Filtriraj po atributih

Proizvajalec
Tip ohišja
Izbrani kriteriji:
  • Kapaciteta vgrajenih trdih diskov: 32.0TB

NAS naprave

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
2538,39 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS6400DN je 4-ležiščna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij, med drugim z naprednima funkcijama Snapshot in iSCSI Volume Backup ter popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 32TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
2767,61 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS6400DN je 4-ležiščna vgradna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij, med drugim z naprednima funkcijama Snapshot in iSCSI Volume Backup ter popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 32TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
3558,46 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation™ 5800 32TB je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 32TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
2600,33 € Vaša cena z DDV
Vgradna NAS naprava Buffalo TeraStation je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 32 TB. Zasnovana je za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije in možnost WebAccess za oddaljeni dostop do enote preko osebnega računalnika.
2463,66 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation 5810DN je 8-ležiščna poslovna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 32TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
2093,07 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation TS3420DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in popolnoma opremljena z NAS trdimi diski kapacitete 32TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
4626,24 € Vaša cena z DDV
Vgradna NAS naprava Buffalo TeraStation™ TS51210RH rackmount kapacitete 32TB ponuja visoko zmogljivost, funkcionalnost in opremljenost z naprednimi lastnostmi in funkcijami za srednje velika podjetja. 12-ležiščna vgradni NAS TS51210RH je idealen za podjetja, ki želijo implementirati zanesljivo omrežno rešitev za shranjevanje podatkov osnovano na RAID za velika omrežja in poslovno kritične aplikacije.