Logitech

  • Tipkovnice in miške
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
120,99 € Vaša cena z DDV
Ergonomsko oblikovana brezžična miška z laserskim senzorjem in z ločljivostjo 8000 DPI. Miška je opremljena s tihim klikom in magnetnim koleščkom za hitro drsenje po neštetih vrsticah. Senzor zagotavlja uporabo na steklenih površinah in mizah. Omogoča povezavo preko USB Logi Bolt sprejemnika ali Bluetooth povezave.
103,86 € Vaša cena z DDV
Brezžična ergonomska miška MX Vertical se ponaša z izjemno napredno ergonomsko zasnovo, ki tudi med dolgotrajno uporabo zagotavlja pravilen naraven položaj zapestja, kar zmanjšuje krčenje mišic in možnosti poškodbe zapestja. Omogoča brezžično povezovanje preko tehnologije Bluetooth, prek Unifying USB vmesnika ali žično preko USB-C vmesnika.
30,94 € Vaša cena z DDV
Brezžični pripomoček za upravljanje prezentacij, rdeči laser, 15m dosega (2,4 GHz), intuitivne kontrole, LED indikator, USB sprejemnik, priročna torbica.
Brezžična miška Logitech M220 je kakovostna in izredno tehnično dovršena miška, ki vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Za delovanje potrebuje AA baterijo. Baterija je priložena. Udoben dizajn, primeren za tako levičarje kot desničarje ponuja več udobja in natančnosti kot vaš kazalna naprava na prenosniku. Majhna velikost je primerna, da jo pospravite v torbo poleg prenosnika.
12,11 € Vaša cena z DDV
Brezžična miška Logitech M171 je kakovostna in izredno tehnično dovršena miška, ki vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Za delovanje potrebuje AA baterijo. Baterija je priložena. Udoben dizajn, primeren za tako levičarje kot desničarje ponuja več udobja in natančnosti kot vaš kazalna naprava na prenosniku. Majhna velikost je primerna, da jo pospravite v torbo poleg prenosnika.
13,14 € Vaša cena z DDV
Brezžična miška Logitech M190 je kakovostna in izredno tehnično dovršena miška, ki vam bo lajšala upravljanje z računalnikom, ko boste sedeli v pisarni ali pa boste na poti. Za delovanje potrebuje eno AA baterijo. Baterija je priložena. Udoben dizajn, primeren za tako levičarje kot desničarje ponuja več udobja in natančnosti kot vaš kazalna naprava na prenosniku. Polna velikost miške.
32,42 € Vaša cena z DDV
Logitech M500s je USB miška, ki ponuja vse za udobno in učinkovito delo. Opremljena je s Hyper-fast koleščkom, optičnim senzorjem z ločljivostjo do 4000 DPI in 7 nastavljivimi gumbi. Ergonomska oblika zagotavlja odličen oprijem.
84,81 € Vaša cena z DDV
Kompaktna, dovršeno oblikovana miška z Darkfield™ lasersko tehnologijo, omogoča brezhiben nadzor na praktično katerokoli površini. Poveže se z Windows in Mac operacijskim sistemom preko Uniyfying sprejemnika ali Bluetooth tehonologije.
27,99 € Vaša cena z DDV
Slušalke Logitech H340 so slušalke s preprosto povezavo USB-A (plug-and-play) in mikrofonom s sistemom za odstranjevanje šumov,digitalni stereo zvok.