor, primeren za večopravilnost, delo in zabavo. Nova E2 serija je idealna izbira za vse tiste, ki želijo združiti bistvene lastnosti in dizajn, ki ustreza sodobnemu interierju”, je povedal Artem Khomenko, senior produktni vodja za Evropo pri MMD Monitors & Displays.

 

Nova E2 serija monitorjev ponuja vizuale, ki si jih boste zapomnili

Višja ločljivost pomeni več slikovnih pik na zaslonu in s tem podrobnejšo sliko, kar je ena ključnih lastnosti za profesionalne uporabnike, kot so grafični oblikovalci, CAD oblikovalci in arhitekti, poleg tega je to cenjena prednost tudi za vse ostale uporabnike. Jedro nove E2 serije je v zagotavljanju odlične izkušnje gledanja z modeli ločljivosti od Full HD do 4K UHD, in odlični kakovosti slike (zahvaljujoč, na primer, Ultra Wide-Color tehnologiji, ki zagotavlja izjemno globino 1,07 milijarde barv).
Vsi monitorji E2 serije omogočajo široke kote gledanja za ostre slike z globokim in izjemno visokim kontrastom. Izkušnjo gledanja izboljšujeta tudi tehnologija SmartContrast, ki analizira na zaslonu prikazano vsebino in samodejno prilagaja barve in nadzoruje intenzivnost osvetlitve ozadja, in tehnologija SmartImage, ki z analizo prikazane vsebine dinamično optimizira kontrast, nasičenost barv ter ostrino slik in videoposnetkov za vrhunsko zmogljivost zaslona.

 

Philips E2 serija monitorjev

Nova Philipsova E2 serija monitorjev 

 

Monitorji E2 serije so opremljeni s funkcijami za odlično igralno izkušnjo

Nova serija ponuja SmartImage Game Mode, hitro dostopen OSD zaslonski menu, ki omogoča igričarjem natančno nastavljanje in ponuja več možnosti. Na primer, način "FPS" (First person shooting) izboljša temno ozadje v igrah, tako da uporabnik lahko vidi skrite predmete v temnejših predelih, medtem ko način "Racing" prilagodi zaslon z najhitrejšim odzivnim časom in visoko barvo, skupaj s prilagoditvami slike.

Vsak od novih monitorjev ponuja nekaj posebnih funkcij za boljše in gladko igranje iger. Na primer, nova monitorja Philips 242E2FA in 272E2FA prihajata z odzivnim časom 
1 ms (MPRT), medtem ko monitorja Philips 288E2A in 345E2AE zagotavljata tekoče igranje brez artefaktov pri skoraj vseh hitrostih sličic s tehnologijo AMD FreeSync.

 

Funkcije za vse vrste uporabnikov, tudi za ekološko ozaveščene

Novi monitorji E2 serije vključujejo celo vrsto tehnologij, zasnovanih za boljšo uporabniško izkušnjo. Način EasyRead zagotavlja kot na papirju podobno bralno izkušnjo, tehnologija brez migetanja (Flicker-Free) in način LowBlue pa zagotavljata bolj udobno gledanje brez utrujenosti oči. Ti monitorji vključujejo tudi diskreten preklopni gumb EasySelect za hitro in enostavno prilagajanje nastavitev monitorja v zaslonskem meniju, s sistemom za upravljanje kablov pa bodo imeli uporabniki urejen delovni prostor.
Nekateri modeli, na primer Philips 288E2A in 345E2AE, omogočajo tudi dvojno povezavo in prikaz, zahvaljujoč možnosti MultiView, kar uporabnikom omogoča hkratno delo z več napravami, kot sta računalnik in prenosnik, za zapleteno večopravilnost.
Vsi ti monitorji so popolnoma brez škodljivih snovi, kot sta svinec in živo srebro, so skladni z RoHS in vključujejo 100% recikliran embalažni material. Poleg tega imajo certifikat Energy Star 8.0 in TCO, njihovo embalažo pa je mogoče popolnoma reciklirati.

 

Razpoložljivost monitorjev E2 serije

Nova E2 serija LCD monitorjev vključuje modele Philips 242E2FA (Full HD), Philips 272E2FA (Full HD), Philips 288E2A (4K Ultra HD) in Philips 345E2AE (UltraWide).

Več informacij o monitorjih Philips: https://www.philips.si/c-m-so/monitorji

 

 

Nazaj na seznam novic