Filtriraj po atributih

Izbrani kriteriji:
  • Tip ohišja: Samostoječi

NAS naprave

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
771,66 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation™ 5210DF je 2-ležiščna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 512 GB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1209,25 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation™ 5210DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 12TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1335,75 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation™ 5210DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 16TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
737,43 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation™ 5210DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 4TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
796,96 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation™ 5210DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 6TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
914,55 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation™ 5210DN je naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 8TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
1785,26 € Vaša cena z DDV
NAS naprava Buffalo TeraStation 5810DN je 8-ležiščna delno opremljena, prilagodljiva poslovna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 16TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
2575,60 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation 5810DN je 8-ležiščna poslovna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 32TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.
4488,20 € Vaša cena z DDV
Buffalo TeraStation 5810DN je 8-ležiščna poslovna NAS naprava za omrežno shranjevanje podatkov s širokim naborom funkcij in kapaciteto 64TB. Zasnovana je predvsem za mala in srednje velika podjetja, saj vključuje vgrajeno podporo za osnovne poslovne aplikacije.