Ta september pojdite s polno paro naprej - monitorji Philips in izdelki Evnia, prava izbira za vrnitev v šolo in na delo

19. september 2023

September vedno prinaša energičen impulz, da reorganiziramo svoje življenje in uživamo v novem začetku. Otroci se vrnejo v šolske klopi, družine pa svoj koledar prilagajajo šolskemu letu. Mnogi strokovnjaki se po poletnih počitnicah vrnejo v pisarno, osveženi in pripravljeni na delo. Zato ne preseneča, da je v tem letnem času veliko povpraševanje po elektroniki: glede na podatke, 45 % anketirancev v regiji EMEA načrtuje nakup novih elektronskih izdelkov, od prenosnikov do tablic ter monitorjev in dodatkov za spletne konference.

Da bi izkoristili in ponudili podporo v tem obdobju visoke aktivnosti, je Philips izbral vrsto monitorjev in IT dodatkov, ki lahko vaš potencial produktivnosti dvignejo na novo raven.

Philips 45B1U6900CH


Profesionalne rešitve za profesionalne uporabnike

Vrnitev na delo po počitnicah zahteva zaveznika, ki bo izboljšal uporabnikovo produktivnost, hkrati pa podprl vsa njegova ustvarjalna prizadevanja. Profesionalci potrebujejo najnovejše in najhitrejše možnosti povezovanja (kot je USB-C ali Thunderbolt™ 4), odlično spletno kamero in zvočnike, vzpostavljeno močno varnost (prepoznavanje obraza Windows Hello™) in nekatere dodatne funkcije za povečanje zmogljivosti, kot je vgrajeno stikalo KVM MultiClient, ki omogoča preprosto preklapljanje med viri. In vse te funkcije bi morale iti z roko v roki z zanesljivimi ergonomskimi tehnologijami.

Tisti, ki iščejo najboljšo rešitev za videokonference, naj preverijo monitor Philips 45B1U6900CH. Ta 44,5-palčni ukrivljeni zaslon poenostavi vsakodnevno delovno rutino: vključuje priklopno postajo USB-C z enim kablom z RJ45, vgrajeno stikalo KVM z več odjemalci in vgrajeno spletno kamero s 5 milijoni slikovnih pik z mikrofonom za odpravljanje šumov za preprosto sodelovanje. Ta monitor ima tudi prepoznavanje obraza Windows Hello™ in je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.189,00 €.

Philips 27b1u7903

Philips 27B1U7903


Philips 27B1U7903 je 27-palčni monitor 4K UHD Mini-LED s tehnologijo Thunderbolt™ 4, ki združuje izjemno zmogljivost slike z varno priklopno postajo z enim kablom in elegantno zasnovo. Ta monitor zagotavlja poglobljeno in izjemno realistično izkušnjo gledanja ter najpreprostejšo nastavitev več monitorjev zahvaljujoč štiristranski zasnovi brez robov in integriranemu upravljanju kablov. Na voljo je po priporočeni maloprodajni ceni 1.299,00 €. Druga možnost za profesionalne oblikovalce, strokovnjake za CAD-CAM, 3D-grafiko ali fotografijo je Philips 40B1U6903, 39,7-palčni 5K2K Thunderbolt™ 4 monitor za novo raven vizualne odličnosti. Ta model je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.849,00 €.
Monitor Philips 34B1U5600CH ponuja vse glavne funkcije potrebne za delo, hkrati pa zagotavljajo svetle in žive slike: ta 34-palčni monitor CrystalClear Quad HD zagotavlja visoko produktivnost, povezljivost in večopravilnost zahvaljujoč priklopni postaji USB-C, vgrajenemu stikalu KVM MultiClient in priključku DisplayPort-Out. Na voljo je po priporočeni maloprodajni ceni 759.00 €.


Delo in študij z najboljšim udobjem

Ker je pred nami novo šolsko leto, bodo učenci morda potrebovali dodatno spodbudo, da se vključijo v novo rutino. Njihove potrebe vključujejo čas za učenje in zabavo, kar pomeni, da mora popoln monitor imeti vrsto funkcij. Podobno bi strokovnjakom, ki delajo od doma, koristil model, ki bi lahko dohajal njihove dolge delovne ure, vendar bi ga bilo mogoče udobno uporabljati tudi za brskanje po spletu, retuširanje fotografij, igranje video iger ali gledanje filmov.

Monitor Philips 16B1P3302D je 15,6-palčna prenosna rešitev, idealna za večopravilnost, ki se zlahka prilega v aktovko ali nahrbtnik. Poleg tega ima dvojni USB-C priključek na strani monitorja, vsak USB-C kabel pa se lahko priključi in uporablja istočasno. Ta model je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 278,00 €.

Monitor Philips 27E1N5600AE je idealna vse-v-enem rešitev. Ta 27-palčni zaslon QHD IPS ponuja povezljivost USB-C, ergonomske lastnosti, hiter odzivni čas 1 ms (MPRT) in bogato vizualizacijo za delo in igro. Na voljo je po priporočeni maloprodajni ceni 289,00 €.

Monitor Philips 34E1C5600HE lahko izboljša sodelovanje na daljavo z vgrajeno spletno kamero s 5 milijoni slikovnih pik, certificirano za Windows Hello™. Povezljivost je preprosta in brezhibna preko USB-C, medtem ko produktivnost dosega nove višine s tem 34-palčnim UltraWide QHD z več prostora za vzporedne primerjave. Ta model je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 619,00 €.

Philips SPT6607B je kombinacija tipkovnice in miške, zasnovana za podporo vaših najbolj produktivnih dni, ki vključuje ergonomsko tipkovnico in miško za zanesljivo celodnevno uporabo. Ta kombinacija je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 40,90 €.


Za najboljše igralne izkušnje

Poletne počitnice so se končale, kar pomeni vrnitev v rutino, vključno z našimi strastmi, zlasti igranjem videoiger. Monitorji Philips Evnia združujejo najbolj nepozabne in epske igralne izkušnje, hkrati pa so ergonomska in stilsko futuristični.
Monitor Philips Evnia 25M2N3200W je opremljen s 24,5-palčnim Full-HD VA zaslon z ultra hitrim osveževanjem 240Hz in odzivnim časom 0,5 ms MPRT za izjemno hitre in gladke igralne sekvence z jasnimi, natančnimi slikami brez tresljajev in duhov. Ta model je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 219,00 €.

Philips Evnia gaming monitorji

Philips Evnia 27M2C5500W je 27-palčni Quad HD gaming monitor, opremljen z AMD FreeSyncTM Premium Pro, izjemno hitrim osveževanjem 240 Hz, nizkim vhodnim zamikom ter hitrim odzivnim časom 1ms GtG in 0,5ms MPRT. Ta model je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 549,00 €.

Monitor Philips Evnia 34M2C8600 je ukrivljen 34-palčni QD OLED lepotec, opremljen z vrati USB-C, stikalom KVM in vsemi funkcijami, ki jih uporabniki potrebujejo za najbolj vznemirljive igralne izkušnje, kot so VESA Certified ClearMR, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ in še veliko več. Ta model je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 1.299,00 €.

Več informacij: https://www.pchand.si/led-lcd-monitorji

Nazaj na seznam novic