MMD predstavlja monitor Philips 346B1C z USB-C priključno postajo

21. oktober 2019

MMD, vodilni zaslonski specialist in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje nov 34-palčni ukrivljeni UltraWide VA LCD monitor Philips 346B1C s tehnologijo USB-C. Zasnovan za čim večjo produktivnost na delovnem mestu, udobje in stil, ta monitor ponuja idealno kombinacijo Quad HD CrystalClear slik v ukrivljenem VA zaslonu, vgrajeno tehnologijo USB-C priključne postaje in številne inovativne funkcije, ki zagotavljajo ergonomsko udobje in okoljsko trajnost. Skratka, Philips 346B1C je odlična rešitev za produktivne strokovnjake v finančnem, bančnem in drugih B2B sektorjih.

 

34" ukrivljen QHD Philips 346B1C

 34-palčni ukrivljeni UltraWide VA LCD monitor Philips 346B1C s tehnologijo USB-C

 

 

Čudovite slike

Philips 346B1C je opremljen s številnimi visoko-zmogljivimi tehnologijami, zasnovanimi tako, da uporabnikom nudijo izjemno doživetje gledanja. Slike CrystalClear z zaslonom UltraWide QHD s 3440 x 1440 slikovnimi pikami praktično izstopijo iz zaslona, razkošno širok format 21:9 pa ponuja neskončne možnosti, vključno s primerjavami stran-ob-strani, ogledom XXL preglednic, zelo podrobnimi aplikacijami CAD-CAM, in še veliko več. Poleg tega tehnologija MultiView omogoča aktivno dvojno povezovanje in ogled, ki uporabnikom omogoča sočasno delo na več napravah, npr. na osebnem in prenosnem računalniku. Vgrajeno stikalo KVM MultiClient pa omogoča upravljanje dveh ločenih računalnikov z uporabo ene same konfiguracije monitorja, tipkovnice in miške. Za tiste, ki uživate v kombinaciji dela in zabave, ima ta monitor tudi tehnologijo Active-Sync, ki zagotavlja hitro osveževanje in izjemno odzivnost skoraj pri vseh hitrostih sličic, kar omogoča tekoče igranje brez artefaktov.

 

Čar tehnologije USB-C

Za strokovnjake, ki jim je pomemben prihranek časa in iščejo enostavne rešitve, je Philips 346B1C prav gotovo prava izbira. Monitor odlikuje vgrajena USB-C priključna postaja s povezavo za napajanje, kar pomeni, da lahko uporabniki izkoristijo celo vrsto priročnih funkcij, kot so preprosto povezovanje prenosnika z monitorjem z enim samim kablom za video visoke ločljivosti in zelo hiter prenos podatkov tudi med polnjenjem prenosnika.

 

34-palčni ukrivljen QHD monitor Philips 346B1C

 

Zasnovan za čim večjo produktivnost na delovnem mestu, udobje in stil.

 

Napredne značilnosti

Vsaka minuta, preživeta pred monitorjem Philips 346B1C, bi morala biti prijetna. Da bi to zagotovili, je monitor opremljen s široko paleto funkcij za izboljšanje udobja. Tehnologija brez migetanja in način zmanjšanja modre svetlobe obljubljata boljšo vizualizacijo med delom, medtem ko način EasyRead ponuja kot na papirju prijetno bralno izkušnjo. Stojalo omogoča vrtenje zaslona za 180-stopinj in nastavitev nagiba ter višine, poleg tega pa je tukaj še podpora za VESA pritrditev, vse skupaj za optimalno ergonomsko udobje. Vgrajena tehnologija Power Sensor zazna uporabnika in se prilagodi njegovi prisotnosti, kar zmanjša porabo energije za do kar 80%. In to še ni vse. Monitor ne vsebuje živega srebra in svinca, ima EnergyStar 7.0, RoHS in TCO certifikate ter je pakiran v 100-odstotno reciklirni material.

Monitor Philips 346B1C z močjo produktivnosti bo na voljo od novembra 2019 dalje po priporočeni prodajni ceni 599 EUR.

 

www.mmd-p.com

 

Nazaj na seznam novic