Ident artikla: 6615539
EAN koda: 8712581778637

Profesionalni zaslon Philips 32BDL4511D/00 (32", FHD, 24/7)

Zaslon: 32" (81.28 cm) D-LED ADS, Ločljivost zaslona: Full HD (1920 x 1080), Svetlost: 400 cd/m2, CMND & Control, 24/7 delovanje, USB, LAN, Failover, SmartPower, SmartPlayer, Vgrajeni zvočniki, Energijski razred »G«

Brezplačna dostava nad 250€

Zaloga: Izdelek ni na zalogi

Izvozi artikel:

pdf-icon print-icon
Opis izdelka

Povejte več

Pameten, hiter, 24/7 zaslon

Naj vaše vsebine izstopajo s pametnejšim in hitrim FUll HD zaslonom iz Philipsove D linije profesionalnih zaslonov. Vrhunska kakovost slike zagotavlja prave barve in močan kontrast. Brez truda lahko na enem zaslonu prikazujete vsebine iz več virov.

Enostavna nastavitev. Popolni nadzor.

  • Ustvarjajte, nadzorujte in posodabljajte vsebino z orodjem CMND & Control
  • Načrtujte, kar želite in kadar želite s SmartPlayerjem


Vrhunska slika. Izjemno hiter procesor.

  • Full HD. Čiste slike. Oster kontrast.
  • Omogoča ležečo ali pokončno postavitev
  • ADS zaslon s širokimi koti gledanja

Operativna fleksibilnost

  • SmartPower za varčevanje z energijo


Stroškovno učinkovita sistemska rešitev

  • Energijsko varčen samodejni nadzor osvetlitve ozadja
  • Nemoten prikaz in predvajanje vsebine s tehnologijo FailOver


SmartPlayer

Spremenite svoj USB v pravo stroškovno učinkovito napravo za digitalno predvajanje. Vsebino (video, zvok, slike) preprosto shranite na USB in ga priključite v zaslon. Ustvarite seznam predvajanja, načrtujte predvajanje vsebine v meniju zaslona ter uživajte v ustvarjenih seznamih kadar koli in kjer koli.

CMND & Control

Zaženite svoje zaslone v omrežju prek lokalne omrežne (LAN) povezave. CMND & Control vam omogoča opravljati vitalne funkcije, kot je nadzor vnosov in spremljanje stanja zaslona. Ne glede na to, ali je v vašem omrežju en ali več zaslonov.

FailOver

Nemoten prikaz in neprekinjeno predvajanje vsebine je bistvenega pomena. Od čakalnice do sejne sobe, nikoli ne prikažite praznega zaslona. Philipsov profesionalni zaslon samodejno preklopi med primarnimi in sekundarnimi vhodi, kar zagotavlja, da se vsebina predvaja, tudi v primeru izpada primarnega vira. Preprosto nastavite seznam alternativnih vhodov da zagotovite neprekinjeno prikazovanje vaših vsebin.