Najboljši pogled v vašem domu: Novi 32-palčni Philips LCD monitor prinaša osupljive barve v elegantnem, ukrivljenem dizajnu

11. maj 2017

 Osupljive barve in ukrivljena izkušnja gledanja

 

  • Ultra Wide-Color tehnologija za natančno reprodukcijo barv
  • Adaptive Sync za izjemno gladko izkušnjo gledanja
  • Elegantna 1800R ukrivljenost za domačo uporabo

 

Ukrivljen monitor Philips 328E8QJAB5

 

 

S širokim vidnim kotom in sliko polne visoke ločljivosti, ki dopolnjuje vgrajeno Ultra Wide-Color tehnologijo, ta novi monitor bogati že impresivno linijo Philips ukrivljenih monitorjev in priča o zavezanosti podjetja k ustvarjanju vsestranskega in celovitega portfelja v segmentu ukrivljenih zaslonov.

 

Od monitorjev za domačo uporabo se pričakuje, da opravljajo različne naloge. Pri 32-palcih, je novi 328E8QJAB5 dovolj velik, da daje uporabnikom občutek prostornosti, ne glede na to, katero dejavnost opravljajo. Ukrivljenost zagotavlja, da se zaslon nežno ovije okoli linije pogleda uporabnika, kar lahko pomaga pri koncentraciji s spodbujanjem večje osredotočenosti na nalogo, ki jo uporabnik opravlja - kar je še toliko bolj pomembno v živahnem domačem okolju.


Najnovejši monitor je zasnovan tako, da uporabnikom nudi odlično kakovost gledanja za različne dejavnosti - od rutinskih nalog, kot so pošiljanje e-pošte prijateljem ali preverjanje socialnih omrežij, da aktivnosti, kjer kvaliteta gledanja naredi veliko razliko, kot so gledanje priljubljene serije na spletu ali urejanje video posnetkov pred objavo na spletu. Z ločljivostjo Full HD 1920 x 1080 slikovnih pik, formatom 16:9 in naprednim panelom s tehnologijo navpične poravnave (VA), bodo uporabniki uživali v ostri sliki pri vsaki aktivnosti. Najnovejša Ultra Wide-Color tehnologija omogoča, da 32-palčni zaslon ponuja širok barvni razpon - 103% NTSC in 126% sRGB (CIE 1931), kar poveča kakovost in natančnost barvne reprodukcije ter ustvari še bolj realistično izkušnjo gledanja. Z inovativno tehnologijo Adaptive Sync pa je zaslon natančno prilagojen za hitre akcije in zagotavlja izjemno gladko gledanje brez trzanja in trganje slike ali zamegljenosti gibanja.

 

Ukrivljen monitor Philips 328E8QJAB5


Glede pozicioniranja zaslonov, je Artem Khomenko, produktni vodja monitorjev Philips za Evropo pri MMD, povedal: "Monitorji E-linije so zasnovani, da zagotavljajo izkušnjo gledanja, ki je ravno pravšnja za dom. Ta novi 32-palčni ukrivljen model je najnovejši v nizu inovativnih ukrivljenih zaslonov, ki jih prinašamo na trg v letošnjem letu. 328E8QJAB5 je zasnovan tako, da nudi uporabnikom prilagodljivo zmogljivost za številne aktivnosti, ki so del današnjega digitalnega načina življenja. Seveda lahko uporabniki uživajo tudi v varnosti že uveljavljene blagovne znamke, ki predstavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno."

 


E za Eleganco


Kar se tiče izgleda, najnovejši 32-palčni ukrivljeni zaslon zagotovo opravičuje podpis linije "E za Eleganco". Privlačno ukrivljenost zaslona dopolnjuje ukrivljeno stojalo, sijajno črna in kovinska zaključna obdelava pa izvrstno dopolnjuje brezhibno eleganco oblikovanja, kar naredi ta zaslon za eleganten dodatek k dekorju katerega koli bivalnega prostora.

 

Ukrivljen monitor Philips 328E8QJAB5

 

Pametni načini za še pametnejše gledanje

 

Tako kot drugi modeli iz E-linije, tudi 328E8QJAB5 ponuja impresiven izbor pametnih tehnologij, ki jih je mogoče prilagoditi za vsako dano nalogo. SmartContrast analizira vsebino zaslona in samodejno prilagaja barve in intenzivnost osvetlitve ozadja za izboljšanje izkušnje gledanja. Pri igranju iger, bodo uporabniki cenili način SmartImage Game, z izbiro nastavitev za optimizacijo temnih tonov, odzivnih časov in senčenja. Integrirana tehnologija Flicker-free je bila razvita za zmanjšanje potencialne utrujenosti oči, z rešitvijo ki uravnava svetlost in zmanjšuje utripanje za bolj udobno gledanje. Monitor bo poskrbel tudi za zvok, saj ima vgrajena stereo zvočnika za jasno zvočno reprodukcijo.

 

Ukrivljen monitor Philips 328E8QJAB5

 

Novi monitor Philips 328E8QJAB5 E-Line bo na voljo od maja 2017 dalje po priporočeni prodajni ceni 329€.

 

philips

 

 

Nazaj na seznam novic